Έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι για το υπνοδωμάτιο
Αρχική Εσωτερικοί χώροι Υπνοδωμάτιο Αποθηκευτικοί χώροι για το υπνοδωμάτιο

Αποθηκευτικοί χώροι για το υπνοδωμάτιο

0
1724
Ιδέες και λύσεις για το σπίτι που δεν είχατε φανταστεί μέχρι τώρα.Έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι για το υπνοδωμάτιο.

Ιδέες και λύσεις για το σπίτι που δεν είχατε φανταστεί μέχρι τώρα. Έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι για το υπνοδωμάτιο.

Οι περισσότεροι παραπονιούνται πως έχουν μικρό δωμάτιο και δεν έχουν αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και εξοικονομήστε χώρο και χρήματα χρησιμοποιώντας γωνίες και σημεία του σπιτιού που μέχρι σήμερα δεν είχες φανταστεί.

Δείτε παρακάτω μερικούς από τους πιο έξυπνους τρόπους για να αποθηκεύετε τα πράγματά σας χωρίς να πιάνετε extra χώρο.

#1 Σε διαφορετικά επίπεδα

Κατασκευάστε ένα τραπεζάκι από παλέτες στο μήκος, πλάτος και ύψος που εσείς επιθυμείτε και τοποθετήστε πάνω του το στρώμα σας. Στο χώρο κάτω από την κατασκευή μπορούν να τοποθετηθούν συρτάρια φτιαγμένα εξίσου από παλέτες.

Κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο.
Οι αποθηκευτικοί χώροι δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν μόνο στο πλάι. Μπορούν να δημιουργηθούν και κάτω από την επιφάνεια του επιπέδου.

#2 Κινούμενο ράφι – συρτάρι κάτω από το κρεβάτι

Μπορείτε είτε να το αγοράσετε, είτε να το κατασκευάσετε μόνοι σας. Πρόκειται για ένα συρτάρι με ροδάκια στις διαστάσει του κρεβατιού σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε μέσα σε αυτό ότι θέλετε και να το κρύβετε κάτω από το κρεβάτι σας.

Κινούμενο ράφι - συρτάρι κάτω από το κρεβάτι για αποθηκευτικό χώρο.

#3 Κουτάκια – Σκαμπό

Επιλέξτε κουτιά-σκαμπό σε διάφορα μεγέθη και τοποθετήστε τα το ένα πάνω στο άλλο σε πυραμίδα. Εκεί μπορείτε να αποθηκεύσετε ότι θέλετε (από ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ μέχρι και μαξιλάρια). Τα κουτάκια αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν σκαμπό.

Κουτάκια – Σκαμπό για αποθηκευτικό χώρο.
Εκτός από αποθηκευτικό χώρο αποκτάτε την ίδια στιγμή και ένα όμορφο, χρηστικό διακοσμητικό για το υπνοδωμάτιο.

#4 Βιβλιοθήκη

Αγοράστε μια βιβλιοθήκη ή ακόμα καλύτερα τοποθετήστε στο σημείο που επιθυμείτε ραφάκια το ένα κάτω από το άλλο και περιμετρικά τους καλύψτε τα με μια κουρτίνα.

Βιβλιοθήκη για να βάζετε τα παπούτσια.

#5 Κρυφή τηλεόραση

Η τηλεόραση σε κάθε δωμάτιο καλύπτει αρκετό χώρο. Γι’ αυτό ζητήστε τη βοήθεια του μαραγκού σας, για να κατασκευάσετε μια κρυφή εσοχή στο έπιπλο της τηλεόρασης, ώστε όταν δεν παρακολουθείτε κάτι να χρησιμοποιείτε τον χώρο αυτό για κάτι διαφορετικό.

Κρυφή τηλεόραση.