Καλάθι αγορών

«Ιστορίες της Νύκτας»: Δωρεάν εκδηλώσεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Αρχαιολογικός χώρος.

Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού: Δωρεάν εκδηλώσεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους με ιστορίες της νύχτας.

Ο Ιούλιος αποτελεί περίοδο αυξημένης επισκεψιμότητας σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Σε αυτό το πλαίσιο το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνει ποικίλες εκδηλώσεις για το ευρύτερο κοινό με θέμα τη “νύκτα”. Ένα θέμα που έχει διαχρονικά ιδιαίτερους συμβολισμούς και προεκτάσεις σε πολλά επίπεδα της ανθρώπινης δραστηριότητας και του μύθου.
Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση της επισκεψιμότητας μέσω της εναλλακτικής προσέγγισης των αρχαιολογικών χώρων και των Μουσείων. Η περίοδος των θεματικών δράσεων ξεκινά μία ημέρα πριν από τη νέα Σελήνη της 23ης Ιουλίου 2017. Και θα διαρκέσει ένα δεκαήμερο για να κορυφωθεί με τον προγραμματισμένο κύκλο εκδηλώσεων για την Πανσέληνο της 7ης Αυγούστου 2017.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων «Ιστορίες της Νύκτας» για το δεκαήμερο 22/07 – 3/07

Σάββατο 22 Ιουλίου – Νομός Αττικής

1. Κολώνες της Σαλαμίνας

H Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων διοργανώνει, σε συνεργασία με το Παράρτημα Σαλαμίνας της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος, εκδήλωση αστροπαρατήρησης στον Αρχαιολογικό χώρο του κυκλικού μνημείου στις Κολόνες της Σαλαμίνας. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν εντυπωσιακό ταφικό μνημείο. Το οποίο βρίσκεται σε ένα σημείο ιδιαίτερου φυσικού κάλους του νησιού, υπό το φως των αστεριών. Εκεί θα παρατηρήσουν αστερισμούς και πλανήτες μέσα από τηλεσκόπια με την καθοδήγηση των ειδικών.
Τόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης: Αρχαιολογικός χώρος κυκλικού μνημείου, Κολόνες Σαλαμίνας
Ώρα: 21.00
Τηλέφωνο επικοινωνίας για το κοινό: 210 4640759, 210 4653572 και 6972716053 και 6946423844 (το απόγευμα της βραδινής εκδήλωσης).

2. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το  Μέγαρο Μουσικής Αθηνών διοργανώνει στον Κήπο του έκθεση, με τίτλο “Ο Κήπος Βλέπει”,  την οποία έχει επιμεληθεί η κ. Άννα Καφέτση.
Η έκθεση φιλοξενεί 37 έργα 26 Ελλήνων και ξένων διεθνώς καταξιωμένων αλλά και νεότερων καλλιτεχνών: Zbyněk Baladrán, Matthew Barney, Ναταλί Γιαξή, Jorge Galindo & Santiago Sierra, Douglas Gordon, Κατερίνα Ζαχαροπούλου, Amar Kanwar, William Kentridge, Φάνος Κυριάκου, Ανδρέας Λόλης, Τζένη Μαρκέτου, Κώστας Μπασάνος, Shirin Neshat, Tim Noble και Sue Webster, Ελένη Πανουκλιά, Νίκος Παπαδόπουλος, Ρένα Παπασπύρου, Ράνια Μπέλλου, Pipilotti Rist, Δανάη Στράτου, Μαρία Τζανάκου, Μαρία Τσάγκαρη, Nari Ward, Maaria Wirkkala.
Τα περισσότερα έργα είναι εγκαταστάσεις με βιντεοπροβολές που είναι κυρίως ορατά τη νύχτα. Η έκθεση, που κλείνει τα μεσάνυχτα, θα διαρκέσει μέχρι τις 17/9.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

23 Ιουλίου 2017

1. Νομός Θεσσαλονίκης –Βασιλικό Θέατρο, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο του Ολοήμερου Θερινού  Εργαστηρίου που λαμβάνει χώρα στο Βασιλικό Θέατρο για παιδιά μέχρι 11 ετών, προγραμματίζει δραστηριότητα με θέμα «Ιστορίες της νύχτας». Κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας τα παιδιά θα ζωγραφίσουν  με την βοήθεια των εικαστικών δασκάλων τους και θα γράψουν κείμενα στο πλαίσιο της δημιουργικής γραφής. Το οπτικό υλικό που θα προκύψει θα αναρτηθεί στο site του ΚΘΒΕ σαν μια επιπλέον δράση που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της ιδέας και μάλιστα από τα ίδια τα παιδιά.
Ημερομηνία εκδήλωσης: Η δραστηριότητα του ΚΘΒΕ θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουλίου
Τηλέφωνο επικοινωνίας για το κοινό: 2315200001

