Οι πιο κορυφαίοι κήποι και εξωτερικοί χώροι

Διακόσμηση κήπων και βεραντών με τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης: εντυπωσιακοί κήποι και εξωτερικοί χώροι.

Διακόσμηση κήπων και βεραντών με τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης. Οι πιο εντυπωσιακοί κήποι και εξωτερικοί χώροι που έχουμε δει ποτέ.

Σίγουρα ο κήπος και ο εξωτερικός χώρος είναι η πρώτη εντύπωση που παίρνουμε από ένα σπίτι. Όσο μικρός και να είναι ο χώρος πρέπει να εντυπωσιάζει. Γι’ αυτό και σας βρήκαμε μερικούς μικρούς κήπους, που ομορφαίνουν τις ζωές των ιδιοκτητών τους, ακόμα και σε λίγα τετραγωνικά.

Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά στις παρακάτω μικρές οάσεις, που αποδεικνύουν ότι το μέγεθος δεν μετράει πάντα.

#1 Η μινιμαλιστική εταιρεία διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων και αρχιτεκτονικής τοπίου Reed Hilderbrand κατασκεύασε τον παρακάτω κήπο με πλακόστρωτο. Ο οποίος, όπως θα δείτε και εσείς, περικλείεται στις δύο μεριές από τοίχους πρασίνου. Ο πέτρινος τοίχος με την βρύση δημιουργεί ένα εκπληκτικό χώρο τραπεζαρίας για να χαλαρώνετε μετά από μία κουραστική μέρα.

Διακόσμηση βεράντας με πέτρινα και πολλά πράσινα στοιχεία.

#2 Αυτή η μικρή ταράτσα είναι περίπου 17 τ.μ. και δημιουργήθηκε από τους Jaqueline και Damien Harrison. Ο χτιστός πάγκος δίνει πολλές επιλογές για μικρές ή μεγάλες παρέες. Ενώ οι θάμνοι και τα χαμηλά φυτά προσθέτουν χρώμα σε μια μινιμαλιστική παλέτα.

Μικρή βεράντα με ξύλινο δάπεδο.

#3 Ένα εντυπωσιακό αλλά μικρό μπαλκόνι στην Νέα Υόρκη, που δημιουργήθηκε από τον Dennis Walker της Urban Green. Ο διακοσμητής επέλεξε γλάστρες από fiberglass σε συνδυασμό με πολύχρωμα φυτά. Πρόκειται για μια μείξη βοτάνων και λουλουδιών, μαζί με τροπικά φυτά και βουκαμβίλια νάνο, πετούνιες και αφρικάνικες μαργαρίτες.

Μικρό μπαλκόνι στη Νέα Υόρκη με πολλά φυτά και λουλούδια.

#4 Στο Venice, της California, η Whitney Leigh Morris δημιούργησε αυτό το ησυχαστήριο στην πίσω αυλή της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια το αποκαλεί ησυχαστήριο, καθώς εκεί χαλαρώνει μετά από μια κουραστική μέρα. Μπορεί η συγκεκριμένη αυλή να είναι λίγα τετραγωνικά, τα φώτα και τα φαναράκια κυριαρχούν σε όλο το χώρο. Μπορείς, μάλιστα,  να καθίσεις στα μαξιλάρια, στις καρέκλες ή στο γκαζόν. Το οποίο χρησιμεύει και ως παιδικός χώρος.

Εντυπωσιακή μικρή αυλή με φώτα και φαναράκια.

#5 Στο Providence του Rhode Island μια αυλή στρώθηκε με χαλίκι και φιλοξενεί μια κλασσική τραπεζαρία κήπου. Όπως θα δείτε, υπάρχουν πολλά διαφορετικά λουλούδια σε πληθώρα χρωμάτων, όπως τριαντάφυλλα και ορτανσίες.

Κλασσική τραπεζαρία κήπου.

#6 Η Elisa Baier της εταιρείας Small Spot Gardens δημιούργησε αυτόν τον λειτουργικό χώρο ενός νεαρού ζευγαριού. Τοποθέτησε φυτά ανθεκτικά στην ξηρασία, κίτρο, μικρούς θάμνους για πρασινάδα και ένα λαχανόκηπο. Ενώ το αποθηκάκι είναι ταυτόχρονα και γραφείο.

Εξωτερικός χώρος γεμάτο φυτά και λουλούδια.