Καλάθι αγορών

Πειράματα αρχιτεκτονικής στον χώρο

In Ex House:Μοναδικά σχέδια αρχιτεκτονικής που αντλούν έμπνευση απο την απλή γεωμετρία.

Μοναδικά σχέδια αρχιτεκτονικής που αντλούν έμπνευση απο την απλή γεωμετρία.To In Ex House είναι ένα πείραμα στο χώρο.

Το  In Ex House, από τους Steven Holl Architects, είναι ένα πείραμα στο χώρο, μια ανταπόκριση στα μοντέρνα προαστιακά σπίτια που ξετυλίγονται σε ολόκληρη την περιοχή. Είναι χτισμένο σε μια δασική περιοχή εικοσιοκτώ στρεμμάτων στο Rhinebeck της Νέας Υόρκης. Το σπίτι αυτό διερευνά τη συμπίεση μέσα στους αλληλοσυνδεόμενους χώρους, χρησιμοποιώντας πειραματικά σχήματα μέσα σε 918 τετραγωνικά μέτρα για να δημιουργήσει ένα νέο είδος κατοικίας.
Ήταν κατασκευασμένο σχεδόν εξ ολοκλήρου από πρώτες ύλες: ένα συμπαγές παράθυρο από μαόνι και κουφώματα πόρτας, τοίχους κόντρα πλακέ σημύδας, και μια σκάλα επίσης από μαόνι. Η γεωμετρία του σπιτιού σχηματίζεται από σφαιρικούς χώρους που διασταυρώνονται με τραπεζοειδείς τάσεις που προορίζονται ως καταλύτης ογκομετρικού εσωτερικού χώρου. Η γεωμετρία των σφαιρικών διασταυρώσεων αρχίζει να γίνεται αισθητή στη βεράντα της εισόδου.
Η μετατόπιση σε τμήμα του σπιτιού μεταβάλλει τον εσωτερικό χώρο με κάθετη δυναμική χωρική επικάλυψη. Τοποθετημένο γύρω από έναν κύριο τόμο, ανοιχτό στο δεύτερο επίπεδο, με την κουζίνα τοποθετημένη στο κέντρο, δημιουργούνται εναλλακτικά σχέδια χρήσης. Υπάρχουν μηδέν υπνοδωμάτια, αλλά το σπίτι μπορεί να κοιμήσει μέχρι και πέντε άτομα.
Αντί για ορυκτά καύσιμα, το σπίτι θερμαίνεται γεωθερμικά. Αντί της ισχύος του δικτύου, το σπίτι έχει ηλεκτρική ενέργεια από τον ήλιο. Τα φωτοβολταϊκά κύτταρα λεπτής μεμβράνης SoloPower συνδέονται με ένα σύστημα αποθήκευσης ενέργειας της μπαταρίας Sonnen, επιτρέποντας στο σπίτι να είναι ενεργειακά ανεξάρτητο. Όλα τα φωτιστικά είναι τρισδιάστατα τυπωμένα σε βιοπλαστικό με βάση το άμυλο αραβοσίτου PLA. Το γυαλί και το ξύλο προέρχονται τοπικά.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.