Η απίστευτη ανακαίνιση ενός στούντιο 22 τ.μ. στο Παρίσι

Ιδέες διακόσμησης από μια ανακαίνιση σπιτιού 22 τμ. στο Παρίσι. Πάρτε ιδέες για ανακαινίσεις μικρών χώρων
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ιδέες διακόσμησης από μια ανακαίνιση σπιτιού 22 τμ. στο Παρίσι. Πάρτε ιδέες για ανακαινίσεις μικρών χώρων.

Η εταιρεία Paris Perfect και η Ann Huff ανέλαβαν να ανακαινίσουν ένα υπερβολικά μικρό στούντιο στο Παρίσι (22 τ.μ.). Και να το μετατρέψουν σε ένα άκρως λειτουργικό και τέλειο μικρό σπίτι. Αντλήστε, λοιπόν, ιδέες διακόσμησης από μια ανακαίνιση σπιτιού 22 τμ. και αντλήστε έμπνευση για ανακαινίσεις μικρών χώρων.
Πέρα από τους φωτεινούς μπλε τοίχους, το διαμέρισμα είχε και άλλα θέματα. Είχε χωριστεί στα δύο με ένα μικρό τοίχο, κάτι που δυσκόλευε την επίπλωση του. Η τοποθεσία της κουζίνας απαγόρευε την συνύπαρξη καναπέ και κρεβατιού στο στούντιο. Μιας και θα έπρεπε και τα δύο να τοποθετηθούν στο χώρο αριστερά στο σχεδιάγραμμα με την ονομασία «sejour».

Σχέδιο σπιτιού

Το δεύτερο διαχωριστικό στην κουζίνα δυσχέραινε περισσότερο την κατάσταση.


Μια θεωρητικά απλή αλλαγή, άλλαξε το διαμέρισμα εντελώς και μεταμόρφωσε την λειτουργικότητα του χώρου. Η Αnn είχε την ιδέα να μεταφέρει την κουζίνα κοντά στην είσοδο, στον μακρύ τοίχο του κυρίως δωματίου. Με αυτήν την αλλαγή, η παλιά κουζίνα μετατράπηκε σε υπνοδωμάτιο και το μεγάλο δωμάτιο έγινε κουζίνα-σαλονοτραπεζαρία.
Το πριν και το μετά από την ανακαίνιση σπιτιού

Μια θεωρητικά απλή αλλαγή, άλλαξε το διαμέρισμα εντελώς και μεταμόρφωσε την λειτουργικότητα του χώρου.


Οι αισθητικές αλλαγές είχαν επίσης μεγάλο αντίκτυπο. Ένα απαλό γκρι-μπεζ έκανε την εμφάνισή του στους τοίχους και στα δοκάρια του ταβανιού. Δίνοντας, έτσι, στον χώρο ένα πιο ελαφρύ και αέρινο στυλ. Το παρκέ με λεπτή σανίδα, αντικαταστάθηκε με πιο φαρδιές κοντά στο χρώμα των δοκαριών και των επίπλων.
Το πριν και το μετά από την ανακαίνιση του σαλονιού.

Οι αισθητικές αλλαγές είχαν επίσης μεγάλο αντίκτυπο.


Στο υπνοδωμάτιο, ίσα που διακρίνονται οι ντουλάπες με τους καθρέφτες. Ενώ η Ann συμπλήρωσε το πρώην διαχωριστικό της κουζίνας, και τοποθέτησε κουρτίνες για να αποκτήσει το δωμάτιο λίγη ιδιωτικότητα.
Το πριν και το μετά από την ανακαίνιση του υπνοδωματίου.

Στο υπνοδωμάτιο, ίσα που διακρίνονται οι ντουλάπες με τους καθρέφτες.


Στο μπάνιο οι κουρτίνες που πλαισιώνουν το ντους τραβούν την προσοχή ψηλά στο ψηλό ταβάνι. Γι’ αυτό, τοποθετήθηκαν απλές με μοντέρνες λεπτομέρειες σε όλο το μπάνιο. Και ο χώρος απέκτησε ξανά μια αίσθηση καθαριότητας και χαλάρωσης.
Το πριν και το μετά από την ανακαίνιση του μπάνιου.

Το μπάνιο απέκτησε ξανά την αίσθηση καθαριότητας και χαλάρωσης.

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορούμε όλοι να ζήσουμε στο ονειρικό Παρίσι. Αλλά αν εσύ θέλεις το συγκεκριμένο στούντιο είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση από την Paris Perfect.

 

Κατηγορίες Προιόντων