Καλάθι αγορών

Σας προσφέρουμε ότι χρειάζεται μια υπηρεσία Airbnb

Υπηρεσία Airbnb

Σας προσφέρουμε ότι χρειάζεται μια υπηρεσία Airbnb.Γνωρίστε τη reconsbnb και γίνεται ο καλύτερος οικοδεσπότης.

Ξεκινάμε με τη διαφήμιση των ιδιοτήτων υπό διαχείριση μας στις βραχυπρόθεσμες πλατφόρμες ενοικίασης. Αυτό είναι συνήθως Airbnb. Αν και μπορούμε να διαφημιστείτε στο Wimdu, HomeAway, Flipkey. Μπορούμε επίσης να κανονίσουμε την επαγγελματική φωτογράφηση Airbnb και να κάνουμε το σπίτι σας να φανεί καλύτερο.
Επιλέγουμε αξιόπιστους επισκέπτες, να είναι σίγουρο ότι θα φροντίσουν το σπίτι σας με τον τρόπο που θα το φροντίζατε εσείς. Προσφέρουμε μια υπηρεσία κλειδί Airbnb, η οποία είναι μια πλήρης υπηρεσία Airbnb check-in και check-out, που είναι πάντα φιλόξενη και προσωπική.
Μπορούμε να παρέχουμε μια υπηρεσία καθαριότητας Airbnb για ένα επαγγελματικό καθαρισμό. Παρέχουμε τον ιματισμό Airbnb και υπηρεσία πετσετών, όπου παρέχουμε καθαρές πετσέτες, κλινοσκεπάσματα, ακόμη και πολυτελή προϊόντα περιποίησης.
Οι καλεσμένοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, και θα τους δοθεί μια πλήρη εμπειρία ενός ξενοδοχείου.
Εκτός από αυτό, προσφέρουμε ακόμα και άλλες υπηρεσίες στους φιλοξενούμενους. Αν μας το ζητήσουν μπορούν να λάβουν από ένα μπουκάλι κρασί, ή την ανανέωση των αποθεμάτων προμηθειών. Θα κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό για εσάς και τους καλεσμένους σας και θα τους δώσουμε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.
Επισκεφθείτε το site μας RECONSbnb.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.