Μάθετε πως να διακοσμήσετε ένα στενό και μικρό χολ

Ιδέες διακόσμησης, ιδέες για το σπίτι

Ιδέες διακόσμησης ενός μικρού και στενού χολ. Πάρτε όμορφες ιδέες για το σπίτι.

Το χολ είναι ο χώρος που θα κλέψει τις πρώτες εντυπώσεις για τη συνολική διακόσμηση του σπιτιού. Όσο μικρό και αν είναι δεν πρέπει να σας στεναχωρεί ούτε να σας αγχώνει. Αφού, με τη σωστή οργάνωση μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε έναν άκρως λειτουργικό και εντυπωσιακό χώρο.

Δείτε παρακάτω μερικές υπέροχες ιδέες για να κάνετε το χολ σας να φαίνεται μεγαλύτερο και στιλάτο.

1. Συγκεντρώστε τα βλέμματα στο ταβάνι και στους τοίχους

Αν το ταβάνι σας είναι ψηλό τότε βάλτε έναν πολυέλαιο στο χολ σας σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε. Αν, από την άλλη μεριά, το χολ σας είναι χαμηλοτάβανο προτιμήστε να βάλετε κάτι μικρό αλλά εντυπωσιακό (πχ φωτάκια δεξιά και αριστερά του ταβανιού, δίνοντας έμφαση στους τοίχους που βρίσκονται στις δυο μέρες του χολ). Αν σας αρέσουν οι ρίγες τότε κάντε ριγέ τους τοίχους, διαφορετικά επιλέξτε κάποιο άλλο σχέδιο ή χρώμα για να του δώσετε στυλ. Σε καμία περίπτωση, όμως, μην το αφήσετε μονόχρωμο.

2. Δημιουργήστε ένα τοίχο με ενδιαφέρουσες φωτογραφίες

Βάλτε μερικές οικογενειακές φωτογραφίες στον έναν από τους δύο τοίχους. Για παράδειγμα, βάλτε τα παιδιά σας να κάνουν διάφορες γκριμάτσες και τραβήξτε τα φωτογραφίες. Μετά κάντε το ίδιο και με τον εαυτό σας. Με αυτό τον τρόπο, όποιος περνάει από το χολ θα εντυπωσιάζεται από τις αστείες φωτογραφίες.

Ιδέες διακόσμησης, ιδέες για το σπίτι

3. Βάλτε ένα όμορφο χαλάκι

Ένα μακρόστενο ριγέ χαλί είναι μια όμορφη ιδέα για να καλύψετε και να ομορφύνετε το μικρό χολάκι σας. Αν θέλετε μια πιο ροκ πινελιά στο χώρο, επιλέξτε χαλί σε έντονο χρώμα όπως μπορντό, μπλε και κόκκινο.

Ιδέες διακόσμησης, ιδέες για το σπίτι

4. Τοποθετήστε καθρέφτες για να μεγαλώσει ο χώρος

Αν θέλετε ο χώρος να φαίνεται μεγαλύτερος τοποθετήστε έναν μεγάλο καθρέφτη στον τοίχο. Άλλωστε ένας καθρέφτης είναι απαραίτητος στην είσοδο του σπιτιού σας έτσι ώστε να ρίχνετε μια τελευταία ματιά πριν βγείτε από το σπίτι.

Ιδέες διακόσμησης, ιδέες για το σπίτι

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό