Καλάθι αγορών

Greenpeace: Η κυβέρνηση να στηρίξει την μετάβαση στην καθαρή ενέργεια

Η Greenpeace ζητάει από την κυβέρνηση να στηρίξει την μετάβαση στην καθαρή ενέργεια

Συγκεκριμένα, ένα πρόγραμμα που αξιοποιεί υφιστάμενους πόρους με σκοπό την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών για παροχή δωρεάν ενέργειας:

 1. Ενισχύει τα εισοδήματα νοικοκυριών και επιχειρήσεων χωρίς να χρειάζεται μελλοντική οικονομική στήριξη για τις ενεργειακές τους δαπάνες
 2. Τα αδύναμα νοικοκυριά βγαίνουν οριστικά από το καθεστώς ενεργειακής φτώχειας, με όρους αξιοπρέπειας
 3. Η ενεργειακή μετάβαση της χώρας επιταχύνεται με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης
 4. Δημιουργούνται χιλιάδες θέσεις εργασίας σε όλη την επικράτεια

Φωτογραφία από πραγματικό λογαριασμό ευάλωτου νοικοκυριού στη Ρόδο, στο οποίο εγκαταστάθηκε δωρεάν φωτοβολταϊκό από την Greenpeace.

Λογαριασμός ΔΕΗ
Φωτογραφία από πραγματικό λογαριασμό ευάλωτου νοικοκυριού στη Ρόδο, στο οποίο εγκαταστάθηκε δωρεάν φωτοβολταϊκό από την Greenpeace. Με αφορμή τις χθεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού από τη Δυτική Μακεδονία, ο οργανισμός ζητάει από την κυβέρνηση να στηρίξει την μετάβαση στην καθαρή ενέργεια.

 
 

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.