Διαφήμιση

Διαφήμιση στο RECONSblog

Η υπεροχή στη στοχευμένη διαφήμιση για το σπίτι και τον επαγγελματία τώρα έχει όνομα!

Το πλεονέκτημα μας στο reconsblog.gr είναι ότι διαθέτουμε στοχευμένο  κοινό. Οι επαγγελματίες του χώρου της ανακαίνισης, διακόσμησης, επίπλωσης και ότι αφορά το σπίτι το γραφείο τους επαγγελματικούς χώρους είναι ότι διαφήμιση δεν είναι γενική αλλά στοχευμένη.

Το κοινό μας κατά 90% επισκέπτεται το site μας αποκλειστικά για να πάρει ιδέες για να ανακαινίσει τους χώρους του ή να τους διακοσμήσει.

Η διαφήμιση της επιχείρησής σας στο site της RECONSμόνο χαμένη υπόθεση δεν είναι. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως στο Facebook ξεπερνούν τις 100.000 οι προβολές των δημοσιεύσεων μας το μήνα.

Αυξήστε την επισκεψιμότητα στο δικό σας Site, (Το Web Site σας δεν σημαίνει τίποτα άν δεν έχει επισκέπτες!), και ανεβείτε θέσεις στο Google, με Καταχώρηση στη recons

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τους στόχους της καμπάνιας που επιθυμείτε υπάρχουν διάφοροι τρόποι προώθησης στο site της recons. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

  1. Τοποθέτηση banner
  2. Advertorial
  3. Τοποθέτηση των προϊόντων σας στο κυρίως κείμενο των άρθρων με κείμενο και εικόνα με απευθείας προτροπή στους αναγνώστες για αγορά του προϊόντος σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103003038 για περισσότερες πληροφορίες.