Καλάθι αγορών

5 από τις πιο "καυτές" πράσινες τεχνολογίες

Οι καλύτερες πράσινες τεχνολογίες για να αντλήσετε ιδέες και λύσεις για το σπίτι.

Προτάσεις με τις πιο “καυτές” πράσινες τεχνολογίες. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι που θα σας λύσουν τα χέρια.

Δεν είναι μυστικό ότι η ενέργεια που χρησιμοποιείτε στο σπίτι σας αυξάνεται συνεχώς. Μεταξύ της θέρμανσης, της ψύξης, της ηλεκτρικής ενέργειας, του νερού και των πάντων, είναι εύκολο να απογοητευτείτε από το πόση ενέργεια καταναλώνετε στην καθημερινή ζωή.
Προσθέστε την οικογένεια, τους φίλους και το χάος ενός πολυάσχολου χρονοδιαγράμματος στο μίγμα και η χρήση ενέργειας τείνει να είναι ένας αυξανόμενος παράγοντας. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω για να κάνετε την εξοικονόμηση ενέργειας ένα απλό κομμάτι της καθημερινής σας ρουτίνας και να ενσωματώσετε τις φιλικές προς το περιβάλλον αξίες στον τρόπο ζωής σας.
Κουζίνα και τραπεζαρία

#1 Θέρμανση νερού / Χρήση

Όταν πρόκειται για νερό, ένα μεγάλο μέρος της κατανάλωσης ενέργειας λαμβάνει χώρα όταν το θερμαίνετε. Δοκιμάστε ένα ηλιακό σύστημα θέρμανσης νερού και αφήστε τον ήλιο να κάνει την δουλειά του.
Μάλιστα, εξετάστε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε ένα σύστημα tankless water-heating (χωρίς θέρμανση νερού). Το όφελος είναι ότι θερμαίνετε μόνο το νερό που χρειάζεστε και τίποτα περισσότερο. Αυτός ο πιο βιώσιμος τρόπος ζωής έχει νόημα.
Μπάνιο

#2 Πράσινη ενέργεια

Μια ανεμογεννήτρια στον τελευταίο όροφο δεν είναι μόνο για τα εμπορικά κτίρια. Αρκετές εταιρείες κατασκευάζουν και εγκαθιστούν ανεμογεννήτριες στην οροφή οικιστικών κατοικιών, οι οποίες μπορούν να παράγουν έως και τις μισές ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού. Προσαρμόστε τες στο μέγεθος της οροφής και θα λάβετε όλα τα ενεργειακά οφέλη που συνοδεύουν αυτό.
Αν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας και της ηλεκτρικής ενέργειας προέρχεται από τη θέρμανση και την ψύξη του σπιτιού, σκεφτείτε να εγκαταστήσετε παράθυρα με διπλό τζάμι. Είναι σχεδιασμένα για να διατηρούν είτε τη θερμότητα είτεμια δροσερή ατμόσφαιρα.
Καθιστικό

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

#3 Πράσινο πάτωμα

Ενώ όταν σκέφτεστε πράσινα δάπεδα η συγκεκριμένη λύση δεν είναι στο μυαλό σας από την αρχή, τα μπαμπού είναι το ιδανικό υλικό. Είναι ένας εξαιρετικά ανανεώσιμος φυσικός πόρος που έχει αντοχή και είναι ανθεκτικός στην υγρασία.
Αν θέλετε να είστε ακόμα πιο “πράσινοι”, σκεφτείτε να αποφύγετε εντελώς το ξύλο και να επιλέξετε γυαλισμένα δάπεδα από σκυρόδεμα. Να είστε σίγουροι ότι αυτή η επιλογή θα δώσουν στο σπίτι σας μια σύγχρονη αίσθηση.
Κουζίνα με πάγκο

#4 Πράσινη οροφή

Ενώ μπορεί να μοιάζουν με το πράσινο πρότυπο, τα ηλιακά πάνελς είναι μακράν το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για κάθε πράσινο σπίτι. Τα έξοδα εγκατάστασης συντάσσονται γρήγορα καθώς οι λογαριασμοί ενέργειας μειώνονται δραστικά με την πάροδο του χρόνου.
Αν ψάχνετε για μια πιο φυσική αισθητική προσέγγιση, δοκιμάστε μια έναν κήπο στην ταράτσα. Αυτό περιλαμβάνει μια πραγματική “κηλίδα” κήπου πάνω από την κορυφή φιλικών προς το περιβάλλον στέγες για να διπλασιάσει το αποτέλεσμα. Είναι το καλύτερο και των δύο κόσμων – αυξάνοντας πράσινο και εξοικονομώντας πράσινο.
Σπίτι με ηλικά πάνελ

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

#5 Αειφόρος διακόσμηση

Χτυπήστε το πράσινο διασκεδαστικό παράγοντα μέχρι την εγκοπή, ενσωματώνοντας μια εμπνευσμένη σχεδίαση και διακόσμηση στο σπίτι στις οικολογικές σας προσπάθειες.
Για παράδειγμα, η εγκατάσταση ενός συστήματος συγκομιδής των ομβρίων υδάτων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακυκλώνετε το νερό που χρησιμοποιείται για το πότισμα των φυτών. Αυτό εξοικονομεί μια τεράστια ποσότητα νερού βρύσης και ολοκληρώνει τον κύκλο της βροχής με αποτελεσματικό τρόπο. Ακόμα καλύτερα, το ίδιο το σύστημα συγκομιδής μπορεί να κατασκευαστεί από ανακυκλωμένο πλαστικό και μπορεί να διπλασιαστεί ως φυτευτής για την εμφάνιση λουλουδιών.
Ή μπορείτε να ενσωματώσετε φυσικά στοιχεία στο σπίτι σας, όπως κλαδιά, πεύκα και βελανίδια. Τι καλύτερο από το να βγεις έξω στην αυλή και να έχετε δωρεάν μια όμορφη διακόσμηση;
Κουζίνα

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.