Καλάθι αγορών

Ένα διαφορετικό σπίτι για σαφάρι

Sandibe Okavango: Ένα διαφορετικό σπίτι για σαφάρι με την μαγική του αρχιτεκτονική να εντυπωσιάζει.

Sandibe Okavango: Ένα διαφορετικό σπίτι για σαφάρι με την μαγική του αρχιτεκτονική να εντυπωσιάζει.

Οι αρχιτέκτονες Michaelis Boyd και Nick Plewman συνεργάστηκαν για να σχεδιάσουν το Sandibe Okavango. Ένα οικολογικό και φιλικό σαφάρι που βρίσκεται στη Μποτσουάνα. Χτισμένο στο Δέλτα του Okavango, το κατάλυμα γειτονεύει με ένα ενεργό πάρκο σαφάρι. Προσφέροντας, με αυτό τον τρόπο, στους επισκέπτες άφθονες ευκαιρίες να δουν τα ζώα να συγκεντρώνονται στο φυσικό τους περιβάλλον.

Το Δέλτα Okavango θεωρείται ένα από τα επτά φυσικά θαύματα της αφρικανικής ηπείρου. Δεδομένου ότι το αρχικό κατάλυμα χτίστηκε πριν δεκαεπτά χρόνια, έχει χαρακτηριστεί ως χώρος παγκόσμιας κληρονομιάς και, κατά συνέπεια, έχουν επιβληθεί πλήθος κατάλληλων, αλλά τεράστιων περιορισμών για την οικοδόμηση εκεί.
Με 12 σουίτες, αυτό το πολυτελές κατάλυμα χτίστηκε με την ιδέα να γίνει μια τουριστική αναβίωση για την περιοχή. Απομακρυσμένο από τους παραδοσιακούς σκούρους εσωτερικούς χώρους των σπιτιών σαφάρι, κάνει έντονη τη χρήση τοπικών υλικών. Ενώ, η ηλεκτρική ενέργεια παρέχεται από ένα κοντινό αγρόκτημα ηλιακών συλλεκτών. Αυτά τα χαρακτηριστικά βοηθούν στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα του καταλύματος.
Το Sandibe είναι χτισμένο σχεδόν εξ ολοκλήρου από ξύλο. Οι δοκοί πεύκου δίνουν καμπυλόγραμμη μορφή. Το δέρμα του κτιρίου σχηματίζεται σαν ανεστραμμένη βάρκα από στρώματα από ξύλινες σανίδες, στεγανοποιημένο με ακρυλική μεμβράνη και καλυμμένο με καναδικό κέδρινο έρπητα ζωστήρα.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.