2. Νομός Λέσβου – Αρχαίο Θέατρο Μυτιλήνης

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου, σε συνεργασία με την Ένωση Θεατρικών –Πολιτιστικών Σωματείων Λέσβου ΘΕΣΙΣ ,θα παρουσιάσουν την τραγωδία του Ευριπίδη«Βάκχες» στο αρχαίο θέατρο Μυτιλήνης.
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου διοργανώνει «Θεατρικές πράξεις και δρώμενα σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία της πόλης της Μυτιλήνης». Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με την εκδήλωση της Πανσελήνου του Αυγούστου (7/8) με Θέατρο Σκιών στο Οθωμανικό λουτρό Τσαρσί Χαμάμ στη Μυτιλήνη.
Ημερομηνίες εκδήλωσης: Η εκδήλωση θα επαναληφθεί και στις 24 Ιουλίου
Τόπος εκδήλωσης: Αρχαίο Θέατρο Μυτιλήνης
Τηλέφωνο επικοινωνίας για το κοινό: 22510 40716, 22510 42589 (εσωτ. 11)

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

26 Ιουλίου 2017 – Νομός Θεσσαλονίκης

Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης διοργανώνει, σε συνεργασία με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, δύο βραδιές στο Αίθριο του Μουσείου με ποιήματα και πεζά που αφορούν στη νύχτα από την ελληνική και παγκόσμια λογοτεχνία, που θα πλαισιωθούν από μουσικά μέρη τα οποία αφορούν στο θέμα. Τα κείμενα θα ερμηνευθούν από τους εξής ηθοποιούς του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος: Δημήτρη Τσιλινίκο, Νίκο Καπέλιο, Ελένη Γιαννούση , Μαρία Χατζηιωαννίδου και Άννυ Τσολακίδου. Τη σκηνοθετική επιμέλεια θα αναλάβει ο Νίκος Καπέλιος.
Ημερομηνία εκδήλωσης: Η εκδήλωση θα επαναληφθεί και στις 28 Ιουλίου
Τόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης: Αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης
Ώρα: 21.00
Τηλέφωνο επικοινωνίας για το κοινό: 2313310201

27 Ιουλίου 2017 

1. Νομός Αττικής –Εργαστήρια Συντήρησης Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων

Η Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων διοργανώνει ξενάγηση στα Εργαστήρια Συντήρησης της Υπηρεσίας, όπου φυλάσσονται ευρήματα από ναυάγια και βυθισμένους οικισμούς. Θα παρουσιαστεί συλλογή λυχναριών και κηροπηγίων, αντικείμενα που χρησίμευαν στον φωτισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Τόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης: Εργαστήρια Συντήρησης Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων
Ώρα: 11:00 – 13:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας για το κοινό: 210 9239038, 210 9247249 (Στ. Αργύρη, Χρ. Φουσέκη)

2. Νομός Αιτωλοακαρνανίας – Ρωμαϊκές θέρμες Αγίου Θωμά

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας & Λευκάδος προγραμματίζει την εκπόνηση εκπαιδευτικού προγράμματος για μαθητές Γυμνασίου, με τίτλο «Νύχτα μαγική, ονειρεμένη στις Ρωμαϊκές θέρμες Αγίου Θωμά».
Τόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης: Ρωμαϊκές θέρμες Αγίου Θωμά
Ώρα: 20.30 – 21.30
Τηλέφωνο επικοινωνίας για το κοινό: 26310 55654 (Δήμητρα Γαβρίνα)

28 Ιουλίου 2017 – Νομός Ηρακλείου, Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου προγραμματίζει την υλοποίηση των παρακάτω εκδηλώσεων, με τίτλο “Φως ανέσπερο”:
1) Θεματική ξενάγηση για το ευρύ κοινό με αντικείμενο τους λύχνους ως εστίες φωτός τη νύχτα. Θα αναδειχθούν η τυπολογία, η σημασία και η χρήση τους κατά τους μινωικούς και ιστορικούς χρόνους.
Ώρα: 19.00 – 20.00
2) Μετά τη θεματική ξενάγηση, στον αύλειο χώρο του Μουσείου, θα ανάψουν και θα λειτουργήσουν σε πραγματικές συνθήκες λύχνοι των μινωικών και ρωμαϊκών χρόνων. Προκειμένου να μυηθεί το κοινό, ιδίως το νεανικό, στον τρόπο χρήσης τους. Τα εν λόγω δέκα αντίγραφα λύχνων θα έχουν ήδη κατασκευαστεί πειραματικά από συντηρητή του Μουσείου.
Ώρα: 20.00
3) Παρατήρηση του έναστρου ουρανού με δύο τηλεσκόπια που θα εγκατασταθούν στον αύλειο χώρο του Μουσείου από την Αστρονομική Ομάδα του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τα μέλη της ομάδας, πτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος Φυσικής, θα “ξεναγούν” τους επισκέπτες στο ουράνιο στερέωμα.
Ώρα: 21.00 – 23.00
Τηλέφωνα επικοινωνίας για το κοινό: 2810 279073, 2810 279060 (Δημήτρης Σφακιανάκης)

