Silver Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 80 m2 / 2 υπνοδωμάτια

  Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος με δύο υπνοδωμάτια

  Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 80m2 με δύο υπνοδωμάτια. Το ποσό του πακέτου ανέρχεται στα 13.500€.

  Oι παρακάτω εργασίες αφορούν στην ανακαίνιση διαμερίσματος με δύο υπνοδωμάτια και συνολικό εμβαδό 80m2. Σε αυτές περιλαμβάνονται:

  • Ανακαίνιση λουτρού  
  • Ανακαίνιση κουζίνας  
  • Ξύλινο πάτωμα 
  •  Πόρτα ασφαλείας 
  • Ντουλάπα
  • Εσωτερικές πόρτες
  • Χρωματισμούς
  • Ηλεκτρολογικό έλεγχο

  Τόσο οι εργασίες όσο και τα προϊόντα είναι ενδεικτικά. Μπορούν να προσαρμοστούν στις εκάστοτε ανάγκες, με ανάλογη μεταβολή του κόστους.

  Αναλυτική Λίστα Εργασιών

  1. Αποξηλώσεις

  Αποξήλωση

  1. Αποξήλωση υπαρχόντων ειδών υγιεινής, πλακιδίων τοίχου και δαπέδου καθώς και του υποστρώματος τσιμεντοκονίας στο λουτρό.
  2. Αφαίρεση όλων των ηλεκτρικών συσκευών. Αποξήλωση των ερμαρίων και των πλακιδίων τοίχου στο χώρο της κουζίνας.
  3. Αποξήλωση δαπέδου κουζίνας καθώς και του υποστρώματος τσιμεντοκονίας.
  4. Αποξήλωση των ξύλινων ντουλαπών από τα υπνοδωμάτια του διαμερίσματος.
  5. Αποκομιδή των αχρήστων.

  2. Οικοδομικά

  Οικοδομικές εργασίες

  1. Επισκευή των μερεμετιών που θα δημιουργηθούν κατόπιν των αποξηλώσεων, αλλά και κατόπιν των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εργασιών στην τοιχοποιία και τα επιχρίσματα.
  2. Δημιουργία ρύσεων από perlitobeton στο δάπεδο του λουτρού.
  3. Προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων για τους τοίχους και το δάπεδο του λουτρού, αξίας 12€/m2 και συνολικού εμβαδού έως 20m2.
  4. Προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων για τον τοίχο πάνω από τον πάγκο της κουζίνας, με αξία 20€/m2 και συνολικό εμβαδό έως 3m2.
  5. Προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων στο δάπεδο της κουζίνας, με αξία 20€/m2 και συνολικό εμβαδό έως 15m2.

  3. Υδραυλικά

  Υδραυλικές εργασίες

  1. Κατασκευή εσωτερικών δικτύων ΖΝΧ. Το νέο δίκτυο ύδρευσης κατασκευάζεται είτε από πολυστρωματικές, είτε από χάλκινες μονωμένες σωλήνες, με οδεύσεις οι οποίες καταλήγουν στο γενικό διακόπτη του διαμερίσματος. Η κατασκευή του νέου δικτύου αποχέτευσης γίνεται από πλαστικές σωλήνες και εξαρτήματα βαρέως τύπου, οι οδεύσεις των οποίων καταλήγουν στην ένωση με την κατακόρυφη στήλη.
  2. Επανατοποθέτηση του σώματος καλοριφέρ – εφόσον προϋπήρχε στο λουτρό. Περιλαμβάνεται νέος διακόπτης.
  3. Προμήθεια και τοποθέτηση ειδών υγιεινής στο λουτρό.

  Ειδικότερα περιλαμβάνονται:  

  • Μαντεμένια μπανιέρα  
  • Λεκάνη με καζανάκι χαμηλής πίεσης  
  • Έπιπλο μπάνιου με ημιένθετο νιπτήρα 
  • Μπαταρίες νιπτήρα και μπανιέρας
  • Σετ αξεσουάρ

  4. Προμήθεια και τοποθέτηση μπαταρίας κουζίνας, καθώς και ανοξείδωτου νεροχύτη με δυο γούρνες . 

