Μενού
Μενού

Έξυπνες και πρακτικές λύσεις για να διαχωρίσεις μικρούς χώρους

Κουρτίνα-διαχωριστικό.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Διακόσμηση σπιτιού με μικρούς χώρους.Έξυπνες ιδέες και λύσεις για να διαχωρίσεις μικρούς χώρους.

Τα μικρά σπίτια έχουν περιορισμένες δυνατότητες για να αναδιαμορφώσεις κάποιο δωμάτιο. Το να θες να χωρέσεις πολλά πράγματα σε ένα μικρό δωμάτιο, χρειάζεται φαντασία και ευρηματικότητα. Και πιθανώς μια χρήση διαχωριστικού.
Τον χειμώνα τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα, καθώς με ένα χαλί μπορείς να οριοθετήσεις τα σύνορα ενός χώρου. Τους καλοκαιρινούς μήνες, όμως, τι κάνεις; Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά στους παρακάτω επιτυχημένους τρόπους και δείτε πως θα το καταφέρετε.

Ιδέες για το σπίτι για όλα τα γούστα.

#1 Παραβάν

Τα παρακάτω παραβάν είναι αρκετά ψηλό χωρίς να εμποδίζει το φυσικό φως να διαχέεται στον χώρο. Μάλιστα, φέρει ροδάκια για μεγαλύτερη ευκολία κινήσεων. Προσφέρει υφή σε έναν μινιμαλιστικό χώρο με καθαρές γραμμές και δεν επηρεάζει την χρωματική παλέτα. Καθώς είναι σε ουδέτερο χρώμα.

Άσπρο παραβάν διαχωριστικό.

Όσο ψηλό και να είναι το παραβάν αν είναι διάτρητο δεν θα εμποδίζει το φυσικό φως να διαχέεται στον χώρο.

#2 Ταπετσαρία

Η παρακάτω ταπετσαρία σηματοδοτεί το τέλος του δωματίου και την αρχή του επόμενου. Χάρη στην γυψοσανίδα δημιουργήθηκε είσοδος από το πουθενά, ενώ το μοτίβο με τα φοινικόφυλλα έδωσε μια αίσθηση ζωντάνιας. Δημιουργώντας, μάλιστα, αντίθεση με τον μαύρο τοίχο.

Ταπετσαρία.

Η συγκεκριμένη ταπετσαρία σηματοδοτεί το τέλος του δωματίου και την αρχή του επόμενου δωματίου.

#3 Κουρτίνες

Ένα κουρτινόξυλο με κουρτίνες δεξιά και αριστερά αποδεικνύονται παραπάνω από αρκετές ώστε να διαχωρίσουν ένα υπνοδωμάτιο από τον υπόλοιπο χώρο.
Κουρτίνες ως διαχωριστικό χώρου.

#4 Καθρέφτης

Ένας στενός τοίχος από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι είναι η ιδανική λύση που χρειάζεσαι. Ενώ αν βάλεις ένα καθρέφτη να αντανακλά το φως χαρίζει την αίσθηση ανοιχτού χώρου.
Καθρέφτης.

#5 Τοίχοι παραβάν

Το γεγονός ότι τα παραπάνω είναι διαχωριστικά εσωτερικού χώρου, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν λύσεις για το μπαλκόνι. Αυτοί οι σμαραγδί τοίχοι παραβάν, κατασκευάστηκαν από πηχάκια και κόντρα πλακέ, δημιουργώντας, έτσι, έναν όμορφο χώρο με ιδιωτικότητα.

Πράσινοι τοίχοι παραβάν.

Υπάρχουν και πολλές ιδέες για διαχωριστικά εξωτερικού χώρου.

Main Menu