Υπνοδωμάτιο: Φθινοπωρινή διακόσμηση με τις νέες τάσεις

Φθινοπωρινή διακόσμηση υπνοδωματίου
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Οι νέες τάσεις του 2017 για την φθινοπωρινή διακοσμηση υπνοδωματίου. Δώστε προσοχή στα χρώματα και τα υφάσματα.

Το υπνοδωμάτιο είναι ένας χώρο που περνάμε σχεδόν το είναι τρίτο της ζωής μας. Είναι ο μοναδικός χώρος στο σπίτι που είναι εντελώς προσωπικός. Γι’αυτό, πρέπει να μας εκφράζει απόλυτα.
Διακοσμήστε τον με αντικείμενα και χρώματα που ταιριάζουν στην προσωπικότητα σας. Άλλωστε, όπως αναφέραμε και πιο πάνω είναι ένας εντελώς προσωπικός χώρος, επομένως δεν μας ενδιαφέρει τι θα σκεφτούν οι άλλοι βλέποντάς το.
Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και αντλήστε έμπνευση για να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιό σας με τις τελευταίες τάσεις για την φθινοπωρινή διακόσμηση.

1. Χρώματα

Κρεβατοκάμαρα σε ροζ αποχρώσεις
Παίξτε με τα χρώματα, τις υφές και τα μοτίβα χωρίς να φοβάστε. Αφου, αν αρέσει σε εσάς το αποτέλεσμα δεν έχει κάνενας άλλος λόγο πάνω σε αυτό. Μια καλή λύση είναι να βάψετε ένα τοίχο σε “σκονισμένο” ροζ ή μπλε και διακοσμήστε το υπόλοιπο δωμάτιο με πιο έντονα χρώματα για να του δώσετε λίγη ένταση.

2. Πλακάκια στον τοίχο

Μέχρι τώρα βλέπαμε τα πλακάκια μόνο στο δάπεδο της κουζίνας και του μπάνιου. Σήμερα η νέα μόδα τα θέλει στο τοίχο της κρεβατοκάμαρας. Μια τέτοια επιλογή θα δώσει ένα αριστοκρατικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο δωμάτιο. Παράλληλα ο χώρος θα δείχνει περισσότερο “ζεστός”.
Πλακάκια στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας

3. Υφάσματα

Ο πιο εύκολος τρόπος για να ανανεώσετε γρήγορα και οικονομικά την κρεβατοκάμαρά σας προτιμήστε τα υφάσματα. Φέτος, τα γεωμετρικά σχήματα έχουν την τιμητική τους, γιατί, λοιπόν, να μην τα προσθέσετε στο υπνοδωμάτιό σας;

4. Μαξιλάρια

Βάλτε στο κρεβάτι σας πολλά μαξιλάρια, και φροντίστε να τα έχετε ντύσει με διαφορετικά υφάσματα. Μια πρωτότυπη ιδέα είναι να επιλέξετε ένα πολύχρωμο ύφασμα με έντονα γεωμετρικά σχέδια για να ντύσετε 1-2 μαξιλάρια, και με κάποιες από τις αποχρώσεις του ντύστε τα υπόλοιπα με μονόχρωμα υφάσματα.

5. Κορνίζες στον τοίχο

Ξεχάστε τις κλασσικές κορνίζες με τις οικογενειακές φωτογραφίες. Να θυμάστε ότι οι φωτογραφίες δεν βοηθούν στο να χαλαρώσετε διότι ξυπνάνε συναισθηματικές εντάσεις. Προτιμήστε κάδρα σε διαφορετικά μεγέθη και σχέδια και τοποθετήστε τα στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι σας. Εικόνες, λέξεις ή φράσεις μπορούν να είναι το κεντρικό θέμα των κάδρων. Βάψτε τον συγκεκριμένο τοίχο, ή και όλο το δωμάτιο, σε χρώματα όπως λαδί ή γκρι ή μωβ. Αν το στυλ του δωματίου σας είναι μοντέρνο προτιμήστε λευκά σεντόνια με κίτρινα μαξιλάρια.
Κορνίζες στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι
 

Κατηγορίες Προιόντων