Αυτή η κατοικία στην Βραζιλία είναι πραγματικά μια όαση χαλάρωσης

Το NS House συνδυάζει σκανδιναβικό, γαλλικό και ιταλικό σχεδιασμό με vintage έπιπλα.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Το NS House είναι μια πραγματική όαση χαλάρωσης. Συνδυάζει σκανδιναβικό, γαλλικό και ιταλικό σχεδιασμό με vintage έπιπλα.

Το NS House είναι σχεδιασμένο από το Galeazzo Design Agency και βρίσκεται στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Συνδυάζει σκανδιναβικό, γαλλικό και ιταλικό σχεδιασμό με vintage έπιπλα. Η φιλοξενία μιας συλλογής πολλών έργων τέχνης, είναι ένας ελκυστικός κοινωνικός και πολιτισμικός κόμβος που τραβάει την προσοχή  αμέσως.

Υπάρχουν πολλά άνετα περάσματα και τομείς που ενσωματώνονται αρμονικά στο σπίτι. Αυτά είναι: το κελάρι, η τραπεζαρία, το σαλόνι, το μπαλκόνι και η κουζίνα. Η κουζίνα, μάλιστα, γίνεται το επίκεντρο του σπιτιού, που αντιπροσωπεύει τον τόπο όπου συναντιούνται εκεί όλοι οι χώροι.

Τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν το φως της ημέρας να εξαπλωθεί και να ενισχύσει την ομορφιά του εσωτερικού σχεδιασμού. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Μια ισχυρή οπτική κρούση προκύπτει από τους λευκούς τοίχους που αντικατοπτρίζουν όμορφα τα αντικείμενα σχεδιασμού και κάνουν ολόκληρο τον τόπο να ζωντανεύει.
Επιπλέον, τα έπιπλα και τα αντικείμενα τέχνης προσθέτουν προσωπικότητα σε αυτούς τους διαφορετικά διαμορφωμένους χώρους και δωμάτια, μετατρέποντας ολόκληρη την κατοικία σε σπίτι. Αυτή η όμορφη ιδιωτική κατοικία συμπληρώνεται από μια αυλή με πράσινα στοιχεία και μια πισίνα, που κάνουν το χώρο μια όαση χαλάρωσης.

Κατηγορίες Προιόντων