Καλάθι αγορών

Φεγγίτης που… φέρνει τον ήλιο σε οποιοδήποτε δωμάτιο

Πρωτοποριακός φεγγίτης που φέρνει ήλιο σε οποιοδήποτε δωμάτιο, έτσι θα έχετε πάντα μια “ζεστή” διακόσμηση σπιτιού.

Τι γίνεται αν θα μπορούσατε να προσθέσετε έναν φεγγίτη στο υπόγειο ή σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ώς ένα κομματάκι φως του ήλιου; Χάρη στην CoeLux, αυτό είναι τώρα μια πιθανότητα. Το βραβευμένο σύστημα φωτισμού χρησιμοποιεί τη νανοτεχνολογία για να αναπαράγει την εμφάνιση του ηλιακού φωτός με εκπληκτικά ρεαλιστικό τρόπο.
Η ιταλική εταιρεία με το ίδιο όνομα προσφέρει τρεις εκδόσεις των φωτιστικών με βάση τη γωνία στην οποία το φως LED φτάνει στο δωμάτιο. Το CoeLux 60 μιμείται το άμεσο ηλιακό φως που βρίσκεται στις τροπικές χώρες. Το 45 επαναλαμβάνει το ισορροπημένο φως του μεσογειακού ήλιου. Τέλος, το 30 είναι ένα “παράθυρο” τοίχου που παράγει το θερμότερο, πιο πλευρικό φως που βρίσκεται στις σκανδιναβικές χώρες.
Μπάνιο με φεγγίτη
Το CoeLux είναι ένα ερευνητικό πρόγραμμα που ξεκίνησε από το Πανεπιστήμιο Insubria στο Como της Ιταλίας και χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. “Η επιστήμη και η τεχνολογία, μας επιτρέπουν να αναπαράγουμε την πραγματικότητα. Θέτοντας στη σκηνή τους νόμους που θεωρούμε ότι έχουν σημασία στη φύση”, λέει ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Paolo Di Trapani, καθηγητής στο πανεπιστήμιο.
Εκτός από τα λαμπρά σπίτια, η CoeLux έχει πολλές εφαρμογές στην εμπορική αρχιτεκτονική. Φανταστείτε, για παράδειγμα, τις δυνατότητες στάθμευσης γκαράζ, συστημάτων μετρό, μουσεία, νοσοκομεία, πολυκατοικίες και εμπορικά κέντρα. Εσείς πιο δωμάτιο θα θέλατε να φωτίσετε; Ρίξτε, μια ματιά στις παρακάτω εικόνες και αντλήστε έμπνευση.

Γραφείο με φεγγίτη
Γραφείο με φεγγίτη.
Δωμάτιο με φεγγίτη
Μαγαζί ρούχων με φεγγίτη.
Σπίτι με φεγγίτη
Ένα δωμάτιο με κόκκινα και πορτοκαλί χρώματα με φεγγίτη.
Νοσοκομείο με φεγγίτη
Αίθουσα νοσοκομείου με φεγγίτη.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.