Καλάθι αγορών

Τεχνολογίες σπιτιού για εξοικονόμηση χρημάτων

Τεχνολογίες σπιτιού για εξοικονόμηση χρημάτων

Έξυπνες τεχνολογίες σπιτιού που θα βοηθήσουν την εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας. Ιδέες και λύσεις για κάθε νοικοκυριό.

Η αντικατάσταση των παλιών οικιακών συσκευών με νέες “έξυπνες” τεχνολογίες και συστήματα είναι μια καλή κίνηση προκειμένου να εξοικονομήσετε ένα σημαντικό ποσό χρημάτων. Ωστόσο, οι παρακάτω λύσεις δεν ωφελούν κάθε νοικοκυριό.Για παράδειγμα, τα μικρά σπίτια που δεν χρησιμοποιούν πολύ ηλεκτρισμό μπορεί να μην επωφεληθούν από την εγκατάσταση ηλιακών πάνελ όπως ένα μεγάλο σπίτι.
Το μέλλον φαίνεται λαμπρό για τη διατήρηση της ενέργειας. Τα έξυπνα gadgets εισέρχονται στην αγορά για τους καταναλωτές με έναν συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό.

1. Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Ηλιακή ενέργεια

Ηλιακά πάνελ
Τα ηλιακά πάνελ μετατρέπουν την ενέργεια από τον ήλιο σε ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιείται στο σπίτι. Τα σπίτια που βρίσκονται σε γεωγραφικές περιοχές με περισσότερο ηλιακό φως θα ωφεληθούν περισσότερο από αυτές τις ενεργειακές λύσεις. Η κατεύθυνση της στέγης παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στη χρήση ενέργειας από τον ήλιο. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το μέγεθος του σπιτιού σας και πόση ενέργεια θέλετε να αντικαταστήσετε με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Γενικά, εάν το σπίτι σας χρησιμοποιεί πολλή ηλεκτρική ενέργεια, θα εξοικονομείτε χρήματα με την ηλιακή ενέργεια πολύ γρήγορα. Πολλές εταιρείες ηλιακής ενέργειας παρέχουν επίσης μια συμφωνία αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, στην οποία ουσιαστικά μισθώνετε τον ηλιακό εξοπλισμό από αυτούς και συμφωνείτε να πληρώσετε για την ενέργεια που παράγει το σύστημά σας.
Γενικά, με τη χρήση της λύσης ηλιακών πάνελ, μπορείτε να υπολογίζετε στην εξοικονόμηση περίπου 30% του ενεργειακού σας λογαριασμού.

Αιολική ενέργεια

Αιολική ενέργεια
Η αγορά και χρήση ανεμογεννητριών στο σπίτι για τη δημιουργία ηλεκτρικής ενέργειας είναι μια άλλη δυνατότητα στην προσπάθεια εξοικονόμησης χρημάτων. Οι πιο αποτελεσματικές ανεμογεννήτριες δεν είναι μικρές. Πολλοί από αυτούς φτάνουν στος μέχρι 20 ή 30 πόδια ύψους, ώστε να παράγουν την απαιτούμενη ενέργεια από τον άνεμο. Ωστόσο, παρά το ύψος τους, δεν υπάρχει πρόβλημα με τον θόρυβο του ανέμου. Επομένως, δεν θα ενοχλείστε ούτε εσείς ούτε οι  γείτονες σας από το θόρυβο που δημιουργούν.
Όπως καταλαβαίνετε και εσείς μια τέτοια επένδυση είναι αρκετά μεγάλη. Γι’ αυτό αν ψάχνετε μια λιγότερο δαπανηρή εκδοχή της αξιοποίησης της αιολικής ενέργειας, κοιτάξτε το Air Breeze. Είναι μια μικρή ανεμογεννήτρια που μπορεί να παράγει 200 ​​W ημερησίως.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

2. Έξυπνοι θερμοστάτες

Η επένδυση μερικών χρημάτων σε έναν θερμοστάτη, ο οποίος μπορεί να διδάξει τον καλύτερο τρόπο για να διαχειριστεί τον έλεγχο της θερμοκρασίας στο σπίτι, είναι μια πολύ αξιόλογη επένδυση. Υπάρχει ένας θερμοστάτης στην αγορά που κερδίζει μεγάλη αναγνώριση για τη λειτουργικότητα και τα έξυπνα οφέλη για τους χρήστες, ονομάζεται Nest.
Αυτή η μικρή συσκευή μπορεί να εκτελέσει όλες τις ρυθμίσεις της θερμοκρασίας στο σπίτι από μόνη της και μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα. Μαθαίνει την ώρα που ξυπνάτε το πρωί και ρυθμίζει τη θερμοκρασία προτού πατήσετε τα πόδια σας στο πάτωμα.
Θερμοστάτες
Επίσης, μπορεί να μάθει πότε πηγαίνετε στη δουλειά και πότε επιστρέφετε στο σπίτι ώστε να ρυθμίζει την ανάλογα τη θερμοκρασία του χώρου. Το Nest διαθέτει ενσωματωμένους ανιχνευτές κίνησης για να ρυθμίσετε τις θερμοκρασίες στην τέλεια ρύθμιση ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε στο σπίτι ή όχι. Θα μπορεί μάλιστα, να προσαρμοστεί αυτόματα ανάλογα με τον καιρό, επειδή συνδέεται στο Wi-Fi και ελέγχει τις προβλέψεις.
Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, τα νοικοκυριά θα μπορούν να μειώσουν το 30% του μέσου κόστους ενέργειας απλά συνδέοντας αυτή τη μικρή συσκευή. Έτσι, στην ουσία, έχετε έναν θερμοστάτη ο οποίος μαθαίνει πώς να ελέγχει το περιβάλλον, και παράλληλα να εξοικονομεί έως και 30% για το κόστος θέρμανσης / ψύξης.

3. Αισθητήρες φωτισμού

Αισθητήρας φωτισμού
Με την τοποθέτηση αισθητήρων φωτισμού, που απενεργοποιούν ή ανάβουν τα φώτα, έχετε την δυνατότητα να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα. Ειδικά σε σπίτια με μικρά παιδιά, τα οποία αναβοσβήνουν συνεχώς το φως, είναι η ιδανική λύση. Η γενική εκτίμηση για το πόσα χρήματα σπαταλούνται κάθε χρόνο για φώτα που παραμένουν ανοιχτά είναι μεγάλη.
Μια λύση σε αυτή την χαμένη ενέργεια είναι οι αισθητήρες φωτισμού που ενεργοποιούνται με την κίνηση. Ένας πολύ εύκολος τρόπος για να το εφαρμόσετε είναι να αγοράσετε απλά ένα βύσμα αισθητήρα κίνησης και συνδέστε σε αυτόν πολλαπλά φώτα. Τα δωμάτια με υψηλή διακίνηση πιθανότατα να μην επωφεληθούν πολύ από αυτή την τεχνολογία. Αλλά τα χαμηλά έως μεσαία διακινούμενα δωμάτια, τα οποία -τις περισσότερες φορές- έχουν ξεχασμένα φώτα στη θέση on, είναι σίγουρα μια καλή επένδυση. Τα συστήματα αυτοματισμού στο σπίτι μπορούν να συνδέσουν όλα τα φώτα με ένα πρόγραμμα στο τηλέφωνό σας. Μπορείτε, μάλιστα, να παρακολουθήσετε ποια φωτάκια είναι αναμμένα ώστε να τα απενεργοποιήσετε.
 

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.