Καλάθι αγορών

Αλλάξτε τον φωτισμό του δωματίου σας από το κινητό

Philips Hue: Αλλάξτε το φωτισμό του δωματίου από το κινητό για μια όμορφη διακόσμηση

Μάθετε πως να αλλάζετε το φωτισμό του δωματίου μέσω του κινητού. Το Philips Hue είναι η νέα τεχνολογία για μια εκπληκτική διακόσμηση.

Σίγουρα, η διάθεσή μας δεν είναι πάντα σταθερή από μέρα σε μέρα, ή ακόμη και από ώρα σε ώρα. Το ίδιο ισχύει και με τον φωτισμό του σπιτιού. Το νέο σύστημα Philips Hue είναι μια νέα τεχνολόγια που ήρθε για να “ταράξει” τα νερό στο φωτισμό του σπιτιού.
Πλέον, μπορείτε να μεταμορφώσετε το χώρο του σπιτιού και να δημουργήσετε την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε με μια μόνο εφαρμογή (app). Αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να προγραμματίζετε διαφορετικά το φως του σπιτιού από την οθόνη του κινητού σας.
Η νέα τεχνολογία, εν ονόματι Philips Hue, συνδέει τον φωτισμού του σπιτιού με το smartphone ή το tablet και μετατρέπει οποιονδήποτε χώρο ανάλογα με τη διάθεση σας, ή ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε την κάθε στιγμή. Μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο ιδανικό είτε για διάβασμα και χαλάρωση είτε για δουλειά ή διασκέδαση.

Μπάνιο
Ο χρωματιστός φωτισμός μπορεί να αλλάξει την εικόνα του χώρου σας αλλά και τη δική σας διάθεση.

Πως λειτουργεί; 

Η λειτουργία του είναι ακόμη πιο απλή απ’ όσο φαντάζεστε. Κρατήστε στα χέρια στα το smartphone ή το tablet και έχοντας μπροστά την παλέτα με τα χρώματα μπορείτε να παίζετε με το κάθε φωτιστικό του σπιτιού. Με αυτό το τρόπο δημιουργείτε μια ατμόσφαιρα ανάλογη με τη διάθεσή σας.
Για παράδειγμα, μπορείτε να δώσετε διαφορετικό χρώμα στον φωτισμό που προέρχεται από το φωτιστικό του δωματίου σας, και διαφορετικό σε αυτόν που προέρχεται από τη λάμπα του γραφείου σας.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.