Καλάθι αγορών

Άρθρα για Χριστούγεννα & Πάσχα

Η αλήθεια είναι πώς όσο μεγαλώνουμε, η λαχτάρα για τα θεματικά στολίσματα στο σπίτι δεν είναι η ίδια όπως όταν ήμασταν πιο μικροί. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζουμε να ενθουσιαζόμαστε κάθε Χριστούγεννα & Πάσχα που έρχεται η ώρα να διακοσμήσουμε αναλόγως το σπίτι μας. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά, μόνο λίγη φαντασία.

Το Πάσχα είναι μια καθαρά ανοιξιάτικη περίοδος, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να βρείτε ιδέες που ακόμα και όταν περάσει η συγκεκριμένη μέρα, θα μπορείτε να τις κρατήσουμε στο σπίτι. Αφού, ούτως ή άλλως είναι μέσα στο spring κλίμα που όλοι θέλουν για τον χώρο τους.

Αντίστοιχα, το ίδιο ισχύει και για την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Μπορείτε να βρείτε υπέροχες προτάσεις για τον στολισμό του εορταστικού τραπεζιού, αλλά και των πιάτων. Καθώς επίσης και για το τζάκι και του σαλονιού σας. Εμείς σας έχουμε λύσεις και για τις δύο γιορτές. Όλα αυτά θα τα βρείτε στα παρακάτω άρθρα.

Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

Ανακαινίσεις

Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

Κατασκευή

Διακόσμηση

Μελέτες - Άδειες

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Άδειες Δόμησης

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.