Η νέα τάση για τις καρέκλες της τραπεζαρίας

Αυτή είναι η νέα μόδα στις καρέκλες τραπεζαρίας.Ιδέες για το σπίτι με πινελιές πρωτοτυπίας.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Αυτή είναι η νέα μόδα στις καρέκλες τραπεζαρίας. Ιδέες για το σπίτι με πινελιές πρωτοτυπίας.

Μπορεί καρέκλες να θεωρούνται ξεπερασμένες στην τραπεζαρία, ωστόσο η νέα μόδα επιβάλλει να τις αντικαταστήσετε με άλλα αντίστοιχης χρήσης έπιπλα.
Για να καταλάβετε, λοιπόν, τι εννοούμε, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω ιδέες που θα φέρουν άλλον αέρα στην τραπεζαρίας σας.

#1 Σκαμπό και πουφ

Πλαισιώστε το τραπέζι της τραπεζαρίας με όμορφα, απλά και λιτά σκαμπό ή πουφ για μια πιο μοντέρνα διακόσμηση. Καθώς, είναι σίγουρα πιο ξεχωριστά από τις απλές καρέκλες τραπεζαρίας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα πουφ είναι ξανά στη μόδα φέτος.
Δείτε εδώ πως θα φτιάξετε DIY σκαμπό για το σπίτι σας.
Σκαμπό και πουφ.

#2 Παγκάκι

Αν είστε φαν της ρουστίκ διακόσμησης τότε η συγκεκριμένη ιδέα είναι ιδανική για εσάς. Αντικαταστήστε τις καρέκλες από την τραπεζαρία με ένα κομψό ξύλινο παγκάκι.
Παγκάκι.

#3 Καρέκλες γραφείου

Αν θέλετε να δώσετε στο χώρο έναν πιο αυστηρό και σοβαρό χαρακτήρα πλαισιώστε την τραπεζαρία σας με καρέκλες γραφείου σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

Καρέκλες γραφείου.

Μια ιδέα αφιερωμένη σε εκείνους που κρύβουν έναν διευθύνων σύμβουλο ή έναν αυστηρό επιχειρηματία μέσα τους.

#4 Καναπές

Αντικαταστήστε τις κλασσικές καρέκλες τις τραπεζαρίας με έναν άνετο καναπέ. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε σίγουρα τις εντυπώσεις και τα μπράβο των καλεσμένων σας. Αφού έτσι θα είναι πιο άνετοι.
Μάθετε εδώ: Ο απόλυτος οδηγός για τους καναπέδες.
Τραπεζαρία με καναπέ.

#5 Κουτιά αποθήκευσης με ρόδες

Θέλετε οι διαδικασίες στην τραπεζαρία σας να είναι “αυτοματοποιημένες”; Χρησιμοποιήστε ξύλινα κουτιά αποθήκευσης με ροδάκια για να καταφέρετε το στόχο σας. Για να τα κάνετε πιο άνετα και για περισσότερο στιλ, στολίστε με άνετα και μοντέρνα λεπτά μαξιλάρια.

Τραπεζαρία με καρέκλες που είναι και κουτιά αποθήκευσης με ρόδες.

Κουτιά αποθήκευσης με ρόδες για μια τραπεζαρία με έξτρα αποθηκευτικό χώρο.

#6 Άχυρα

Αν σας λείπει η ζωή στο χωριό, μπορείτε να φτιάξετε μια ατμόσφαιρα εξοχής μέσα στη μοντέρνα τραπεζαρίας σας. Τα άχυρα είναι μια καλή λύση. Αφού, είναι πιο άνετα, μαλακά και πρωτότυπα από τις συνηθισμένες καρέκλες.
Καναπές από άχυρο.

Κατηγορίες Προιόντων