Ένα πρωτοποριακό δεντρόσπιτο που όλοι θα θέλαμε

Ένα πρωτοποριακό δεντρόσπιτο που όλοι θα θέλαμε!

Γνωρίστε μαζί μας τάσεις για τον κήπο που θα κάνουν τη ζωή σας λίγο πιο όμορφη!

Θέλετε να συνδεθείτε με τη φύση χωρίς να θυσιάσετε τις πολυτέλειες μιας χαλαρωτικής σιέστας του Σαββατοκύριακου; Ξέρουμε τον τρόπο! Ένα πρωτοποριακό δεντρόσπιτο που όλοι θα θέλαμε!  Μπορείτε τώρα να απολαύσετε τη φύση με όλες τι ανέσεις που ζητάτε! Όλα χάρη σε αυτό το βιώσιμο έργο από τη βελγική εταιρεία Trees and People.

Ονομάζεται Dom’Up και είναι μια οκταγωνική δομή που αιωρείται ανάμεσα σε δύο δέντρα. Το πρωτοποριακό δεντρόσπιτο δημιουργεί μια εμπειρία μοναδική που σας δίνει ότι ακριβώς χρειάζεστε! Χωρίς να έχει επιπτώσεις στα δέντρα και στον χώρο, αφού απομακρυνθεί.

Η μονάδα μπορεί να κατασκευαστεί σε δύο ημέρες. Αποτελείται από ένα χαλύβδινο πλαίσιο, σύνθετα ξύλινα δάπεδα και τοίχους από μουσαμά! Ο τελευταίος φυσικά λειτουργεί σαν κουρτίνα για να εξασφαλίσει την ιδιωτική σας ζωή. Διαθέτει αδιάβροχη διπλή οροφή. Το σπιτάκι είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα δίχτυ ασφαλείας. Η αισθητική του είναι απλή και φυσική, αλλά σχεδιασμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια.

Ένα πρωτοποριακό δεντρόσπιτο που όλοι θα θέλαμεΈνα πρωτοποριακό δεντρόσπιτο που όλοι θα θέλαμεδεντροσπιτο3Ένα πρωτοποριακό δεντρόσπιτο που όλοι θα θέλαμε

διαφήμιση
Novibet Casino - Μπόνους εγγραφής | Εταιρειες Στοιχηματων | Στοιχημα