Καλάθι αγορών

Γίνε συνεργάτης

Γίνε συνεργάτης

Γίνετε συνεργάτης της RECONS.

Αν παρέχετε υπηρεσίες αντίστοιχες με τη RECONS και χρειάζεστε κάποια εταιρεία να σας υποστηρίξει τεχνικά ή οικονομικά, διαθέτουμε ειδικό τμήμα αξιολόγησης συνεργατών και αναζητούμε από κοινού τρόπους συνεργασίας.

Η RECONS εξελίσσεται μέσα από τις συνεργασίες με μεμονωμένους επαγγελματίες η άλλες εταιρείες. Αναζητούμε συνεργάτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

H RECONS Construction Company είναι μία κατασκευαστική εταιρεία που έχει ως στόχο οι κατασκευές τις να είναι ποιοτικές, αξιόπιστες και χρηστικές για τους χρήστες.

Με συντονισμένες κινήσεις, φροντίζουμε να διευρύνουμε συνεχώς το πελατολόγιό μας και ταυτόχρονα να παραμένουμε μία υγιής εταιρεία.

Προχωράμε πάντοτε με σταθερά βήματα, αντλώντας σε κάθε στάδιο εμπειρία και τεχνογνωσία από τη εξέλιξη των τεχνικών κατασκευής καθώς και της επιστήμης στα στάδια μελέτης κάποιου έργου.

Πυρήνας της δραστηριότητάς μας παραμένει ο άνθρωπος και η καινοτομία των κατασκευών μας είναι πρωταρχικός μας στόχος.

Μεριμνά μας αποτελεί και το κτίσιμο και διατήρηση ενός ποιοτικού συστήματος υποστήριξης συνεργατών. Το δίκτυο συνεργατών μας αναπτύσσεται συνεχώς και εκτείνεται σε όλες τις περιοχές δραστηριοποίησής μας. Πάγια τακτική μας είναι να φροντίζουμε για την επαρκή ενημέρωση και εκπαίδευση κάθε συνεργάτη μας. Ακούμε, μαθαίνουμε και μαζί, εξελισσόμαστε.

Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της οικογένειας συνεργατών της RECONS, αποστείλατε μας τα στοιχεία σας και ότι νομίζεται ότι είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε για εσάς στο e-mail της εταιρείας. Στη συνέχεια, θα έρθουμε εμείς σε επαφή μαζί σας και θα αξιολογήσουμε απο κοινού μια συνεργασία που θα είναι σύμφωνη με το πλάνο ανάπτυξής μας.

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.