Παιδικό δωμάτιο: Μάθετε τους πιο έξυπνους τρόπους αποθήκευσης παιχνιδιών

Έξυπνοι τρόποι αποθήκευσης των παιχνιδιών στο παιδικό δωμάτιο. Πρακτικές ιδέες και λύσεις.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Έξυπνοι τρόποι αποθήκευσης των παιχνιδιών στο παιδικό δωμάτιο. Πρακτικές ιδέες και λύσεις που θα σας σώσουν.

Τα μικρά παιδιά προκαλούν μεγάλες ακαταστασίες, χωρίς να το κάνουν επίτηδες, ορισμένες φορές. Αφού, το μόνο που θέλουν είναι να παίξουν. Μόλις τελειώσει όμως το παιχνίδι ξεκινάει μια “δύσκολη αποστολή”. Καθώς, το μάζεμα των παιχνιδιών και η αποθήκευσή τους είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά αν δεν ξέρετε που να τα “τρυπώσετε”.
Γι’ αυτό ρίξτε μια ματιά παρακάτω, για να μάθετε τρόπους και λύσεις ώστε να αποθηκεύσετε τα παιχνίδια σε μέρη δεν είχατε ποτέ φανταστεί.

#1 Πλαστικό βάζο

Στην περίπτωση που έχετε πετάξει την συσκευασία των παιχνιδιών αντικαταστήστε την με ένα πλαστικό διάφανο δοχείο, για να διακρίνεται το περιεχόμενό του. Το ανοιχτό βάζο είναι το ιδανικό σκεύος αποθήκευσης πολλών μικρών παιχνιδιών. Μάλιστα, το παιδί σας θα έχει άμεση πρόσβαση σε αυτό και θα μπορεί και μόνο του να τα βάζει πάλι πίσω στη θέση τους.
Πλαστικό βάζο με τουβλάκια lego.

#2 Σακίδιο γυμναστηρίου 

Το σακίδιο γυμναστηρίου είναι μια πολύ εύκολη και πρακτική λύση. Μπορείτε να βάλετε μέσα όλα τα παιχνίδια, και κυρίως αυτά που βρίσκονται κάτω από έπιπλα και χαλιά.

Σακίδιο γυμναστηρίου.

Εκμεταλευτείτε τον σάκο γυμναστηρίου και κρύψτε μέσα όσα περισσότερα παιχνίδια μπορείτε.

#3 Βιτρίνα αυτοκινήτων

Ο καλύτερος τρόπος για τα μικρά αυτοκινητάκια είναι μια βιτρίνα. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να τα έχετε μαζεμένα και να κοσμούν πολύ όμορφα τον τοίχο του παιδικού δωματίου.

Βιτρίνα αυτοκινήτων.

Αν τώρα το παιδί σας έχει βαρεθεί να παίζει με αυτά και δε σας πάει καρδιά να τα πετάξετε δεν έχετε παρά να τα κολλήσετε στη βιτρίνα για να μην μετακινούνται δεξιά και αριστερά.

4. Κουτιά αποθήκευσης

Η ιδανικότερη και πιο γνωστή λύση για να αποθηκεύσετε τα παιχνίδια των μικρών σας. Ένα διάφανο πλαστικό κουτί είναι ότι πρέπει για να βλέπετε και εσείς τι έχει μέσα το καθένα. Τα κουτιά είναι ιδανικά και για την αποθήκευση των παζλ ώστε να μην χάνετε κανένα κομμάτι.

Κατηγορίες Προιόντων