29 Ιουλίου 2017 – Νομός Πρέβεζας, Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική εταιρεία «Preveza Jazz Festival» και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Πρέβεζας διοργανώνουν στις 29.07.2017 τη συναυλία του WIM MERTENS ENSEMBLE. Ο Βέλγος συνθέτης WΙΜ MΕRΤΕΝS θα παρουσιάσει στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης την τελευταία του σύνθεση “Dust of Truths”, μια ωδή αφιερωμένη στην αρχαία Νικόπολη.
Ο Μέρτενς εμπνεύστηκε το εν λόγω έργο από την Ελλάδα και την εμπειρία που βίωσε όταν έπαιξε σόλο πριν από τρία χρόνια στο Μνημείο του Οκταβιανού Αύγουστου στη Νικόπολη. Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας το κοινό θα απολαύσει μία επιλογή από τα πιο γνωστά έργα του συνθέτη.
Στο πλαίσιο του εορτασμού θα πραγματοποιηθούν, από το προσωπικό της Εφορείας θεματικές ξεναγήσεις στο Ωδείο, στις 20:00 και 20:30, δίνοντας έμφαση στη θεματική του εορτασμού.
Τόπος εκδήλωσης : Ωδείο της Νικόπολης
Ώρα: 20.00 – 23.00
Τηλέφωνο επικοινωνίας για το κοινό: 26820.89890 (Πολυξένη Μπάρκα)

30 Ιουλίου 2017

Νομός Αττική

1. Αρχαία Αγορά

H Εφορεία Αρχαιοτήτων Αθηνών προγραμματίζει την υλοποίηση των παρακάτω εκδηλώσεων:
1. “Μακριά είναι η  νύχτα”. Ομήρου Οδύσσεια.
Θεματική ξενάγηση για το ευρύ κοινό στον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο Αρχαίας Αγοράς, με επίκεντρο μύθους και ιστορίες της νύχτας των αρχαίων.
Σημείο συνάντησης: Είσοδος Αρχαίας Αγοράς, Αδριανού 24
Ώρα: 19.30 – 21.00
2. “Λαμπερέ, τροχογύριστε λύχνε μου” Αριστοφάνη Εκκλησιάζουσες.
Διαδραστική παρουσίαση του τεχνητού φωτισμού στην αρχαιότητα.
Τόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης: Στοά Αττάλου στην Αρχαία Αγορά
Ώρα : 21.00 – 21.30
Τηλέφωνο επικοινωνίας για το κοινό: 210 3214825, 210 3210196 (Μαρία Λιάσκα)

2. Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο προγραμματίζει καλλιτεχνική εκδήλωση μουσικών απαγγελιών που θα περιλαμβάνουν επιλεγμένα ποιήματα της Σαπφούς, με τίτλο «Λύρα σελάνας». Ο Νίκος Ξανθούλης και η Δώρα Γιαννίτση θα αναγνώσουν επιλεγμένα έργα της κορυφαίας ποιήτριας, με θέμα τη μαγεία της σελήνης και με τη συνοδεία αρχαίας λύρας.
Ώρα: 20.30 – 21.30
Τηλέφωνο επικοινωνίας για το κοινό: 2132144891
Στις 30/7/2017 το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο θα παραμείνει ανοικτό ως τις 22.15, για να προσφέρει στους επισκέπτες μια θαυμάσια μουσική και λογοτεχνική εμπειρία στον δροσερό του κήπο (αίθριο του Μουσείου), καθώς και τη δυνατότητα να περιηγηθούν στις αίθουσες της Μυκηναϊκής Συλλογής και σε επιλεγμένες  αίθουσες της Συλλογής Γλυπτών της κλασικής περιόδου.

 ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Κάστρο του Αγίου Γεωργίου Κεφαλονιάς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας διοργανώνει, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας και το Θέατρο Δίδελφυς, θεατροποιημένη αφήγηση με θέμα “Ημερολόγιο εκστρατείας στα Επτάνησα”. Πρόκειται για διασκευή του βιβλίου “Σημειώσεις του Υποπλοιάρχου του Ρωσικού Στόλου Γιεγκόρ Μεταξά. Η Ρωσική Ναυτική Μοίρα στα Ιόνια Νησιά 1798-1799”, Αργοστόλι 2016, το οποίο αναφέρεται στην εκστρατεία του ρωσικού ναυτικού στα Επτάνησα το 1789, με σκοπό την απελευθέρωση από τους Γάλλους και την ίδρυση της Ιονίου Πολιτείας.
Τόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης: Κάστρο του Αγίου Γεωργίου
Ώρα: 21.00
Τηλέφωνο επικοινωνίας για το κοινό: 26710 27546 (Ελ. Παπαφλωράτου – Β. Λέτσιος)

ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Οθωμανικό Τέμενος Ιεράπετρας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου προγραμματίζει εκδήλωση στο Οθωμανικό Τέμενος Ιεράπετρας με αφήγηση αποσπασμάτων έργων του Νίκου Καζαντζάκη από την κ. Πόπη Δασκαλάκη. Πρόκειται για ιστορίες από τα παιδικά χρόνια του συγγραφέα. Τόσο απλές και συνάμα τόσο πλήρεις διαχρονικών προβληματισμών και Κρητικού πνεύματος, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Κρουστά, φωνή: Μαρία Δασκαλάκη. Λύρα: Παύλος Δασκαλάκης. Βιολί: Γιώργος Δασκαλάκης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. του Δήμου Ιεράπετρας.
Τόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης: Οθωμανικό Τέμενος Ιεράπετρας
Τηλέφωνο επικοινωνίας για το κοινό: 28410 28361, 90511, 22462 (Ν. Πανουτσόπουλος)

31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 – Νομός Κυκλάδων, Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων προγραμματίζει θεματική ξενάγηση, με τίτλο «Νυχτερινές Ιστορίες από τον Τρωικό πόλεμο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου».
Τόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης: Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου
Ώρα: 20.00
Τηλέφωνο επικοινωνίας για το κοινό: 210 3250148 (Μαρία Κουτσουμπού)

1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 – Νομός Πέλλας, Αρχαιολογικός Χώρος Πέλλας

 
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας προγραμματίζει τη διοργάνωση βραδιάς θεματικών ξεναγήσεων στον Αρχαιολογικό Χώρο της Πέλλας. Το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας θα παραμείνει ανοικτό τις ώρες που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση από 21.00 έως 23.00.
Τόπος Εκδήλωσης: Αρχαιολογικός Χώρος Πέλλας
Ώρα: 21.00 – 23.00
Τηλέφωνο επικοινωνίας για το κοινό: 23820 31160 (Αλεξάνδρα Σκίτσα)

3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

1. Νομός Χαλκιδικής και Άγιου Όρους , Αρχαιολογικός χώρος Ολύνθου

H Eφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής & Αγίου Όρους και ο Δήμος Πολυγύρου διοργανώνουν ατμοσφαιρική νυχτερινή περιήγηση στην πρωτεύουσα του ‘Κοινού των Χαλκιδέων’, την αρχαία Όλυνθο. Επίκεντρο της δράσης, με τίτλο ‘Ιστορίες Μνήμης … μισόφωτης νύχτας … στους δρόμους της αρχαίας Ολύνθου’, θα αποτελέσουν ζωηρές αφηγήσεις στο βόρειο λόφο της θέσης για την εξέλιξη της αρχαίας πόλης μέχρι την ολοσχερή καταστροφή της από τον Μακεδόνα βασιλιά Φίλιππο Β’. Ειδική αναφορά θα γίνει και για το νεότερο ιστορικά φόντο στα βόρεια της αρχαίας πόλεως, το βυζαντινό πυργόσπιτο της Μονής Δοχειαρίου στα Μάριαν, σε πρώην κτήμα της Άννας Καντακουζηνής  Παλαιολογίνας.
Τόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης: Αρχαιολογικός χώρος Ολύνθου, Χαλκιδική
Ώρα: 20.00 – 23.00
Τηλέφωνο επικοινωνίας για το κοινό: 23710 22060, 2310 285163 (Σπ.  Βασιλείου, Γ. Στρατούλη).

2. Νομός Άρτας, Διαδίκτυο- Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας, με αφορμή την πιλοτική δράση «Ιστορίες της Νύκτας» θα αναρτήσει βίντεο με τίτλο «Υπό το φως του λυχναριού», στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στους ιστότοπους, όπου θα παρουσιάζεται η ιστορία του λύχνου και το θέμα του φωτισμού από τους αρχαίους έως τους νεώτερους χρόνους με βάση τα ευρήματα που έχουν έρθει στο φως από τις ανασκαφές στην πόλη της Άρτας.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.