Ένα πρωτοποριακό δεντρόσπιτο που όλοι θα θέλαμε

Πρωτοποριακό δεντρόσπιτο για όμορφες τάσεις για τον κήπο.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ένα πρωτοποριακό δεντρόσπιτο που όλοι θα θέλαμε να στολίζει τον κήπο μας.Όμορφες τάσεις για τον κήπο με πρωτοποριακό σχεδιασμό.

Θέλετε να συνδεθείτε με τη φύση χωρίς να θυσιάσετε τις πολυτέλειες μιας χαλαρωτικής σιέστας του Σαββατοκύριακου; Ξέρουμε τον τρόπο. Ένα πρωτοποριακό δεντρόσπιτο που όλοι θα θέλαμε.  Μπορείτε τώρα να απολαύσετε τη φύση με όλες τι ανέσεις που ζητάτε! Όλα χάρη σε αυτό το βιώσιμο έργο από τη βελγική εταιρεία Trees and People.
Ονομάζεται Dom’Up και είναι μια οκταγωνική δομή που αιωρείται ανάμεσα σε δύο δέντρα. Το πρωτοποριακό δεντρόσπιτο δημιουργεί μια εμπειρία μοναδική που σας δίνει ότι ακριβώς χρειάζεστε. Χωρίς να έχει επιπτώσεις στα δέντρα και στον χώρο, αφού απομακρυνθεί.
Η μονάδα μπορεί να κατασκευαστεί σε δύο ημέρες. Αποτελείται από ένα χαλύβδινο πλαίσιο, σύνθετα ξύλινα δάπεδα και τοίχους από μουσαμά. Ο τελευταίος φυσικά λειτουργεί σαν κουρτίνα για να εξασφαλίσει την ιδιωτική σας ζωή. Διαθέτει αδιάβροχη διπλή οροφή. Το σπιτάκι είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα δίχτυ ασφαλείας. Η αισθητική του είναι απλή και φυσική, αλλά σχεδιασμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια.

Δεντρόσπιτο.Άνθρωποι μέσα στο δεντρόσπιτο.Δεντροσπιτο στην φύση.Κρεβατοκάμαρα στο δεντρόσπιτο.

Κατηγορίες Προιόντων