Καλάθι αγορών

Άρθρα για Μας αρέσουν

Στην συγκεκριμένη κατηγορία “Μας αρέσουν” θα βρείτε από τα πιο εντυπωσιακά διαμερίσματα μέχρι και εστιατόρια με την πιο απίστευτη θέα. Επιπλέον, μην ξεχάσετε να διαβάσετε ποια είναι τα μαξιλάρια που θα πρέπει όλοι να έχουν στο σπίτι τους.

Επίσης, σας έχουμε συμβουλές και έξυπνα tips για κάθε πρόβλημα του σπιτιού. Όπως, για παράδειγμα, ένα φοβερό κόλπο για να μην θολώνει ο καθρέφτης του μπάνιου.

Τέλος, στην συγκεκριμένη κατηγορία θα βρείτε ότι πιο εντυπωσιακό κυκλοφορεί στην αγορά και όχι μόνο. Τι περιμένετε; Ακόμη, να διαβάσετε τα άρθρα μας;

Παράλληλα, μη ξεχνάτε ότι η Recons είναι αυτό που χρειάζεστε για την ανακαίνιση σπιτιού είτε σας ενδιαφέρει ολική ανακαίνιση σπιτιού  είτε μερική.

Σας παρέχουμε ιδέες για ανακαίνιση σπιτιού αλλά και ιδέες για διακόσμηση επαγγελματικού χώρου.

Έπιπλα σαλονιού, έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιουέπιπλα κρεβατοκάμμαρας και πολλά ακόμα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

Ανακαινίσεις

Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

Κατασκευή

Διακόσμηση

Μελέτες - Άδειες

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Άδειες Δόμησης

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.