  4. Ηλεκτρολογικά  

  Ηλεκτρολόγος

  1. Πραγματοποίηση ελέγχου στην εσωτερική  ηλεκτρολογική εγκατάσταση του διαμερίσματος.
  2. Τροποποίηση του εσωτερικού δικτύου ισχυρών ρευμάτων αν αυτό είναι απαραίτητο, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτάσεων για το λουτρό και την κουζίνα. Αναλυτικότερα περιλαμβάνονται:  
  • Κουζίνα (φούρνος,  εστίες  και απορροφητήρας, πλυντήριο πιάτων, 3 ρευματολήπτες πάνω από τον πάγκο της κουζίνας, καλωδίωση κρυφού φωτισμού κάτω από τα κρεμαστά ντουλάπια, 1 διακόπτης  και παροχή γενικού φωτισμού στην οροφή, 2 ρευματολήπτες στο χώρο)  
  • Λουτρό (διακόπτης κομιτατέρ,  παροχή γενικού φωτισμού στην οροφή, παροχή φωτισμού καθρέπτη, 1 ρευματολήπτης, παροχή θερμοσίφωνα και παροχή για πλυντηρίου ρούχων)  

  3. Αλλαγή όλων των πριζοδιακοπτών του διαμερίσματος με νέους της ABB (σειρά BASIC).

  5. Ξυλουργικά 

  Ξυλουργικά εργαλεία

  1.Προμήθεια και τοποθέτηση νέων χαμηλών και κρεμαστών ερμαρίων κουζίνας, με συνολικό μήκος έως 6m. Συγκεκριμένα περιλαμβάνονται:

  • Κουτιά από μπεζ μελαμίνη  
  • Πορτάκια ανάγλυφης μελαμίνης (γκάμα 25 επιλογών)  
  • Βακελιτικός πάγκος πάχους 4εκ (γκάμα 12 επιλογών)  
  • Συρόμενος απορροφητήρας  
  • Μηχανισμοί φρένου σε όλα τα ντουλάπια και τα συρτάρια

  2.Προμήθεια και τοποθέτηση νέων ανοιγόμενων θυρών (έως 5 στον αριθμό) από ανάγλυφη μελαμίνη.

  3.Τρίψιμό και λουστράρισμα των ξύλινων δαπέδων στα υπνοδωμάτια του διαμερίσματος.

  6. Κουφώματα 

  Πόρτα ασφαλείας

  1. Προμήθεια και τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας με κλειδαριά ασφαλείας. 

  7. Γύψινα – Γυψοσανίδες 

  Μπάνιο

  1. Προμήθεια και τοποθέτηση γύψινου διακοσμητικού στην οροφή του λουτρού.

  8. Χρωματισμοί

  Βάψιμο

  1. Χρωματισμός με «επί τοίχου» πλαστικά χρώματα σε όλες τις επιφάνειες στις οποίες δε θα δημιουργηθούν μερεμέτια λόγω των αποξηλώσεων και των λοιπών εργασιών.
  2. Χρωματισμός με «σπατουλαριστά» πλαστικά χρώματα της Βιβεχρώμ  στις επιφάνειες επιχρισμάτων στις οποίες θα δημιουργηθούν μερεμέτια λόγω των αποξηλώσεων και λοιπών εργασιών.  
  Το κόστος για την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών ανέρχεται στις 13500 χωρίς τον ΦΠΑ.
  Παρατηρήσεις:   
  • Στο κόστος που αναγράφεται παραπάνω συμπεριλαμβάνονται οι ασφαλιστικές εισφορές (ΙΚΑ) καθώς και η προμήθεια όλων των απαραίτητων υλικών για την εκτέλεση των εργασιών της περιγραφής, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό που να αφορά σε συγκεκριμένη εργασία.  
  • Επίσης, στο παραπάνω κόστος δεν περιλαμβάνονται έξοδα μετακόμισης, πακεταρίσματος, έκδοσης πολεοδομικής άδειας και εργασίες στους εξωτερικούς χώρους του διαμερίσματος.
  • Κατόπιν της ολοκλήρωσης των εργασιών, το διαμέρισμα παραδίδεται στον ιδιοκτήτη καθαρό και με γραπτή εγγύηση που αφορά σε όλες τις εργασίες της περιγραφής.

