Καλάθι Αγορών

T. 2103003039 Δ -Τ 09:00-17:00  | Τριτη – Πεμπτη 10.00 – 18.00 | Παρασκευή 10.00 – 18.00 *Αντικαταβολή έως 150€

Αλλάξτε τον φωτισμό του δωματίου σας από το κινητό

Philips Hue: Αλλάξτε το φωτισμό του δωματίου από το κινητό για μια όμορφη διακόσμηση
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

epipla gia to saloni

Μάθετε πως να αλλάζετε το φωτισμό του δωματίου μέσω του κινητού. Το Philips Hue είναι η νέα τεχνολογία για μια εκπληκτική διακόσμηση.

Σίγουρα, η διάθεσή μας δεν είναι πάντα σταθερή από μέρα σε μέρα, ή ακόμη και από ώρα σε ώρα. Το ίδιο ισχύει και με τον φωτισμό του σπιτιού. Το νέο σύστημα Philips Hue είναι μια νέα τεχνολόγια που ήρθε για να “ταράξει” τα νερό στο φωτισμό του σπιτιού.
Πλέον, μπορείτε να μεταμορφώσετε το χώρο του σπιτιού και να δημουργήσετε την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε με μια μόνο εφαρμογή (app). Αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να προγραμματίζετε διαφορετικά το φως του σπιτιού από την οθόνη του κινητού σας.
Η νέα τεχνολογία, εν ονόματι Philips Hue, συνδέει τον φωτισμού του σπιτιού με το smartphone ή το tablet και μετατρέπει οποιονδήποτε χώρο ανάλογα με τη διάθεση σας, ή ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε την κάθε στιγμή. Μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο ιδανικό είτε για διάβασμα και χαλάρωση είτε για δουλειά ή διασκέδαση.

Μπάνιο
Ο χρωματιστός φωτισμός μπορεί να αλλάξει την εικόνα του χώρου σας αλλά και τη δική σας διάθεση.

Πως λειτουργεί; 

Η λειτουργία του είναι ακόμη πιο απλή απ’ όσο φαντάζεστε. Κρατήστε στα χέρια στα το smartphone ή το tablet και έχοντας μπροστά την παλέτα με τα χρώματα μπορείτε να παίζετε με το κάθε φωτιστικό του σπιτιού. Με αυτό το τρόπο δημιουργείτε μια ατμόσφαιρα ανάλογη με τη διάθεσή σας.
Για παράδειγμα, μπορείτε να δώσετε διαφορετικό χρώμα στον φωτισμό που προέρχεται από το φωτιστικό του δωματίου σας, και διαφορετικό σε αυτόν που προέρχεται από τη λάμπα του γραφείου σας.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 30030 39. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε προσφορά ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.