Πέντε πανέξυπνα και πρακτικά Gadget

Πρακτικά gadget για το σπίτι

Τα πιο πρακτικά gadget που έχουν κυκλοφορήσει ποτε. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι που θα σας λύσουν τα χέρια.

Η συγκεκριμένη εποχή του χρόνου, είναι η εποχή όπου το κρύο κάνει με αργά αλλά σταθερά βήματα την εμφανισή του. Φυσικά, και εμείς επιθυμούμε να καθόμαστε στο σπίτι μας όλο και περισσότερο. Ειδικά αν αυτό είναι ζεστό, καθαρό και προπαντών οργανωμένο.

Γι’ αυτό σας προτείνουμε πέντε gadget για να οργανώσετε το σπίτι σας αλλά και τη ζωή σας στο έπακρο. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και αντλήστε πρακτικές ιδέες για το σπίτι.

#1 The Power Trip

The Power Trip

Αυτό το πρακτικό gadget είναι ένας απλός φορτιστής που όλοι θα θέλαμε να έχουμε. Ο συγκεκριμένος φορτιστής, λοιπόν, μπορεί να φορτίσει τα κινητά τόσο μέσα στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο. Κυκλοφορεί στην αγορά σε δύο σχέδια, τα οποία θα σας διευκολύνουν στο να μην τον χάσετε εύκολα μέσα σε ένα σωρό απο διάφορους φορτιστές και μαύρα καλώδια. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το power trip είναι το ιδανικό gadget για τα ταξίδια σας.

#2 Moleskine Pro

Moleskine proΑν είστε οπτικός τύπος, τότε θα οργανωθείτε τέλεια με μια σειρά ημερολόγια από την Moleskine Pro. Η εταιρεία κυκλοφορεί ημερολόγια, ντοσιέ, μίνι χαρτοφύλακες και στυλό για να κάνει την καθημερινότητά σας λίγο πιο εύκολη και οργανωμένη. Οποιοδήποτε και αν είναι το επάγγελμά σας, η συγκεκριμένη συλλογή θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητά σας και να παραμείνετε στην κορυφή της δουλειάς σας. Ξεκλειδώστε τις σημειώσεις σας καθώς τραβάτε πίσω την ελαστική ζώνη, ακολουθήστε την κορδέλα για να βρείτε την επόμενη σελίδα που θέλετε να γράψετε και ανακαλύψτε τα οφέλη μιας αυξημένης οργάνωσης.

#3 Pebble Time Round 

Pebble Time Round

Πρόκειται για ένα κομψό και εντυπωσιακό smart ρολόι που δεν θα σας αφήσει να ξαναχάσετε ραντεβού και meeting. Μπορεί να μην είναι η πιο οικονομική επιλογή, αφού κοστίζει 327 ευρώ, ωστόσο είναι μια καλή επένδυση αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν είναι τυπικοί στα ραντεβού τους.

#4 Cup Holder Clip

Cup Holder Clip

 

Προστατέψτε το γραφείο σας από ανεπιθύμητες διαρροές με αυτό το ανθεκτικό κλιπ. Αυτά τα κλιπς είναι η τέλεια λύση για να απολαμβάνετε τον καφέ σας χωρίς να χρειαστεί να το καθαρίσετε στη συνέχεια από τυχόν σημάδια. Μπορείτε να τοποθετήσετε κύπελλα με διάμετρο 6,3 cm και είναι το κατάλληλο αξεσουάρ για γραφεία, τραπέζι κουζίνας και ούτω καθεξής.

#5 Clara

Iphone

Γνωρίζετε αγγλικά και ψάχνετε επειγόντως μια βοηθό για τη δουλειά σας; Εμείς σας έχουμε τη λύση. Σας προτείνουμε μια πολυ καλή γραμματέα, η οποία παίρνει μόνο 65 ευρώ τον μήνα. Αν, λοιπόν, θέλετε την Clara το μόνο που έχετε να κάνετε για να την αποκτήσετε είναι να την «αγοράσετε». Πρόκειται για ένα εξαιρετικό και πρακτικό application που θα σας λύσει τα χέρια όσον αφορά τις καθημερινές σας δουλειές.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό