Πέντε low-budget προτάσεις για την καλοκαιρινή διακόσμηση του σπιτιού σου

0
397
Θέλεις μια καλοκαιρινή διακόσμηση σπιτιού;Διάβασε μερικές low-budget προτάσεις.

Αν σου αρέσει να χαλαρώνεις με τις ώρες στο μπαλκόνι, τότε σίγουρα θα σε ενδιαφέρει η καλοκαιρινή διακόσμηση σπιτιού.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φέρουμε το καλοκαίρι στο σπίτι μας, αρκεί να υπάρχει θέληση. Δείτε παρακάτω φρέσκες ιδέες για μια όμορφη καλοκαιρινή διακόσμηση σπιτιού για να το κάνεις εύκολα και οικονομικά.

#1 Πολύχρωμα μαξιλάρια και πουφ

Από τα πιο low-budget διακοσμητικά είναι τα πουφ και οι μαξιλάρες. Μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας χρησιμοποιώντας παλιά φθαρμένα μαξιλάρια ή κουρελούδες. Έτσι, μπορούν άνετα να μετατραπούν σε ιδιαίτερα κομμάτια που ανεβάζουν την διάθεση ακόμα και στο πιο “αυστηρό” σαλόνι. Με αυτό τον τρόπο η διακόσμηση σπιτιού θα είναι τόσο κομψή όσο και μοντέρνα.

Πολύχρωμα μαξιλάρια και πουφ
Από τα πιο low-budget διακοσμητικά είναι τα πουφ και οι μαξιλάρες.

#2 Κουνιστές καρέκλες

Η κουνιστή καρέκλα είναι μια καλοκαιρινή και χαλαρωτική λύση για όσους περνούν ατελείωτες ώρες στην βεράντα. Αν έχετε χρόνο και υπομονή μπορείτε να κατασκευάσετε μόνοι σας μια κουνιστή καρέκλα. Διαφορετικά μπορείτε να κάνετε μια έρευνα αγοράς και θα παρατηρήσετε ότι οι τιμές ξεκινούν από τα 30€.

Κουνιστή καρέκλα.
Η κουνιστή καρέκλα είναι η πιο καλοκαιρινή και χαλαρωτική λύση για όσους περνούν ατελείωτες ώρες στην βεράντα

#3 Βουκαμβίλια

Ένα μαγικό εξωτικό φυτό που αυξάνει σίγουρα τη γοητεία των υπαίθριων χώρων. Μπορεί άνετα να στολίσει τις εισόδους και τις βεράντες σας με εντυπωσιακό τρόπο.

Βουκαμβίλια για καλοκαιρινή διακόσμηση.
Ένα μαγικό εξωτικό φυτό που αυξάνει τη γοητεία των υπαίθριων χώρων και στολίζει με εντυπωσιακό τρόπο τις εισόδους.

#4 Κουρτίνες εκτός σπιτιού

Οι λεπτές κουρτίνες αποτελούν την τέλεια καλοκαιρινή διακόσμηση στην βεράντα. Καθώς θα δώσουν έναν αέρα νησιού στον χώρο. Μπορείς να βρεις κουρτίνες που δεν τις χρειάζεσαι, και να τις διακοσμήσεις σύμφωνα με τις δικές σου προτιμήσεις.

Κουρτίνες εκτός σπιτιού.
Αν θέλετε επιπλέον φωτοσκίαση, δοκιμάστε κουρτίνες διαφορετικής ύφανσης

#5 Τραπέζι από παλέτες

Οι παλέτες είναι ένα φθηνό υλικό που μπορείτε να φτιάξετε πάρα πολλά έπιπλα, γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια κερδίζουν όλο και περισσότερο κοινό. Μπορείς να το κατασκευάσεις μόνος, και να είσαι σίγουρος πως κάθε φορά που θα χαλαρώνεις η χαρά σου θα είναι διπλή, καθώς θα απολαμβάνεις τους κόπους των προσπαθειών σου.

Τραπέζι από παλέτες.
Το τραπεζάκι καθιστικού από ξύλινες παλέτες είναι ένα από τα δημοφιλέστερα Diy projects της φετινής χρονιάς.