Καλάθι αγορών

Ένα ιταλικό εστιατόριο χτισμένο σε σπηλιά

Ιταλικό εστιατόριο χτισμένο σε σπηλιά.

Το ιταλικό εστιατόριο, Grotta Palazzese, βρίσκεται σε σπηλιά, και είναι από τα όμορφα σημεία για δειπνήσετε στον κόσμο.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Grotta Palazzese βρίσκεται σε ένα θολωτό σπήλαιο στην πόλη Polignano a Mare στη νότια Ιταλία. Η τοποθεσία είχε κατοικηθεί από τη Νεολιθική ακόμα εποχή, και κάποτε ήταν μια ελληνική αποικία.
Το ίδιο το εστιατόριο θα μπορούσε να είχε τεθεί σε λειτουργία από το 1700, όπου οι ευγενείς οργανώνα κομψά πάρτι. Έχει φιλοξενήσει, μάλιστα, υπέροχα δείπνα κατόπιν αιτήματος της ιταλικής αριστοκρατίας από τον 18ο αιώνα.
Το εξωτερικό από ένα ιταλικό εστιατόρια χτισμένο σε σπηλιά.
Είναι ένα τρομερά όμορφο και δύσκολο αρχιτεκτονικό επίτευγμα. Καθώς έπρεπε ένα ολόκληρο εστιατόριο να χτιστεί μέσα σε μια σπηλιά που είναι δίπλα στην θάλασσα. Το συγκεκριμένο εστιατόριο εκτός από ένα υπέροχο δείπνο, σου προσφέρει και μια συγκλονιστική θέα.
Τα τραπέζια και η θέα από το ιταλικό εστιατόριο.
Σήμερα η φυσική θαλάσσια σπηλιά, η οποία είναι η μεγαλύτερη από όλες τις θαλάσσιες σπηλιές κάτω από την πόλη Polignano a Mare, λειτουργεί ως καλοκαιρινό εστιατόριο. Να σημειωθεί ότι είναι ανοιχτό από τον Μάϊο μέκρι τον Οκτώβριο.

Δείπνο με θέα.
Υπάρχουν μόνο 6 τραπέζια με προνομιακή θέα. Οπότε φροντίστε να το ζητήσετε όταν κάνετε την κράτησή σας.

Το σπήλαιο εκτείνεται πίσω από το εστιατόριο, το οποίο διαθέτει λίγα τραπέζια για να κρατήσει την ατμόσφαιρα οικεία.
Το εσωτερικό του ιταλικού εστιατορίου.
Το εστιατόριο διαθέτει πραγματικά ένα μοναδικό σκηνικό στον κόσμο: καθαρή μπλε θάλασσα με καταπράσινο σπήλαιο. Ένα μοναδικό περιβάλλον που συνδυάζεται σε μια αρμονική διακόσμηση μεταξύ του ηλίου και του φεγγαριού.
Ένα ιταλικό εστιατόριο χτισμένο μέσα σε μια σπηλιά.
Για όσους έχουν σκοπό να το επισκεφθούν αξίζει να σημειωθεί ότι δεν επιτρέπονται τα σορτς και οι σαγιονάρες.

Είναι ένα από τα πιο ρομαντικά τοπία στον κόσμο, με την διακόσμηση του εστιατορίου είναι κομψή και απλή.
Ιταλικό εστιατόριο μέσα σε σπηλία με θέα την θάλασσα.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.