Καλάθι Αγορών

T. 2103003039 Δ -Τ 09:00-17:00  | Τριτη – Πεμπτη 10.00 – 18.00 | Παρασκευή 10.00 – 18.00

Απίστευτες εφευρέσεις που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας

Απίστευτες εφευρέσεις που θα τρίβετε τα μάτια σας.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

– Ζητήστε προσφορά για ανακαίνιση σπιτιού

Εκπληκτικές εφευρέσεις που θα σας κάνουν να τρίβετε τα μάτια σας.

Μπορεί με μια πρώτη ματιά να μας φαίνονται αστεία, αλλά οι παρακάτω εφευρέσεις δημιουργήθηκαν για να μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Υπάρχουν άνθρωποι που έβαλαν όλη τους την τέχνη για να εφεύρουν κάτι που σε όλους “λύνουν” τα χέρια.
Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω για να καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε.

1. Φορητή τοστιέρα

Και ποιος δεν θα ήθελε να έχει μια φορητή τοστιέρα για να ψήνει το τοστ του όπου κι αν βρίσκεται. Αυτό που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό με αυτήν την τοστιέρα είναι πως τα λουλουδάκια και οι πεταλούδες εμφανίζονται πάνω της όταν το τοστ είναι έτοιμο.
Φορητή τοστιέρα.

2. Αλατιέρα και πιπεριέρα μαζί

Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να αλλάξετε την αλατιέρα σε πιπεριέρα και το αντίθετο. Πόσο βολικό και ενδιαφέρον είναι αυτό;
Αλατιέρα και πιπεριέρα μαζί.

epipla kouzinas

3. Κρεβατάκι μωρού με κουνιστή καρέκλα

Γιατί να κουνιέται μόνο το μωρό σας και να νανουρίζεται με τον πιο όμορφο τρόπο και να μην μπορείτε να ζείτε και εσείς ταυτόχρονα την ίδια εμπειρία; Αυτό το κρεβατάκι μωρού έχει ενσωματωμένη καρέκλα για να κουνιέστε μαζί.
Κρεβατάκι μωρού με κουνιστή καρέκλα.

4. Κρεμάστρα ρούχων με μαγνήτη

Μπορεί αυτή η κρεμάστρα με την πρώτη ματιά να δείχνει σαν όλες τις άλλες αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ ιδιαίτερη. Λειτουργεί με μαγνήτη που «βεντουζάρει» στο ταβάνι της ντουλάπας σας.
Κρεμάστρα ρούχων με μαγνήτη.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ

5. Τρεις σχάρες ψησίματος σε μια

Και ποιος δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο; Ειδικά σε μεγάλες γιορτές και δείπνα όπου το μόνο που θέλετε είναι να ξεμπερδεύετε μια ώρα αρχύτερα με το μαγείρεμα, αυτή η εφεύρεση είναι ότι πρέπει. Μπορείτε να ψήσετε ταυτόχρονα 3 φαγητά, ενώ είναι πολύ εύκολη στην αποθήκευση. Αφού, γίνεται φλατ και μπορεί να μπει στο πλυντήριο πιάτων.
Τρεις σχάρες ψησίματος σε μια.

6. Ποτήρι για ποτό και σφηνάκι

Θέλετε να πιείτε ένα ποτήρι μπύρα; Το γυρίζετε από τη μια μεριά. Θέλετε να πιείτε ένα σφηνάκι; Το γυρίζετε από την άλλη. Τι πιο βολικό;
Ποτήρι για ποτό και σφηνάκι.

Ζητήστε προσφορά ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Τα έργα μας

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.