Καλάθι αγορών

Αυτή η κατοικία στην Βραζιλία είναι πραγματικά μια όαση χαλάρωσης

Το NS House συνδυάζει σκανδιναβικό, γαλλικό και ιταλικό σχεδιασμό με vintage έπιπλα.

Το NS House είναι μια πραγματική όαση χαλάρωσης. Συνδυάζει σκανδιναβικό, γαλλικό και ιταλικό σχεδιασμό με vintage έπιπλα.

Το NS House είναι σχεδιασμένο από το Galeazzo Design Agency και βρίσκεται στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Συνδυάζει σκανδιναβικό, γαλλικό και ιταλικό σχεδιασμό με vintage έπιπλα. Η φιλοξενία μιας συλλογής πολλών έργων τέχνης, είναι ένας ελκυστικός κοινωνικός και πολιτισμικός κόμβος που τραβάει την προσοχή  αμέσως.

Υπάρχουν πολλά άνετα περάσματα και τομείς που ενσωματώνονται αρμονικά στο σπίτι. Αυτά είναι: το κελάρι, η τραπεζαρία, το σαλόνι, το μπαλκόνι και η κουζίνα. Η κουζίνα, μάλιστα, γίνεται το επίκεντρο του σπιτιού, που αντιπροσωπεύει τον τόπο όπου συναντιούνται εκεί όλοι οι χώροι.

Τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν το φως της ημέρας να εξαπλωθεί και να ενισχύσει την ομορφιά του εσωτερικού σχεδιασμού. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Μια ισχυρή οπτική κρούση προκύπτει από τους λευκούς τοίχους που αντικατοπτρίζουν όμορφα τα αντικείμενα σχεδιασμού και κάνουν ολόκληρο τον τόπο να ζωντανεύει.
Επιπλέον, τα έπιπλα και τα αντικείμενα τέχνης προσθέτουν προσωπικότητα σε αυτούς τους διαφορετικά διαμορφωμένους χώρους και δωμάτια, μετατρέποντας ολόκληρη την κατοικία σε σπίτι. Αυτή η όμορφη ιδιωτική κατοικία συμπληρώνεται από μια αυλή με πράσινα στοιχεία και μια πισίνα, που κάνουν το χώρο μια όαση χαλάρωσης.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.