Γλάστρα που μεγαλώνει μαζί με το φυτό

Γλάστρα που μεγαλώνει μαζί με το φυτό
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Πρωτοποριακή γλάστρα που μεγαλώνει μαζί με το φυτό. Μια νέα τεχνολογία που θα σας λύσει τα χέρια.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως όταν ένα φυτό μεγαλώσει αρκετά θα πρέπει να το μεταφέρουμε σε μια μεγαλύτερη γλάστρα. Χάρη στην εταιρεία Studio Ayaskan κάτι τέτοιο πλέον δεν είναι απαραίτητο. Γιατί; Οι σχεδιαστές της εταιρείας δημιούργησαν μια γλάστρα η οποία μεγαλώνει μαζί με το φυτό της.
Ένας από τους δημιουργούς επισημάνει ότι “τίποτα δεν μένει ακίνητο στη φύση, αφού όλα αλλάζουν και κινούνται”. Το όλο σύστημα, λοιπόν, ονομάζεται Growtn και λειτουργεί σαν οριγκάι. Μιμείται δηλαδή την ικανότητα των φυτών να μεγαλώνουν και να μεταμορφώνονται με το πέρασμα του χρόνου. Ακριβώς το ίδιο κάνει και αυτή η σούπερ γλάστρα.
Γλάστρες
«Ήμασταν και οι δύο πολύ παθιασμένοι με τη φύση», είπαν οι σχεδιαστές Begum και Bike Ayaskan. «Θέλαμε να πούμε μια ιστορία για ένα αντικείμενο κι έναν ζωντανό οργανισμό, μια γλάστρα και ένα φυτό δηλαδή. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η σχέση που δημιουργήσαμε μεταξύ τους. Θέλαμε να δείξουμε πως κάθε αντικείμενο – όσο απλό κι αν είναι – μπορεί να βελτιωθεί και να αλλάξει».
Από εδώ και στο εξής οι designers της εταιρείας έρχονται σε επαφή με κατασκευαστές έτσι ώστε να ξεκινήσει η παραγωγή της γλάστρας σε μερικούς μήνες. Μάλιστα, θέλουν να δημιουργήσουν και γλάστρες σε άλλα χρώματα.
Γλάστρα που μεγαλώνει μαζί με το φυτόπ

Κατηγορίες Προιόντων