Όμορφοι τρόποι για να βάλετε τις φωτογραφίες στον τοίχο

Μάθετε με ποιους τρόπους μπορείτε να βάλετε τις φωτογραφίες στον τοίχο. Ιδέες διακόσμησης με στυλ

Μάθετε με ποιους τρόπους μπορείτε να βάλετε τις φωτογραφίες στον τοίχο. Ιδέες διακόσμησης με στυλ.

Σίγουρα, υπάρχουν αμέτρητες υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με φωτογραφίες. Γι’αυτό και εμείς σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω για να αντλήσετε ιδέες για το σπίτι σας.

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι προτιμούν την μίνιμαλ διακόσμηση. Είναι ένα στυλ απλό και χωρίς υπερβολές. Πώς μπορείτε όμως να εμπλουτίσετε λίγο τη διακόσμηση του σπιτιού σας χωρίς να φανεί υπερβολική; Οι φωτογραφίες είναι μια φανταστική και ιδανική ιδέα για να διακοσμήσετε το σπίτι σας εύκολα και ανέξοδα.

Διακοσμήστε το καθιστικό με φωτογραφίες χωρίς να χρησιμοποιήσετε κορνίζες.

#1 Ασπρόμαυροι πίνακες

ασπρόμαυροι πίνακες
Οι ασπρόμαυροι πίνακες με φωτογραφίες είναι μια υπέροχη ιδέα που θα κάνει τον χώρο σας να δείχνει πιο ζεστός και οικείος.

Η συγκεκριμένη ιδέα κάνει πραγματικά θραύση στο pinterest. Οι απλοί ασπρόμαυροι πίνακες με οικογενειακές ή άλλου είδους φωτογραφίες είναι ο καλύτερος τρόπος για να διακοσμήσετε τον τοίχο σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες που θέλετε σε ένα πολύ λεπτό χαρτί και σε μεγάλη κλίμακα. Έπειτα επιλέξετε απλές και μίνιμαλ κορνίζες για να τις τοποθετήσετε στον τοίχο σας.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη μίνιμαλ διακόσμηση: Τα πλεονεκτήματα

#2 Μικροσκοπικοί πίνακες

Μικροσκοπικοί πίνακες

Άλλο ένα trend που έχει μπει δυναμικά στο χώρο της διακόσμησης. Δεν είναι άλλο από τις μικροσκοπικές φωτογραφίες οι οποίες τοποθετούνται σε μεγάλες κορνίζες. Μπορεί εμείς να μην το βρίσκουμε και πολύ ωραίο, ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν αυτή την τάση.

#3 Φωτογραφίες σε γεωμετρικά σχήματα

Φωτογραφίες σε γεωμετρικά σχήματα

 

Τελευταία έχει γίνει πολύ της μόδας η εκτύπωση φωτογραφιών πάνω σε γεωμετρικά σχέδια. Μπορεί αυτή η τάση να είναι ενδιαφέρον, αλλά εμείς την προτιμούμε σε μονόχρωμο σχέδιο με ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Το συγκεκριμένο στυλ ταιριάζει πάρα πολύ και σε παιδικά δωμάτια.

#4 Καμβάς

καμβάς

Ο καμβάς χρησιμοποιείται πολύ στη διακόσμηση πολλών σπιτιών και είναι αρκετά οικονομικός. Μπορείτε να βάλετε κάποιες φωτογραφίες που σας αρέσουν πάνω σε καμβά σε μικρά και πιο μεγάλα μεγέθη. Μια όμορφη ιδέα είναι να βάλετε φωτογραφίες από καλοκαιρινές διακοπές το καλοκαίρι ή χειμερινούς προορισμούς τον χειμώνα. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε έναν τοίχο…νοσταλγίας.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό