Καλάθι αγορών

Αποθηκευτικοί χώροι για το υπνοδωμάτιο

Ιδέες και λύσεις για το σπίτι που δεν είχατε φανταστεί μέχρι τώρα.Έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι για το υπνοδωμάτιο.

Ιδέες και λύσεις για το σπίτι που δεν είχατε φανταστεί μέχρι τώρα. Έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι για το υπνοδωμάτιο.

Οι περισσότεροι παραπονιούνται πως έχουν μικρό δωμάτιο και δεν έχουν αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και εξοικονομήστε χώρο και χρήματα χρησιμοποιώντας γωνίες και σημεία του σπιτιού που μέχρι σήμερα δεν είχες φανταστεί.
Δείτε παρακάτω μερικούς από τους πιο έξυπνους τρόπους για να αποθηκεύετε τα πράγματά σας χωρίς να πιάνετε extra χώρο.

#1 Σε διαφορετικά επίπεδα

Κατασκευάστε ένα τραπεζάκι από παλέτες στο μήκος, πλάτος και ύψος που εσείς επιθυμείτε και τοποθετήστε πάνω του το στρώμα σας. Στο χώρο κάτω από την κατασκευή μπορούν να τοποθετηθούν συρτάρια φτιαγμένα εξίσου από παλέτες.

Κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο.
Οι αποθηκευτικοί χώροι δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν μόνο στο πλάι. Μπορούν να δημιουργηθούν και κάτω από την επιφάνεια του επιπέδου.

#2 Κινούμενο ράφι – συρτάρι κάτω από το κρεβάτι

Μπορείτε είτε να το αγοράσετε, είτε να το κατασκευάσετε μόνοι σας. Πρόκειται για ένα συρτάρι με ροδάκια στις διαστάσει του κρεβατιού σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε μέσα σε αυτό ότι θέλετε και να το κρύβετε κάτω από το κρεβάτι σας.
Κινούμενο ράφι - συρτάρι κάτω από το κρεβάτι για αποθηκευτικό χώρο.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

#3 Κουτάκια – Σκαμπό

Επιλέξτε κουτιά-σκαμπό σε διάφορα μεγέθη και τοποθετήστε τα το ένα πάνω στο άλλο σε πυραμίδα. Εκεί μπορείτε να αποθηκεύσετε ότι θέλετε (από ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ μέχρι και μαξιλάρια). Τα κουτάκια αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν σκαμπό.

Κουτάκια – Σκαμπό για αποθηκευτικό χώρο.
Εκτός από αποθηκευτικό χώρο αποκτάτε την ίδια στιγμή και ένα όμορφο, χρηστικό διακοσμητικό για το υπνοδωμάτιο.

#4 Βιβλιοθήκη

Αγοράστε μια βιβλιοθήκη ή ακόμα καλύτερα τοποθετήστε στο σημείο που επιθυμείτε ραφάκια το ένα κάτω από το άλλο και περιμετρικά τους καλύψτε τα με μια κουρτίνα.
Βιβλιοθήκη για να βάζετε τα παπούτσια.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

#5 Κρυφή τηλεόραση

Η τηλεόραση σε κάθε δωμάτιο καλύπτει αρκετό χώρο. Γι’ αυτό ζητήστε τη βοήθεια του μαραγκού σας, για να κατασκευάσετε μια κρυφή εσοχή στο έπιπλο της τηλεόρασης, ώστε όταν δεν παρακολουθείτε κάτι να χρησιμοποιείτε τον χώρο αυτό για κάτι διαφορετικό.
Κρυφή τηλεόραση.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.