Καλάθι αγορών

Η ψυχολογία και οι συνδυασμοί των χρωμάτων σε χώρους φιλοξενίας

Η ψυχολογία των χρωμάτων και οι συνδυασμοί χρωμάτων σε χώρους φιλοξενίας της Karen Haller σε συνεργασία με άλλους επιστήμονες.

Η ψυχολογία των χρωμάτων σε χώρους φιλοξενίας της Karen Haller σε συνεργασία με άλλους επιστήμονες.

Η Karen Haller συνεργάστηκε με άλλους επιστήμονες για την έκδοση σου βιβλίου, Colour design: Theories and applications. Στο οποίο εξηγούν για την ψυχολογία των χρωμάτων αλλά και τους χρωματικούς συνδυασμούς.

Η ομάδα της Recons σας κάνει μία βαθιά εισαγωγή στους ψυχολογικούς παράγοντες που επιβάλλονται από τα χρώματα. Καθώς, η αισθητική του χώρου ως σύνολο έχουν άμεσο αντίκτυπο στην συμπεριφορά των πελατών σε ένα κατάστημα, ή ένα χώρο φιλοξενίας (πχ. ξενοδοχείο ή πανσιόν).

Ξεκινάμε,  με μια γρήγορη εισαγωγή στη ψυχολογία των χρωμάτων: σε ποιο βαθμό το χρώμα ενός χώρου επηρεάζει τον τρόπο που αισθανόμαστε;

Το χρώμα έχει μια επίδραση στο μυαλό, το σώμα και τα συναισθήματα μας. Αυτό επηρεάζει τις διαθέσεις μας, τις συμπεριφορές μας και τη σωματική και ψυχική μας ευεξία. Αυτό συνήθως συμβαίνει σε ένα ασυνείδητο επίπεδο.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Και αυτό θα ήταν σημαντικό για τα περιβάλλοντα φιλοξενίας, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια ή μπαρ! Αλλά γιατί;

Ένας από τους κύριους παράγοντες για τη λήψη απόφασης σχετικά με το πού να πάμε για φαγητό, ποτό ή κάπου να μείνουμε, θα είναι για το πώς θέλουμε να αισθάνομαστε. Για παράδειγμα ανυψώθηκε το ηθικό μας; Νιώθουμε χαλάρωση, ηρεμία και γαλήνη; Μας βγάζει μία παιχνιδιαρική πλευρά; Το χρώμα προκαλεί συναισθηματικές αντιδράσεις.

Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε να κάνει μια επιχείρηση ασυνείδητα είναι να χρησιμοποιεί συνδυασμούς των χρωμάτων που θα έχουν ως αποτέλεσμα να οδηγούν τους πελάτες τους μακριά.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Μια επιτυχημένη επιχείρηση θα έχει μια σαφώς καθορισμένη προσωπικότητα της μάρκας/ φίρμας της. Θα υπάρχουν χρώματα, και το πιο σημαντικό αποχρώσεις των χρωμάτων, μαζί με ένα στυλ σχεδιασμού και διακόσμησης. Που προβλέπει την προσωπικότητα της μάρκας και με τη σειρά του θα προσελκύσει το σωστό είδος πελατείας. Θα ξέρουν ακριβώς πώς θα αισθάνονται και το επίπεδο των υπηρεσιών που θα λάβουν απλά και μόνο μπαίνοντας στον χώρο.

Δεν θα περίμενε κανείς να περπατήσει σε ένα κομψό, εκλεπτυσμένο, εξελιγμένων νεοκλασικών εγκαταστάσεων, όπως το The Ritz, για να δει ότι το ξενοδοχείο διακοσμήθηκε χρησιμοποιώντας funky χρώματα και εκκεντρικά έπιπλα με σερβιτόρους σε πατίνια.Άσπρο κρεβάτι κρεβατοκάμαρας με κόκκινους τοίχους.

Βεβαίως έχει μεγάλη σημασία για το πώς νιώθει ένας πελάτης (και ξοδεύει) σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα στην βιομηχανία της φιλοξενίας.

Αυτό θα μπορούσε να είτε να φτιάξει την σχέση με τους πελάτες είτε να την καταστρέψει παντελώς. Δεν είναι σαφές ποια είναι η προσωπικότητα μάρκας, σχετικά με το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν. Και πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξει με σαφήνεια και με συνέπεια αυτό ακριβώς. Το επίπεδο φιλοξενίας και υπηρεσιών, είτε πρόκειται για το εσωτερικό τους, την ιστοσελίδα τους, τα μέσα marketing κλπ.

Έτσι λοιπόν μία σωστή διαμόρφωση χώρου μπορεί να προσελκύσει νέους πελάτες, να κρατήσει παλιούς και να δημιουργήσει τακτικούς. Φυσικά όλα αυτά με τις απλές λύσεις του ίδιου μας του εγκεφάλου. Οπότε ποτέ μην υποτιμάται την διακόσμηση και τα χρώματα που θα διαλέξετε. Γιατί θέτουν τον τόνο της επιχείρησης σας και σας αντιπροσωπεύουν, είτε το γνωρίζεται, είτε όχι.

Δημιουργήστε την τέλεια ατμόσφαιρα για το ξενοδοχείο σας, το κατάλυμα σας, το κατάστημα σας, και το ίδιο σας το σπίτι, με τη βοήθεια και την εμπειρία ενός αξιόπιστου συναδέλφου! Γνωρίστε μας και μιλήστε μας στα κοινωνικά μας δίκτυα!

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.