Υπέροχοι τρόποι για να διακοσμήσετε τα παράθυρά σας τους καλοκαιρινούς μήνες

0
224

Όμορφες ιδέες διακόσμησης για να διακοσμήσετε τα παράθυρά σας.

Τώρα που τα παράθυρά σας δεν μένουν πια κλειστά, μήπως πρέπει να τα ανανεώσετε και να τα βάλετε στο πνεύμα της εποχής; Λουλούδια, μυρωδικά και αναμνηστικά είναι μόνο μερικοί τρόποι για να ανοίξετε τα παράθυρά σας στο καλοκαίρι.

Δείτε παρακάτω φρέσκους και καλοκαιρινούς τρόπους διακόσμησης, και πάρτε ιδέες για το σπίτι.

#1 Πράσινη διακόσμηση

Μια πολύ όμορφη ιδέα είναι να στολίσετε τα παράθυρά σας με φυτά, καθώς θα σας χαρίσουν το χρώμα και τη ζωντάνια τους. Προτιμήστε τις ξύλινες γλάστρες για να δώσετε στο περβάζι σας μια γήινη και μοντέρνα αίσθηση. Επιλέξτε παχύφυτα τα οποία είναι γνωστά για την ανθεκτικότητά τους στις υψηλές θερμοκρασίες.

Πράσινη διακόσμηση.

#2 Μυρωδικά

Τα μυρωδικά αποτελούν το ιδανικό διακοσμητικό αξεσουάρ για κάθε καλοκαιρινό περβάζι. Γι’αυτό τοποθετήστε μερικά φρέσκα βότανα σε μεταλλικά κουτιά ή μικρές γλάστρες.

Γλάστρες με μυρωδικά.

#3 Λουλούδια

Χρησιμοποιήσετε μικρά γυάλινα μπουκάλια και τοποθετήσετε σε αυτά ένα και μόνο λουλούδι. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα  πλούσιο και εντυπωσιακό.

Λουλούδια σε μπουκάλια.

#4 Έθνικ κουτιά

Τα συγκεκριμένα μικρά κουτιά θα δώσουν στο περβάζι και στο χώρο σας μια έθνικ νότα. Ενώ, παράλληλα, θα λειτουργήσουν και ως μίνι αποθηκευτικοί χώροι.

Έθνικ κουτιά.

#5 Ελιά

Αν το σπίτι σας είναι ψηλοτάβανο, αυτή η ιδέα είναι ότι πρέπει για εσάς. Για να αναδείξετε το ύψος του σπιτιού σας, καθώς, και να ανανεώσετε την όψη του παραθύρου σας, τοποθετήστε σε αυτό μια μικρή ελιά. Αμέσως σπίτι σας θα αποκτήσει αρχαιοελληνικό αέρα μέσα σε χρόνο-αστραπή. Αν δεν σας αρέσουν οι ελιές μπορείτε να βάλετε άλλα μικρά δέντρα.

Ελιά.
Αμέσως σπίτι σας θα αποκτήσει αρχαιοελληνικό αέρα μέσα σε χρόνο-αστραπή. Αν δεν σας αρέσουν οι ελιές μπορείτε να βάλετε άλλα μικρά δέντρα.

#6 Μαξιλάρια

Αν το περβάζι σας έχει αρκετό χώρο τότε αξιοποιήστε το στολίζοντας το με όμορφα και άνετα μαξιλάρια.

Μαξιλάρια.

#7 Καλοκαίρι…και στο περβάζι

Ήρθε η ώρα να φέρετε την παραλία στο σπίτι σας και συγκεκριμένα στα παράθυρά σας. Πώς; Γεμίζοντας γυάλινα βάζα με βότσαλα, άμμο και κλαριά.

Καλοκαίρι...και στο περβάζι.