  [wpseo_address show_state=»1″ show_country=»1″ show_phone=»1″ show_phone_2=»1″ show_fax=»1″ show_email=»1″ show_logo=»0″]

  Τύπος πακέκουm2Συνοπτική περιγραφή εργασιώνΤιμή πακέτου
  60SilverΠακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος με ένα υπνοδωμάτιο και συνολικό εμβαδό 60 m2. Υδραυλικές εργασίες, αποξηλώσεις κλπ.8.000€
  60Premium Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος με ένα υπνοδωμάτιο και συνολικό εμβαδό 60 m2. Υδραυλικές εργασίες, αποξηλώσεις κλπ.11.500€
  60Gold Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος με τρία υπνοδωμάτια και συνολικό εμβαδό 60 m2. Δείτε τι εργασίες περιλαμβάνει το συγκεκριμένο πακέτο.16.000€
  80Gold Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 80m2 με τρία υπνοδωμάτια.9.000€
  80Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος δύο υπνοδωματίων και συνολικού εμβαδού 80 m213.500€
  80Νέα προσφορα: Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος με δύο υπνοδωμάτια και συνολικό εμβαδό 80m220.000€
  100Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 100 m2 με τρία (3) υπνοδωμάτια. Οικοδομικές, υδραυλικές,ξυλουργικές και πολλές ακόμη εργασίες.10.000€
  100Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 100 m2 με τρία (3) υπνοδωμάτια. Αποξηλώσεις, οικοδομικά, και πολλές ακόμη εργασίες.15.500€
  100Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 100 m2 με τρία (3) υπνοδωμάτια.Χρωματισμοί, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά και πολλές ακόμη εργασίες.24.000€
  Τίτλος οδηγούΠεριγραφή οδηγούΕκτενής Περιγραφή οδηγού
  Πλήρης οδηγός για διακόσμηση σαλονιού και οργάνωση επίπλωνΌλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την διακόσμηση σαλονιού, την οργάνωση επίπλων, και τους χρωματικούς συνδυασμούς του καθιστικού.
  Πλήρης οδηγός για διακόσμηση και ανακαίνιση κουζίναςΌλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την διακόσμηση κουζίνας, την ανακαίνιση, τα κατάλληλη υλικά για τους πάγκους και τους χρωματικούς συνδυασμούς.
  Οδηγός για την διακόσμηση τραπεζαρίας και το ιδανικό δάπεδοΠροτάσεις για διακόσμηση τραπεζαρίας, κατάλληλο φωτισμό, ιδανικό δάπεδο, χρώματα και στυλ διακόσμησης που μπορείτε να επιλέξετε.
  Οδηγός για διακόσμηση υπνοδωματίου και επιλογή κρεβατιούΠροτάσεις για διακόσμηση υπνοδωματίου, χρωματικούς συνδυασμούς, ιδανική επιλογή κρεβατιού, και σωστού φωτισμού.
  Πλήρης οδηγός για διακόσμηση μπάνιου και υλικά για το πάτωμαΌλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την διακόσμηση μπάνιου, τον σωστό φωτισμό, τα κατάλληλη υλικά για το πάτωμα και τις ιδανικές μπανιέρες/ντους.
  Οδηγός για διακόσμηση βρεφικού δωματίου και ιδανικών επίπλωνΠροτάσεις για διακόσμηση βρεφικού δωματίου, χρωματικούς συνδυασμούς, απαραίτητων επίπλων και σωστού φωτισμού.
  Οδηγός για χρώματα παιδικού δωματίου και κατάλληλα έπιπλαΣυμβουλές για χρώματα παιδικού δωματίου, κατάλληλο φωτισμό, ιδανικά έπιπλα, και πρακτικούς αποθηκευτικούς χώρους.
  Οδηγός για διακόσμηση εφηβικού δωματίου και έπιπλαΠροτάσεις για διακόσμηση εφηβικού δωματίου, κατάλληλα χρώματα, ιδανικά έπιπλα και αποθηκευτικούς χώρους. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε είναι εδώ.
  Οδηγός για διακόσμηση φοιτητικού σπιτιού και επιλογή επίπλωνΠροτάσεις για διακόσμηση φοιτητικού σπιτιού, χρωματικούς συνδιασμούς, επιλογή επίπλων και εξοπλισμών και κατάλληλο φωτισμό.
  Οδηγός ανακαίνισης σπιτιού, ιδέες και λύσειςΠλήρης οδηγός για ανακαίνιση σπιτιού,διαμόρφωση εξωτερικού χώρου και κήπων,συστήματα σκίασης και πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε.

  Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό