Μενού
Μενού

Σας προσφέρουμε ότι χρειάζεται μια υπηρεσία Airbnb

Υπηρεσία Airbnb
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Σας προσφέρουμε ότι χρειάζεται μια υπηρεσία Airbnb.Γνωρίστε τη reconsbnb και γίνεται ο καλύτερος οικοδεσπότης.

Ξεκινάμε με τη διαφήμιση των ιδιοτήτων υπό διαχείριση μας στις βραχυπρόθεσμες πλατφόρμες ενοικίασης. Αυτό είναι συνήθως Airbnb. Αν και μπορούμε να διαφημιστείτε στο Wimdu, HomeAway, Flipkey. Μπορούμε επίσης να κανονίσουμε την επαγγελματική φωτογράφηση Airbnb και να κάνουμε το σπίτι σας να φανεί καλύτερο.
Επιλέγουμε αξιόπιστους επισκέπτες, να είναι σίγουρο ότι θα φροντίσουν το σπίτι σας με τον τρόπο που θα το φροντίζατε εσείς. Προσφέρουμε μια υπηρεσία κλειδί Airbnb, η οποία είναι μια πλήρης υπηρεσία Airbnb check-in και check-out, που είναι πάντα φιλόξενη και προσωπική.
Μπορούμε να παρέχουμε μια υπηρεσία καθαριότητας Airbnb για ένα επαγγελματικό καθαρισμό. Παρέχουμε τον ιματισμό Airbnb και υπηρεσία πετσετών, όπου παρέχουμε καθαρές πετσέτες, κλινοσκεπάσματα, ακόμη και πολυτελή προϊόντα περιποίησης.
Οι καλεσμένοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, και θα τους δοθεί μια πλήρη εμπειρία ενός ξενοδοχείου.
Εκτός από αυτό, προσφέρουμε ακόμα και άλλες υπηρεσίες στους φιλοξενούμενους. Αν μας το ζητήσουν μπορούν να λάβουν από ένα μπουκάλι κρασί, ή την ανανέωση των αποθεμάτων προμηθειών. Θα κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό για εσάς και τους καλεσμένους σας και θα τους δώσουμε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.
Επισκεφθείτε το site μας RECONSbnb.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Main Menu