Φωτιστικό που λειτουργεί και ως… ανεμιστήρας

Ένα απίστευτο φωτιστικό που λειτουργεί και ως ανεμιστήρας
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Απίστευτο φωτιστικό που λειτουργεί και ως ανεμιστήρας. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι που θα σας λύσουν τα χέρια.

Μια νέα τεχνολογία, και συγκεκριμένα μια λάμπα, ήρθε για να ταράξει τα νερά της διακόσμησης. Αναρωτιέστε, γιατί; Η συγκεκριμένη λάμπα μπορεί να σας κάνει και αέρα. Το ονομά της είναι Terna και κατασκευάστηκε από την εταιρεία Kichler.
Η λάμπα αυτή μπορεί να λειτουργήσει και σας ανεμιστήρας οροφής. Είναι η ιδανική λύση για μικρά δωμάτια όπου δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να τοποθετήσετε αρκετά πράγματα. Για παράδειγμα, η κουζίνα, το χωλ και το γραφείο είναι από τους χώρους από αυτό το φωτιστικό-ανεμιστήρας θα ήταν πολύ χρήσιμος.

Λάμπα-ανεμιστήρας

Η λάμπα-ανεμιστήρας κυκλοφορεί σε 3 διαφορετικά χρώματα για να ταιριάζει σε κάθε διακόσμηση.


Το κρεμαστό φωτιστικό έχει μικρά πτερύγια που είναι κατασκευασμένα από διαφανές πολυανθρακικό υλικό. Καθώς γυρίζουν δημιουργούν ένα δροσερό αεράκι το οποίο είναι ιδανικό για μικρούς χώρους, αφού τους δροσίζει ικανοποιητικά. Τον χειμώνα θα σπρώχνει τον ζεστό αέρα προς τα κάτω.
Είναι πολύ εύκολο να τοποθετήσετε στο ταβάνι σας αυτό το ασυνήθιστο και παράλληλα οικονομικό φωτιστικό. Αξίζει να σημειωθεί, ότι χρησιμοποιεί μόνο 45 watt για να δροσίζει τον χώρο. H διάμετρος της λάμπας είναι μόλις 38εκ. και μπορείτε να την βρείτε σε 3 διαφορετικά χρώματα. Με αυτό τον τρόπο έχετε την δυνατότητα να το ταιριάξετε στη δική σας διακόσμηση.
Η τιμή της είναι στα 260 ευρώ, κοστίζει, δηλαδή, περίπου όσο ένας ανεμιστήρας οροφής.

Κατηγορίες Προιόντων