Καλάθι αγορών

Τα θετικά και τα αρνητικά μιας υπηρεσίας AirBnb

Λευκό υπνοδωμάτιο.

Σήμερα θα σας πούμε ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά μιας υπηρεσίας AirBnb.Η Reconsbnb κάνει την διαδικασία αυτή πιο εύκολη για εσάς.

Η ReconsBnB είναι ένας τομέας που ανήκει στη μεγάλη οικογένεια της Recons, ο οποίος φροντίζει εσάς και το σπίτι σας. Με απλά λόγια, αναλαμβάνει τις διαδικασίες και την ευθύνες την ενοικίασης του χώρου σας (ανά ημέρα) μέσω των υπηρεσιών Airbnb. Η υπηρεσία Airbnb, είναι μία υπηρεσία όπως είπαμε ημερήσιας ενοικίασης σπιτιών σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα.

Φυσικά υπάρχουν λόγοι για να προτιμήσει κανείς να γίνει οικοδεσπότης ή επισκέπτης χρησιμοποιόντας κάποια υπηρεσία Airbnb. Σήμερα θα σας πούμε ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά αυτής της υπηρεσίας. Και πως βέβαια η Reconsbnb κάνει την διαδικασία αυτή πολύ πιο ασφαλή και εύκολη για εσάς.

Τα θετικά

Αρχικά η υπηρεσία BnB είναι ένας τρόπος για τους επισκέπτες να κάνουν οικονομία. Να έχουν σε δική τους χρήση μπάνιο και κουζίνα και να αποκτήσουν μία πιο τοπική εμπειρία στην πόλη την οποία επισκέπτονται. Έτσι αντίστοιχα οι οικοδεσπότες έχουν την δυνατότητα μέσω της υπηρεσίας να βγάλουν χρήματα λειτουργώντας ως ξενώνας για τους ‘ξένους’.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Η μίσθωση είναι ημερήσια ή εβδομαδιαία, ότι κρίνει ο οικοδεσπότης θεμιτό και φυσικά ανάλογα με τις μέρες που διατίθεται ο χώρος. Τα σπίτια που διατίθενται για Airbnb συνήθως είναι τοπικά διαμερίσματα αλλά σχεδόν όλα τους είναι εντυπωσιακά, γιατί είναι δικά σας.

Για αυτό και υπάρχει άμεση ανάγκη για έναν επισκέπτη που όχι μόνο θα σέβεται και θα διατηρεί τον χώρο σας, αλλά θα τον αφήσει αναλλοίωτο. Αυτό μάλιστα είναι ένα από τα αρνητικά της υπηρεσίας Airbnb, το οποίο η Recons λύνει για εσάς.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Συνεχίζοντας όμως για τα θετικά, μπορείτε με ασφάλεια να βγάλετε χρήματα, χωρίς να αλλάξετε το δικό σας πρόγραμμα. Δηλαδή δεν θα επηρεάσετε τη ζωή σας με κανένα τρόπο για να γίνετε οικοδεσπότης. Αλλά θα εκμεταλευτείτε το άδειο σας σπίτι ή διαμέρισμα, σε διάστημα διακοπών λόγου χάρη, και απλώς θα βγάζετε το ημερήσιο ενοίκιο ας όντας στην παραλία.

Φυσικά εμείς στη Recons, δίνουμε τη δυνατότητα, να μας παραδώσετε τα κλειδιά σας, και εμείς να φροντίσουμε για την καθαριότητα του χώρου σας. Ενώ μπορούμε να προσθέσουμε ηλεκτρονική κλειδαριά και ένα πλήθος άλλων υπηρεσιών.

Τα αρνητικά

Δυστυχώς το μεγάλο αρνητικό στοιχείο για τις υπηρεσίες αυτές είναι η έλλειψη ασφάλειας. Γιατί η υπηρεσία Aribnb νοικιάζει το σπίτι και δίνει σημασία στα χρήματα του ενοικίου, αλλά δεν υπάρχει εγγύηση για εσάς και το σπίτι σας. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για την υπηρεσία αυτή.

Η RECONSBNB όμως, λύνει αυτό το πρόβλημα. Γιατί υπάρχει κάποιος ειδικός, που θα φροντίσει τον χώρο σας, θα φωτογραφίσει τον χώρο σας, θα προσέχει τους καλεσμένους σας αλλά θα προσέχει και το σπίτι και τα  σας. Έτσι ο φόβος σας για τον χώρο σας, μπορεί πλέον να φύγει. Γιατί θα έχετε επαγγελματίες να τον προσέχουν.

Έτσι φυσικά προστατεύονται και οι φιλοξενούμενοι από τυχόν κινδύνους καθώς και περιστατικά με οικοδεσπότες, ή άλλα άτομα με κλειδί για το σπίτι. Και εννοείται πως οι ειδικές μας ηλεκτρονικές κλειδαριές φροντίζουν την ασφάλεια όλων των αντικείμενων και ατόμων ακόμα περισσότερο. Καταφέραμε να απελευθερώσουμε το Airbnb, και να το φέρουμε κοντά σας.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.