Καλάθι αγορών

Πανέμορφα σαλόνια σε μπεζ αποχρώσεις

Διακόσμηση σαλονιού και ιδέες διακόσμησης για το σαλόνι σε μπεζ απόχρωση.

Εκπληκτικές ιδέες διακόσμησης σαλονιού σε μπεζ αποχρώσεις.

Το σαλόνι είναι το βασικό δωμάτιο σε κάθε σπίτι καθώς εκεί υποδεχόμαστε όλους τους καλεσμένους μας. Γι’ αυτό, άλλωστε, δίνουμε πολύ μεγάλη βάση στη διακόσμησή του.
Το πιο ιδανικό χρώμα για μικρά σαλόνια είναι το μπεζ καθώς δίνει την αίσθηση πως ο χώρος είναι μεγαλύτερος. Όσοι, λοιπόν, θέλουν μια πιο minimal διακόσμηση αυτό το χρώμα είναι ιδανικό, το οποίο συνδυάζεται με όλους τους γήινους τόνους και φυσικά το ξύλο.
Ρίξτε μια ματιά παρακάτω, και πάρτε μερικές ιδέες διακόσμησης για εσάς που ετοιμάζεται ένα καινούργιο σπίτι ή μια ανακαίνιση.

1. Μοντέρνα σαλόνια

Το μπεζ ταιριάζει με όλα τα γήινα χρώματα, και κατά συνέπεια σε όλους τους μοντέρνους χώρους. Καθώς, μπορεί να συνδυαστεί με ξύλινα στοιχεία σε όλες τις αποχρώσεις του ξύλου. Πλέον, τα περισσότερα σπίτια διαλέγουν αυτό το συνδυασμό.
Τα περισσότερα μοντέρνα σπίτια πλέον ντύνονται με αυτούς τους χρωματικούς συνδυασμούς. Ειδικά αν ο χώρος του σαλονιού είναι ενιαίος με τον χώρο της κουζίνας, αυτό το χρώμα σίγουρα θα ταιριάζει με το ξύλο από τα ντουλάπια. Επίσης αγαπάτε τις  αντιθέσεις μπορείτε να προσθέσετε όποιο χρώμα θέλετε είτε σε μαξιλάρια είτε σε κουρτίνες.

Μοντέρνο σαλόνι σε μπεζ απόχρωση.
Το μπεζ ταιριάζει με όλα τα γήινα χρώματα.

Μοντέρνο σαλόνι σε μπεζ απόχρωση.
Το μπεζ ταιριάζει σε όλους τους μοντέρνους χώρους.

Αυτό είναι αρκετά θετικό για όσους επιθυμούν συχνές αλλαγές, αφού τα καλύμματα από τα μαξιλάρια και οι κουρτίνες μπορούν να αλλαχτούν πολύ εύκολα και να αλλάξουν την όψη ολόκληρου του χώρου.
Αν, από την άλλη, τώρα διαμορφώνετε το νέο σας σπίτι αυτό το χρώμα είναι το ιδανικό για να κινηθείτε σε τόνους του μπεζ. Με αυτό τον τρόπο είναι πιο εύκολο να διαμορφώνουμε σιγά σιγά τον χώρο πάνω σε έναν ουδέτερο καμβά. Έτσι μπορούμε να αγοράζουμε σιγά σιγά διάφορα διακοσμητικά που θα ολοκληρώσουν την διακόσμηση του σαλονιού.
Σαλόνι σε μπεζ απόχρωση.
Το μπεζ μπορεί να συνδυαστεί με ξύλινα στοιχεία σε όλες τις αποχρώσεις του ξύλου.

Όμορφο καθιστικό σε μπεζ απόχρωση.
Πλέον, τα περισσότερα σπίτια διαλέγουν αυτό το χρώμα.

2. Κλασσικά σαλόνια

Αν είσαι λάτρης του κλασσικού στυλ το μπεζ χρώμα είναι ιδανικό για όσους θέλουν να δώσουν ένα πιο elegant στυλ μέσα στο χώρο. Τα έπιπλα σε μπεζ χρώμα ταιριάζουν με το παρκέ και το μάρμαρο. Επίσης, όλοι οι τόνοι των γήινων αποχρώσεων ταιριάζουν με αυτό τον ουδέτερο τόνο και φυσικά το χρυσό.
Όσο για τα έπιπλα μπορείτε να επιλέξετε κλασσικούς καναπέδες και πολυθρόνες ή ακόμη να δώσετε μια πιο νεωτερική όψη με έναν καναπέ γωνία. Για να δώσετε χρώμα και φως στον χώρο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πορτοκαλί για τους καλοκαιρινούς μήνες. Τους κρύους μήνες του χρόνου μπορείτε να το αλλάζετε με το καφέ. Ειδικά αν υπάρχει τζάκι στον χώρο το μπεζ με το καφέ θα δίνει την αίσθηση του σαλέ.

Κλασσικό σαλόνι σε μπεζ απόχρωση.
Αν είσαι λάτρης του κλασσικού στυλ το μπεζ χρώμα είναι η ιδανική λύση. Τα έπιπλα σε μπεζ χρώμα ταιριάζουν με το παρκέ και το μάρμαρο.

Σαλόνι σε μπεζ απόχρωση.
Για όσους θέλουν να δώσουν ένα πιο elegant στυλ μέσα στο χώρο. το μπεζ είναι το ιδανικό χρώμα.

Φυσικά αν αγαπάτε τις αντιθέσεις μπορείτε να “σπάσετε” το ουδέτερο μπεζ χρώμα με μαύρα ή γκρι υφάσματα και έπιπλα σε μαύρο ή σκούρο καφέ ξύλο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ένα χρώμα που μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να είναι πάντα κομψό και μοδάτο.
Κλασσικό σαλόνι.
Όλοι οι τόνοι των γήινων αποχρώσεων ταιριάζουν με αυτό τον ουδέτερο τόνο και φυσικά το χρυσό.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Extra tips!

 • Το μπεζ που είναι στη μόδα φέτος, και δεν έχει καμία σχέση με το μπεζ που ήταν στη μόδα πριν από λίγα χρόνια. Φέτος κυριαρχεί το πολύ απαλό μπεζ αλλά και το μπεζ που πλησιάζει άλλες αποχρώσεις, όπως αυτήν του γκρι ή του πράσινου.
 • Το μπεζ είναι ένα από τα πιο chic και διαχρονικά χρώματα για να βάψετε το σπίτι σας ή κάποιους μεμονωμένους τοίχους.
 • Γκρι, μπεζ, λευκό: Μπορεί αυτά τα τρία χρώματα να είναι εντελώς ουδέτερα αλλά συνδυασμένα μεταξύ τους δίνουν ένα πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα για το σαλόνι.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.