Μενού

Αλλάξτε τον φωτισμό του δωματίου σας από το κινητό

Μάθετε πως να αλλάζετε το φωτισμό του δωματίου μέσω του κινητού. Το Philips Hue είναι η νέα τεχνολογία για μια εκπληκτική διακόσμηση.

Σίγουρα, η διάθεσή μας δεν είναι πάντα σταθερή από μέρα σε μέρα, ή ακόμη και από ώρα σε ώρα. Το ίδιο ισχύει και με τον φωτισμό του σπιτιού. Το νέο σύστημα Philips Hue είναι μια νέα τεχνολόγια που ήρθε για να “ταράξει” τα νερό στο φωτισμό του σπιτιού.

Πλέον, μπορείτε να μεταμορφώσετε το χώρο του σπιτιού και να δημουργήσετε την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε με μια μόνο εφαρμογή (app). Αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να προγραμματίζετε διαφορετικά το φως του σπιτιού από την οθόνη του κινητού σας.

Η νέα τεχνολογία, εν ονόματι Philips Hue, συνδέει τον φωτισμού του σπιτιού με το smartphone ή το tablet και μετατρέπει οποιονδήποτε χώρο ανάλογα με τη διάθεση σας, ή ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε την κάθε στιγμή. Μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο ιδανικό είτε για διάβασμα και χαλάρωση είτε για δουλειά ή διασκέδαση.

Μπάνιο
Ο χρωματιστός φωτισμός μπορεί να αλλάξει την εικόνα του χώρου σας αλλά και τη δική σας διάθεση.

Πως λειτουργεί; 

Η λειτουργία του είναι ακόμη πιο απλή απ’ όσο φαντάζεστε. Κρατήστε στα χέρια στα το smartphone ή το tablet και έχοντας μπροστά την παλέτα με τα χρώματα μπορείτε να παίζετε με το κάθε φωτιστικό του σπιτιού. Με αυτό το τρόπο δημιουργείτε μια ατμόσφαιρα ανάλογη με τη διάθεσή σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να δώσετε διαφορετικό χρώμα στον φωτισμό που προέρχεται από το φωτιστικό του δωματίου σας, και διαφορετικό σε αυτόν που προέρχεται από τη λάμπα του γραφείου σας.

Περισσότερα άρθρα

Same Category

Φωτιστικό που λειτουργεί και ως… ανεμιστήρας

Απίστευτο φωτιστικό που λειτουργεί και ως ανεμιστήρας. Ιδέες και...

Φεγγίτης που… φέρνει τον ήλιο σε οποιοδήποτε δωμάτιο

Πρωτοποριακός φεγγίτης που φέρνει ήλιο σε οποιοδήποτε δωμάτιο, έτσι...

Τελευταίες τεχνολογίες για ένα “έξυπνο” μπάνιο

Ποιες είναι οι νέες τεχνολογίες για να αποκτήσετε και...

Stay in touch!

7,092ΥποστηρικτέςΚάντε Like
189ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,310ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής