Καλάθι αγορών

Tips and tricks για να λειτουργήσει ο ανεμιστήρας σαν κλιματιστικό

Ανεμιστήρας.

Ιδέες για το σπίτι με 2 tips για να λειτουργήσει ο ανεμιστήρας σαν κλιματιστικό. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι.

Μιας και διανύουμε ένα αρκετά ζεστό καλοκαίρι αυτά τα tips θα σας βοηθήσουν να έχετε δροσιά μέσα στο σπίτι.
Δείτε δύο πανέυκολα τρικ που θα “βοηθήσουν”τον ανεμιστήρα σας να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά. Με αυτό το κόλπο, θα μπορείτε να κλείσετε για λίγες ώρες το air condition, που καίει περισσότερο ρεύμα.

Τρικ Νο1: Βάλτε τον ανεμιστήρα στο σωστό σημείο 

Μια πληροφορία που ο περισσότερος κόσμος είτε την αγνοεί είτε δεν την γνωρίζει καθόλου. Έχει μεγάλη σημασία σε ποιο σημείο του δωματίου θα τοποθετηθήσετε τον ανεμιστήρα. Βάλτε τον, λοιπόν, να “κοιτάει” προς το παράθυρο, και θα είναι ιδανικό αν υπάρχει μια ανοιχτή πόρτα ή παράθυρο ώστε να δημιουργείται ρεύμα. Με αυτό το κόλπο ο ανεμιστήρας σπρώχνει τον ζεστό αέρα προς τα έξω, βάζοντας δροσερό προς το δωμάτιο.
Extra tip: Σε περίπτωση που η εξωτερική θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή ενδέχεται αυτό το τρικ να μην δημιουργήσει τεράστια διαφορά στη θερμοκρασία του δωματίου. Γι’ αυτό τον λόγο δοκιμάστε το καλύτερα πριν το μεσημέρι ή τις ώρες που θα έχει πέσει ο ήλιος.

Ανεμιστήρας.
Προσοχή! Μην βάζετε τον ανεμιστήρα μπροστά από παράθυρο με τα πτερύγια προς το εσωτερικό του δωματίου γιατί έτσι το δωμάτιο δεν δροσίζεται αρκετά και ο ανεμιστήρας χάνει μεγάλο μέρος της αποδοτικότητάς του.

Τρικ Νο2: Προσθέστε παγάκια μπροστά από τον ανεμιστήρα

Αν η διάταξη του δωματίου σας δεν ευνοεί το προηγούμενο τρικ, τότε, πάρτε απλά ενα μεταλλικό μπολ και γεμίστε το παγάκια. Τοποθετήστε το μπολ μπροστά από τον ανεμιστήρα για να “φυσάει” τον αέρα πάνω στα παγάκια.
Αν χρειαστεί τοποθετήστε ένα περιοδικό κάτω από το μπολ για να του δώσετε κλίση και να έχει πιο άμεση επαφή με τον ανεμιστήρα. Με αυτό το τρικ σίγουρα θα δροσιστεί καλύτερα το δωμάτιο.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Σίγουρα αυτά τα δύο tips δεν θα δώσουν την δροσιά που δίνει το κλιματιστικό, αλλά είναι δύο τρόποι για να κάνετε εξοικονόμηση ενέργειας. Καθώς το κλιματιστικό…”καίει” αρκετά!

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.