Καλάθι αγορών

Γλάστρα που μεγαλώνει μαζί με το φυτό

Γλάστρα που μεγαλώνει μαζί με το φυτό

Πρωτοποριακή γλάστρα που μεγαλώνει μαζί με το φυτό. Μια νέα τεχνολογία που θα σας λύσει τα χέρια.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως όταν ένα φυτό μεγαλώσει αρκετά θα πρέπει να το μεταφέρουμε σε μια μεγαλύτερη γλάστρα. Χάρη στην εταιρεία Studio Ayaskan κάτι τέτοιο πλέον δεν είναι απαραίτητο. Γιατί; Οι σχεδιαστές της εταιρείας δημιούργησαν μια γλάστρα η οποία μεγαλώνει μαζί με το φυτό της.
Ένας από τους δημιουργούς επισημάνει ότι “τίποτα δεν μένει ακίνητο στη φύση, αφού όλα αλλάζουν και κινούνται”. Το όλο σύστημα, λοιπόν, ονομάζεται Growtn και λειτουργεί σαν οριγκάι. Μιμείται δηλαδή την ικανότητα των φυτών να μεγαλώνουν και να μεταμορφώνονται με το πέρασμα του χρόνου. Ακριβώς το ίδιο κάνει και αυτή η σούπερ γλάστρα.
Γλάστρες
«Ήμασταν και οι δύο πολύ παθιασμένοι με τη φύση», είπαν οι σχεδιαστές Begum και Bike Ayaskan. «Θέλαμε να πούμε μια ιστορία για ένα αντικείμενο κι έναν ζωντανό οργανισμό, μια γλάστρα και ένα φυτό δηλαδή. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η σχέση που δημιουργήσαμε μεταξύ τους. Θέλαμε να δείξουμε πως κάθε αντικείμενο – όσο απλό κι αν είναι – μπορεί να βελτιωθεί και να αλλάξει».
Από εδώ και στο εξής οι designers της εταιρείας έρχονται σε επαφή με κατασκευαστές έτσι ώστε να ξεκινήσει η παραγωγή της γλάστρας σε μερικούς μήνες. Μάλιστα, θέλουν να δημιουργήσουν και γλάστρες σε άλλα χρώματα.
Γλάστρα που μεγαλώνει μαζί με το φυτόπ

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.