Καλάθι αγορών

Gadget που σας επιτρέπει να βλέπετε όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι σας τις ώρες που λείπετε

Netatmo Welcome μια κάμερα τελευταίας τεχνολογίας

Το Netatmo Welcome είναι μια κάμερα τελευταίας τεχνολογίας που σας επιτρέπει να βλέπετε ποιος είναι στο σπίτι ακόμα και όταν λείπετε.

Η κάμερα Netatmo Welcome είναι μια καινούργια τεχνολογία – έξυπνη κάμερα η οποία έχει αναγνώριση προσώπου και σας δείχνει ποιος μπαινοβγαίνει στο σπίτι σας. Πιο συγκεκριμένα, η έξυπνη κάμερα σας ειδοποιεί με μήνυμα στο κινητό κάθε φορά που πχ. η κόρη ή ο γιος σας μπαίνει στο σπίτι σας.
Αν, όμως, “δει” ένα πρόσωπο το οποίο δεν γνωρίζει, θα πάρετε μια διαφορετική ειδοποίηση με διαφορετικό ήχο. Το καλό είναι ότι μέσω του smartphone σας μπορείτε να δείτε και το πρόσωπο αυτού του ατόμου. Βέβαια, για να μην φτάσετε σε αυτό το σημείο -να δείτε έναν άγνωστο στο σπίτι σας- καλό θα είναι να το ασφαλίσετε με τον καλύτερο τρόπο.
netatmo κάμερα
Επιπλέον, ανά πάσα στιγμή μπορεί να παρακολουθείτε live όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι σας. Επομένως, όπως αντιλαμβάνεστε η χρησιμότητά της είναι μεγάλη. Στις εποχές που ζούμε, μια τέτοια κάμερα δεν θα έπρεπε να λείπει από κανένα σπίτι.
Έχετε προσλάβει μια νταντά για να φροντίζει και να προσέχει το νεογένντητο μωρό σας; Έχετε παιδιά στην εφηβεία και θέλετε να βλέπετε ποιους βάζουν στο σπίτι; Έχετε ηλικιωμένους στο σπίτι που ανά πάσα στιγμή ίσως χρειαστούν βοήθεια; Να είστε σίγουροι ότι αυτή η κάμερα θα σας λύσει τα χέρια.
Η NetAtmo Welcome έχει ήδη κυκλοφορήσει στην αγορά και μπορείτε να τη βρείτε στην τιμή των 199 ευρώ.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.