Μάθετε ποιο στυλ τραπεζαρίας σας ταιριάζει

Ποιο στυλ τραπεζαρίας σας ταιριάζει ανάλογα με την ηλικία σας.Πάρτε ιδέες για το σπίτι σας.

Ποιο στυλ τραπεζαρίας σας ταιριάζει ανάλογα με την ηλικία σας. Πάρτε όμορφες ιδέες για το σπίτι σας.

Η τραπεζαρία είναι ένας χώρος που μπορείτε να εκφράσετε το στυλ σας χρησιμοποιώντας έπιπλα, φωτισμό, έργα τέχνης και φυσικά χρώμα. Είναι επίσης ένας χώρος που κάθεστε με τα τους φίλους και την οικογένεια σας για να απολαύσετε το δείπνο σας.

Ωστόσο, ανάλογα με την ηλικία σας αλλάζουν και οι ανάγκες σας και μαζί τους το στυλ και η επίπλωση. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και μάθετε ποιο στυλ τραπεζαρίας αντιστοιχεί σε κάθε δεκαετία της ζωής σας.

#1 Η απλή τραπεζαρία / 20s

Στην δεκαετία των 20 είναι πολύ πιθανόν να έχετε αποφοιτήσει και να ξεκινάτε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Ενώ, ταυτόχρονα έρχεστε σε επαφή με φίλους και διασκεδάζετε μέχρι αργά. Βέβαια, όλοι γνωρίζουμε ότι σε αυτή την δεκαετία ενδεχομένως το budget σας να είναι περιορισμένο. Ένα απλό τραπέζι και 4 καρέκλες είναι ότι πρέπει. Βάλτε και λίγο την φαντασία σας και διακοσμήστε τον χώρο σύμφωνα με την προσωπικότητά σας.

Απλή τραπεζαρία.
Ένα όμορφο χαλάκι δίπλα στο τραπέζι, θα την κάνει να φαίνεται πιο ακριβή χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.
#2 Η μοντέρνα τραπεζαρία / 30s 

Στην συγκεκριμένη δεκαετία της ζωής σας αφήνετε σιγά σιγά τα ξενύχτια και απολαμβάνετε τις συγκεντρώσεις και τα δείπνα με φίλους. Οι μοντέρνες τραπεζαρίες υπάρχουν σε πολλά σχήματα και φόρμες. Οι καθαρές γραμμές και οι μεταλλικές λεπτομέρειες είναι τα κλειδιά για ένα μοντέρνο μοτίβο.

Μοντέρνα τραπεζαρία.
Η αφηρημένη τέχνη είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της μοντέρνας τραπεζαρίας.

#3 Η ξεκούραστη ρουστίκ τραπεζαρία / 40s

Στα 40 σας ξέρετε πλέον τι θέλετε και δίνετε σημασία στην ποιότητα και την άνεση. Το ρουστίκ είναι η ιδανικότερη επιλογή καθώς συνδυάζει το μοντέρνο με το παραδοσιακό στυλ. Τοποθετήστε ισχυρό φωτισμό στην τραπεζαρία σας, προσθέτοντας σύγχρονα στοιχεία που θα συνδυαστούν αρμονικά με το ξύλο. Τα φυτά αποτελούν ένα σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο μιας ρουστίκ τραπεζαρίας καθώς προσφέρουν ηρεμία και χαλάρωση.

Ρουστίκ τραπεζαρία.

#4 Η κλασσική τραπεζαρία / 50s

Πλέον, έχετε μπει στη χρυσή ηλικία της ευτυχίας καθώς έχετε την εμπειρία και τα χρήματα ώστε να επενδύσετε σε αυτά που σας αρέσουν. Οι κλασσικές τραπεζαρίες έχουν να κάνουν με τις λεπτομέρειες και την απλότητα. Τα απλά κλασσικά σχέδια σε συνδυασμό με μοντέρνες λεπτομέρειες, ταπετσαρίες και κατάλληλο φωτισμό συνθέτουν την εικόνα μιας τραπεζαρίας με άνεση και σιγουριά. Οι εντυπωσιακοί πολυέλαιοι και οι απλίκες συμβάλουν στην ιδανική ατμόσφαιρα και σας επιτρέπουν να απολαύσετε τη χρυσή δεκαετία της ζωής σας.

Κλασσική τραπεζαρία.

 

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό