Καλάθι αγορών

11 καθημερινά αντικείμενα που είναι πραγματικά επικίνδυνα

11 καθημερινά αντικείμενα που είναι πραγματικά επικίνδυνα.

Ιδέες για το σπίτι αποφεύγοντας μερικά καθημερικά αντικείμενα τα οποία είναι επικίνδυνα.

Η επιστήμη προειδοποιεί ότι αυτά τα αθώα αντικείμενα, με τα οποία έρχεστε σε επαφή καθημερινά, είναι στατιστικά πιο θανάσιμα από τα σαγόνια του καρχαρία. Μπορεί τα δόντια του καρχαρία να προκαλούν εφιάλτες, ωστόσο οι στατιστικολόγοι έχουν διαφορετική άποψη.
Οι καρχαρίες γεύονται σπάνια ανθρώπινα γεύματα, σκοτώνοντας κατά μέσο όρο λιγότερα από 5 άτομα κάθε χρόνο. Την ίδια στιγμή που ο φελλός μιας σαμπάνιας αποβαίνει μοιραίος για 24 άτομα ετησίως.
Δείτε, λοιπόν, ποια άλλα αντικείμενα με τα οποία έρχεστε σε επαφή σχεδόν κάθε μέρα είναι πιο επικίνδυνα από έναν καρχαρία.

1. Κρεβάτι

Μπορεί να σας φαίνεται αθώο επειδή είναι απαλό και μαλακό, ωστόσο ενέχει αρκετούς κινδύνους. Όχι τόσο όταν είστε πάνω του, αλλά όταν πέφτετε από αυτό. Η πτώση από ένα κρεβάτι στοιχίζει τη ζωή σε 450 Αμερικανούς πολίτες κάθε χρόνο.

2. Μπαλόνια

Μπορεί να είναι τα αγαπημένα παιχνίδια των μικρών, ωστόσο φαίνεται ότι τα μπαλόνια αποτελούν την αιτία θανάτου 5 ατόμων κάθε χρόνο. Όχι, δεν έρχονται σε ισοπαλία με τους καρχαρίες, καθώς αυτός ο αριθμός αφορά μόνο στις Η.Π.Α.

Πολύχρωμα αερόστατα.
Μπορεί τα αερόστατα να μοιάζουν με γιγάντια μπαλόνια αλλά είναι λιγότερο θανατηφόρα από τα δεύτερα.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

3. Τηλεόραση

Η τηλεόραση μπορεί να βλάψει σοβαρά την υγεία σας, και δεν εννοούμε μόνο την ψυχική. Σύμφωνα με ερευνητικά στοιχεία, 19 άνθρωποι κάθε χρόνο σκοτώνονται επειδή πέφτει πάνω τους. Τα περισσότερα ατυχήματα προκαλούνται όταν βρίσκονται σε ψηλά τραπεζάκια ή η βάση τους στερεώνεται με βραχίονες στον τοίχο.
Τηλεόραση τοίχου.

4. Σκάλα

Δεν είναι καθόλου λάθος το γνωστό γνωμικό που λέει ότι οι ηλικιωμένη συνήθως πάνε από πέσιμο. Ωστόσο, το θανατηφόρο πέσιμο δεν αφορά μόνο τα πιο ώριμα άτομα, αλλά όλες τις ηλικίες. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, 2 άτομα κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους σε ατυχήματα που σχετίζονται με την πτώση από κυλιόμενες σκάλες. χρόνο χάνουν τη ζωή τους σε ατυχήματα που σχετίζονται με την πτώση από κυλιόμενες σκάλες. Κι αν συμπεριλάβουμε όλων των ειδών σκάλες στο λογαριασμό, ο αριθμός αυτός ξεπερνά τους 1.600 θανάτους παγκοσμίως.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

5. Τοστιέρα

Μπορεί το πρωινό τοστ να αποτελεί για εσάς μια καθημερινή συνήθεια, ωστόσο 45 άτομα ετησίως χάνουν τη ζωή τους από το συγκεκριμένο αντικείμενο. Οι συχνότερες αιτίες είναι η ηλεκτροπληξία από συσκευές που δεν συντηρούνται σωστά, καθώς και ο λάθος χειρισμός τους.

Άσπρη τοστιέρα.
Μην ξεχνάτε να διατηρείτε την τοστιέρα σας σε καλή κατάσταση.

6. Αρωματικά κεριά

Τα χημικά που περιέχουν κάποια κεριά είναι αυτά που τα καθιστούν επικίνδυνα. Οι επιστήμονες τονίζουν πως η χρόνια χρήση αρωματικών κεριών μπορεί να οδηγήσει σε άσθμα, βλάβη στους πνεύμονες και σε καρκίνο.

7. Κούνιες

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία ο εξοπλισμός μιας κούνιας δεν προκαλεί μόνο γέλια αλλά δάκρυα και σοβαρούς τραυματισμούς. Οι κούνιες είναι υπεύθυνες για θανάτους 20 ατόμων κάθε χρόνο. Στα θύματα συγκαταλέγονται κυρίως ενήλικες.

8. Μολύβι

Περίπου 230 άτομα ετησίως βρίσκουν άδοξο τέλος από αυτόν τον σχεδόν αθώο εκπρόσωπο των ειδών γραφείου. Για να παραμείνετε προφυλαγμένοι από αυτό το κακό, φυλάξτε τα στη μολυβοθήκη σας ή σε ένα πιο ασφαλές μέρος.
Κίτρινη ξυλομπογιά

9. Κινητό

Τα μηνύματα που στέλνουμε ή διαβάζουμε κατά την ώρα της οδήγησης είναι η αιτία θανάτου 6.000 ατυχημάτων στις Η.Π.Α. κάθε χρόνο. Την ίδια στιγμή, στην Ελλάδα το 25-30% των τροχαίων ατυχημάτων οφείλεται στην απόσπαση προσοχής του οδηγού που προέρχεται από τη χρήση του κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.

10. Μπανιέρα

Είναι γεγονός ότι το μέρος στο οποίο χαλαρώνετε μετά από μια δύσκολη μέρα είναι το σημείο πνιγμού 300 ατόμων το χρόνο.

Άσπρη μπανιέρα με ασπρόμαυρο δάπεδο.
Ποια είναι η πιο συχνή αιτία που οδηγεί σε θάνατο; Η υπερβολική χαλάρωση που οδηγεί σε ύπνο.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.