Χρωματιστές κρεβατοκάμαρες για να ξυπνάς με χαρά
Αρχική Εσωτερικοί χώροι Υπνοδωμάτιο Xρωματιστές κρεβατοκάμαρες για να ξυπνάς με χαρά

Xρωματιστές κρεβατοκάμαρες για να ξυπνάς με χαρά

0
1197
Χρωματιστές κρεβατοκάμαρες

Χρωματιστές κρεβατοκάμαρες που μπορούν να μετατρέψουν το πρωινό σου μαρτύριο σε κάτι λιγότερο “επώδυνο” και όμορφο.

Τα πρωινά είναι γνωστό ότι είναι δύσκολα για όλους τους ανθρώπους. Και μόνο η ιδέα να αφήσεις την θαλπωρή του κρεβατιού και να σηκωθείς να συναντήσεις τις ευθύνες για ακόμα μία φορά, είναι βάναυση. Το μπεζ εξάλλου δεν είναι χρώμα που ξεκινάει τη μέρα.

Στη Recons νοιαζόμαστε για την καλή σου μέρα, και για αυτό επιλέξαμε κρεβατοκάμαρες, τόσο χαρούμενες και λαμπερές που μπορούν να μετατρέψουν το πρωινό σου μαρτύριο σε κάτι λιγότερο… επώδυνο.

Εμπνευστείτε από τις ιδέες χρωμάτων των υπνοδωματίων που θα τον κάνουν ακόμα πιο “ευτυχισμένο” για να επιστρέψετε στο σπίτι. Το χρώμα μπορεί άμεσα να αλλάξει όχι μόνο την εμφάνιση του δωματίου, αλλά και το πώς αισθάνεστε όταν βρίσκεστε σε αυτό. Και όταν πρόκειται για έναν ιδιωτικό χώρο όπως η κρεβατοκάμαρα, είναι σημαντικό να σκεφτείτε τι είδους διάθεση θέλετε να δημιουργήσετε.

Χρειάζεται ένα χαλαρωτικό σημείο για να ξεφύγετε στο τέλος της ημέρας; Ή θέλετε ένα δωμάτιο που θα σας ενεργοποιήσει όταν αγωνίζεστε να σηκωθείτε από το κρεβάτι το πρωί; Ανεξάρτητα από τον τύπο περιβάλλοντος που θέλετε να δημιουργήσετε, υπάρχει ένα χρωματικό σχήμα που θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τον τόνο.

Αν θέλετε μια δημιουργική και χαρούμενη διακόσμηση, σκεφτείτε να βάψετε τους τοίχους του υπνοδωματίου με την αγαπημένη σας απόχρωση. Αλλά ακόμη και μικρές προσθήκες (πχ. μαξιλάρια) μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φέρουν χρώμα στο και ζωντάνια στο χώρο.

Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και αντλήστε έμπνευση για το δικό σας σπίτι. Μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στις εικόνες για slide show.