fbpx
Shopping Cart

Τα θετικά και τα αρνητικά μιας υπηρεσίας AirBnb

Λευκό υπνοδωμάτιο.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Σήμερα θα σας πούμε ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά μιας υπηρεσίας AirBnb.Η Reconsbnb κάνει την διαδικασία αυτή πιο εύκολη για εσάς.

Η ReconsBnB είναι ένας τομέας που ανήκει στη μεγάλη οικογένεια της Recons, ο οποίος φροντίζει εσάς και το σπίτι σας. Με απλά λόγια, αναλαμβάνει τις διαδικασίες και την ευθύνες την ενοικίασης του χώρου σας (ανά ημέρα) μέσω των υπηρεσιών Airbnb. Η υπηρεσία Airbnb, είναι μία υπηρεσία όπως είπαμε ημερήσιας ενοικίασης σπιτιών σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα.

Φυσικά υπάρχουν λόγοι για να προτιμήσει κανείς να γίνει οικοδεσπότης ή επισκέπτης χρησιμοποιόντας κάποια υπηρεσία Airbnb. Σήμερα θα σας πούμε ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά αυτής της υπηρεσίας. Και πως βέβαια η Reconsbnb κάνει την διαδικασία αυτή πολύ πιο ασφαλή και εύκολη για εσάς.

Τα θετικά

Αρχικά η υπηρεσία BnB είναι ένας τρόπος για τους επισκέπτες να κάνουν οικονομία. Να έχουν σε δική τους χρήση μπάνιο και κουζίνα και να αποκτήσουν μία πιο τοπική εμπειρία στην πόλη την οποία επισκέπτονται. Έτσι αντίστοιχα οι οικοδεσπότες έχουν την δυνατότητα μέσω της υπηρεσίας να βγάλουν χρήματα λειτουργώντας ως ξενώνας για τους ‘ξένους’.

Η μίσθωση είναι ημερήσια ή εβδομαδιαία, ότι κρίνει ο οικοδεσπότης θεμιτό και φυσικά ανάλογα με τις μέρες που διατίθεται ο χώρος. Τα σπίτια που διατίθενται για Airbnb συνήθως είναι τοπικά διαμερίσματα αλλά σχεδόν όλα τους είναι εντυπωσιακά, γιατί είναι δικά σας.

Για αυτό και υπάρχει άμεση ανάγκη για έναν επισκέπτη που όχι μόνο θα σέβεται και θα διατηρεί τον χώρο σας, αλλά θα τον αφήσει αναλλοίωτο. Αυτό μάλιστα είναι ένα από τα αρνητικά της υπηρεσίας Airbnb, το οποίο η Recons λύνει για εσάς.

Συνεχίζοντας όμως για τα θετικά, μπορείτε με ασφάλεια να βγάλετε χρήματα, χωρίς να αλλάξετε το δικό σας πρόγραμμα. Δηλαδή δεν θα επηρεάσετε τη ζωή σας με κανένα τρόπο για να γίνετε οικοδεσπότης. Αλλά θα εκμεταλευτείτε το άδειο σας σπίτι ή διαμέρισμα, σε διάστημα διακοπών λόγου χάρη, και απλώς θα βγάζετε το ημερήσιο ενοίκιο ας όντας στην παραλία.

Φυσικά εμείς στη Recons, δίνουμε τη δυνατότητα, να μας παραδώσετε τα κλειδιά σας, και εμείς να φροντίσουμε για την καθαριότητα του χώρου σας. Ενώ μπορούμε να προσθέσουμε ηλεκτρονική κλειδαριά και ένα πλήθος άλλων υπηρεσιών.

Τα αρνητικά

Δυστυχώς το μεγάλο αρνητικό στοιχείο για τις υπηρεσίες αυτές είναι η έλλειψη ασφάλειας. Γιατί η υπηρεσία Aribnb νοικιάζει το σπίτι και δίνει σημασία στα χρήματα του ενοικίου, αλλά δεν υπάρχει εγγύηση για εσάς και το σπίτι σας. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για την υπηρεσία αυτή.

Η RECONSBNB όμως, λύνει αυτό το πρόβλημα. Γιατί υπάρχει κάποιος ειδικός, που θα φροντίσει τον χώρο σας, θα φωτογραφίσει τον χώρο σας, θα προσέχει τους καλεσμένους σας αλλά θα προσέχει και το σπίτι και τα  σας. Έτσι ο φόβος σας για τον χώρο σας, μπορεί πλέον να φύγει. Γιατί θα έχετε επαγγελματίες να τον προσέχουν.

Έτσι φυσικά προστατεύονται και οι φιλοξενούμενοι από τυχόν κινδύνους καθώς και περιστατικά με οικοδεσπότες, ή άλλα άτομα με κλειδί για το σπίτι. Και εννοείται πως οι ειδικές μας ηλεκτρονικές κλειδαριές φροντίζουν την ασφάλεια όλων των αντικείμενων και ατόμων ακόμα περισσότερο. Καταφέραμε να απελευθερώσουμε το Airbnb, και να το φέρουμε κοντά σας.

Ιδέες διακόσμησης

Ο απόλυτος οδηγός για την...
Οδηγός για ανακαίνιση σπιτιού, ανακαίνιση κουζίνας...
Πώς να διακοσμήσετε το σπίτι...
Σας αρέσουν τα vintage στοιχεία...
4 μυστικά για να φαίνεται...
Tips για να έχετε μια...
Πως θα διακοσμήσετε κάθε δωμάτιο...
Πως θα διακοσμήσετε κάθε δωμάτιο...
Τρεις οικονομικές αγορές για να...
Οικονομικές ιδέες διακόσμησης σπιτιού για...
Κουζίνα: Έξυπνα tips για να...
Ξεκινήσατε την διακόσμηση της κουζίνας...
Πώς να σχεδιάσετε μια ζεστή...
Πανέμορφες ιδέες διακόσμησης για σύγχρονη...
Φοιτητικό σπίτι: Πως θα το...
Δείτε ιδέες για την διακόσμηση...

Εμπνευστείτε από τα άρθρα μας

Εύκολα hacks για να ανανεώσετε έναν παλιό καναπέ
Σκέφτεστε να αλλάξετε την διακόσμηση...
Εύκολοι τρόποι για να αναβαθμίσετε τις κουρτίνες σας
5 τρόποι ανανέωσης της κουρτίνας....
Κουζίνα: Έξυπνα tips για να διαλέξετε τον σωστό...
Ξεκινήσατε την διακόσμηση της κουζίνας...
Καθαρίστε εύκολα και οικολογικά τις κεραμικές εστίες
Βρίσκεστε στην διαδικασία για τον...
Πως θα βάλετε σε τάξη το υπνοδωμάτιό σας
Εύκολες και πρακτικές ιδέες οργάνωσης...