Καλάθι αγορών

Τουριστική ανάπτυξη μέσω ΕΣΠΑ σε Γλυφάδα

Γη.

Στο ΕΣΠΑ έργα για την τουριστική ανάδειξη της Γλυφάδας Αττικής.

Στο ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» εντάσσεται το έργο παρεμβάσεων αναβάθμισης για την τουριστική ανάδειξη του Δήμου Γλυφάδας. Με συνολικό προϋπολογισμό 157.843,89 ευρώ. Το φυσικό αντικείμενο της πράξης περιλαμβάνει την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης του κτιρίου που βρίσκεται επί της οδού Διαδόχου Παύλου έμπροσθεν του παραλιακού μετώπου του Δήμου Γλυφάδας. Το κτίριο κατασκευάστηκε την δεκαετία του 1970 και μέχρι πρότινος στέγαζε τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου καθώς επίσης και τη Δημοτική Αστυνομία.

Η συνολική επιφάνεια που καταλαμβάνει το κτίριο ανέρχεται σε 464,01 τ.μ.. Ενώ η συνολική έκταση, συμπεριλαμβανομένου του περιβάλλοντα χώρου υπολογίζεται στα 4.360 τ.μ. Σκοπός της πράξης είναι μετατροπή του κτιρίου σε πολυχώρο διοργάνωσης και τέλεσης πολιτιστικών εκδηλώσεων. Στοχεύοντας στην προσέλκυση τουριστών και εν γένει επισκεπτών μέσα από την οποία προσδοκάται η τόνωση των επιχειρήσεων εστίασης, αναψυχής και ξενοδοχειακών μονάδων της περιοχής. Συμβάλλοντας έτσι στην περαιτέρω ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Αναλυτικότερα το προτεινόμενο έργο αποτελείται από δύο υποέργα:

Υποέργο 1: Ωρίμανση έργου διαμόρφωσης χώρου πρώην τεχνικών υπηρεσιών και δημοτικής αστυνομίας

Αντικείμενο του εν λόγω Υποέργου 1 είναι η εξειδικευμένη υποστήριξη του Δήμου Γλυφάδας για την ωρίμανση του Υποέργου 2. Μέσω του οποίου θα αναβαθμιστούν οι χώροι του κτιρίου ώστε να μετατραπεί σε σύγχρονο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Συγκεκριμένα, περιλαμβάνονται υπηρεσίες υποστήριξης από Εξειδικευμένο Σύμβουλο-Μελετητή με στόχο την προετοιμασία και την εκπόνηση όλων των απαραίτητων εργασιών. Προκειμένου να γίνει η πλήρη ωρίμανση της πράξης. Οι εν λόγω υπηρεσίες περιλαμβάνουν την εκπόνηση της απαιτούμενης μελέτης για το τεχνικό Υποέργο 2 και την σύνταξη των τευχών δημοπράτησης του έργου.

Υποέργο 2: Διαμόρφωση χώρου πρώην τεχνικών υπηρεσιών και δημοτικής αστυνομίας

Αντικείμενο του υποέργου αποτελεί το σύνολο των απαιτούμενων εργασιών για την αναβάθμιση του κτιρίου και την μετατροπή του σε ένα σύγχρονο πολιτιστικό κέντρο. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαιρέσεων, τοιχοποιίας, επενδύσεων και επιστρώσεων με τοποθέτηση γυψοσανίδων.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν εργασίες που αφορούν το φωτισμό ανάδειξης τόσο του κτιρίου όσο και του περιβάλλοντος χώρου και την ανακατασκευή των δικτύων Η/Μ όπου απαιτείται με αφανείς διελεύσεις. Καθώς και ξύλινες κατασκευές, όπως ερμάρια, πάγκοι, ράφια και χωρίσματα. Τέλος θα λάβουν χώρα εργασίες χρωματισμού όλων των επιφανειών, αλλά και η εγκατάσταση συστημάτων ήχου, εικόνας & πυρόσβεσης. Οι παρεμβάσεις αυτές συμβάλουν στην αξιοποίηση του κτιρίου και στην ανάδειξή του ως τουριστικό κεφάλαιο της περιοχής.

Με την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ αναμένεται το επόμενο διάστημα και η δημοπράτησή του. Δικαιούχος και φορέας υλοποίησης της πράξης είναι ο Δήμος Γλυφάδας του Νομού Αττικής, ενώ χρονικός στόχος για την υλοποίησή της ορίστηκε για τις 31/12/2023. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ένταξη της πράξης στο ΕΣΠΑ πατήστε εδώ.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.