Μάθετε τι πράγματα μπορείτε να κάνετε στη Βαρκελώνη εντελώς δωρεάν

Βαρκελώνη, απίστευτα πράγματα, ταξιδιωτικό προορισμό, δωρεάν, πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη Βαρκελώνη
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Απίστευτα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη Βαρκελώνη δωρεάν.Δείτε τι μπορείτε να κάνετε στον παρακάτω ταξιδιωτικό προορισμό δωρεάν.

Η Βαρκελώνη είναι μια από τις πιο “χαλαρές” πόλεις στον κόσμο καθώς όλα κυλάνε πολύ πιο αργά εκεί. Γι’ αυτό το λόγο και πολλοί την επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Η υπέροχη αρχιτεκτονική, η τεράστια παραλία, η εκπληκτική θέα και η εξαίσια κουζίνα είναι μερικά από τα ατού της. Παρόλα αυτά η Βαρκελώνη, αν δεν προσέξετε και αν δεν έχετε κάποιο πλάνο μπορεί να σας κοστίσει πολύ ακριβά.

Γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ! Για να σας πούμε ποια πράγματα μπορείτε να κάνετε δωρεάν σε μια από τις πιο όμορφες Ευρωπαϊκές πόλεις του κόσμου.

1. Museu Picasso

Στη Βαρκελώνη βρίσκεται το Μουσείο Πικάσο. Μάλιστα, είναι το πρώτο Μουσείο που τιμά τη δουλειά ενός από τους διασημότερους Ισπανούς ζωγράφους όλων των εποχών. Ποιον άλλον; Τον Pablo Picasso. Κάθε Κυριακή από τις 3 το μεσημέρι μέχρι το κλείσιμο μπορείτε να μπείτε δωρεάν στο Μουσείο.
Το μουσείο Πικάσο.

2. Παραλία

Η πόλη έχει δύο πολύ γνωστές παραλίες τις οποίες μπορείτε να επισκεφτείτε δωρεάν: την Barceloneta και την Sant Sebastia. Μπορείτε να κάνετε βόλτα στην παραλία και να φάτε σε ένα από τα εστιατόριο με θέα τη θάλασσα. Αν, όμως, θέλετε κάτι πιο ήσυχο επισκεφτείτε την Sant Sebastia, που είναι μια από τις πιο παλιές παραλίες της πόλης.
Παραλία

3. Gothic Quarter

Αν θέλετε να “ζήσετε” για λίγο την ιστορία της Βαρκελώνης, επισκεφτείτε την παλιά πόλη που λέγεται Barri Gotic ή Gothic Quarter. Επίσης μπορείτε να κάνετε βόλτες σε μερικές από τις πολλές πλατείες της πόλης όπου θα βρείτε πολλά όμορφα εστιατόρια και αρκετές μπουτίκ.
Gothic Quarter.

4. Santa Maria del Mar

Στην Βαρκελώνη θα συναντήσετε μια από τις πιο διάσημες εκκλησίες της πόλης, την Santa Maria del Mar. Η συγκεκριμένη εκκλησία του 14ου αιώνα αποτελεί κλασσικό παράδειγμα γοτθικής αρχιτεκτονικής. Εννοείται, ότι η είσοδος στην εκκλησία είναι δωρεάν.
Santa Maria del Mar.

5. Arc de Triomf

Σίγουρα όλοι οι οι τουρίστες που έχουν επισκεφτεί την Βαρκελώνη έχουν δει την Αψίδα του Θριάμβου. Η Αψίδα χτίστηκε το 1888 και είναι ένα από τα πιο όμορφα αρχιτεκτονικά έργα της πόλης.
Arc de Triomf.

6. Passeig de Gracia

Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι από τους πιο δημοφιλής της πόλης. Πρόκειται για έναν δρόμο γεμάτο μαγαζιά, μονοπάτια και αρχιτεκτονικά έργα. Εκεί βρίσκονται και δύο από τα κτίρια του διάσημου Ισπανού αρχιτέκτονα Antoni Gaudi (η Casa Mila και η Casa Batlo).
Passeig de Gracia.

7. Encants Market

Σε αυτήν την υπέροχη αγορά θα βρείτε τα πάντα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία. Βέβαια, μπορείτε να μην ψωνίσετε τίποτα και απλά να κάνετε τη βόλτα σας κοιτώντας βιτρίνες με ρούχα, βιβλία και αντίκες.
Encants Market.

Κατηγορίες Προιόντων