Οι πιο εντυπωσιακές και εξωπραγματικές πισίνες σε όλο τον κόσμο

Οι πιο εξωπραγματικές πισίνες σε όλο τον κόσμο.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Αυτές είναι οι πιο εξωπραγματικές πισίνες σε όλο τον κόσμο.

Υπάρχουν πισίνες σε διάφορα ξενοδοχεία στον κόσμο που είναι αξιοθέατα από μόνες του. Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν αμέτρητες φυσικές πισίνες με καταπράσινα και γαλανά νερά, που όλοι θα θέλαμε να κολυμπήσουμε.
Δείτε παρακάτω τις πιο εντυπωσιακές πισίνες και ετοιμαστείτε να ανατριχιάσετε με το θέαμα τους.

1. Grand Wailea, Waldorf Astoria Resort, Χαβάη 

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει εννέα πισίνες που συνδέονται με ένα ποτάμι. Σε κάποιες από αυτές τις πισίνες υπάρχουν υπέροχα μπαρ που βρίσκονται μέσα στις πισίνες για να απολαύσετε το ποτό σας. Μάλιστα, το ξενοδοχείο διαθέτει και υποθαλάσσιο ασανσέρ.
Η πισίνα στο ξενοδοχείο Grand Wailea, Waldorf Astoria Resort.

2. The Cambrian, Ελβετία

Τι πιο καλύτερο από το να κολυμπάτε σε μια θερμαινόμενη πισίνα η οποία βρίσκεται στη μέση μεγάλων χιονισμένων βουνών. Η συγκεκριμένη πισίνα βρίσκεται στο ξενοδοχείο Cambrian στην πόλη Adelboden της Ελβετίας και διαθέτει υδρόβιο κρεβάτι μασάζ.
Η πισίνα του ξενοδοχείου The Cambrian στην Ελβετία.

3. Velassaru, Μαλδίβες

Η πισίνα στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι ακριβώς μπροστά στον ωκεανό έτσι ώστε να μοιάζει ότι αποτελεί μέρος του. Η πισίνα έχει σχεδιαστεί να έχει κλίση ώστε να βαθαίνουν τα νερά της σιγά-σιγά, όπως ακριβώς στη θάλασσα.
Η πισίνα του ξενοδοχείου Velassaru στις Μαλδίβες.

4. ΙnterContinental Dubai Festival City, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Σίγουρα, η αίσθηση του να κολυμπάς σε ένα “μπαλκόνι“, το οποίο βρίσκετε στον 26ο όροφο ενός τεράστιου ξενοδοχείου, είναι τρομακτική. Στο ξενοδοχείο InterContinental στο Ντουμπάι, έχει δημιουργηθεί μια πισίνα από γυαλί από την οποία μπορείτε να δείτε ότι υπάρχει γύρω και κάτω από αυτήν.
Απίστευτη πισίνα του ξενοδοχείου ΙnterContinental Dubai Festival City.

5. The Sarojin, Ταϊλάνδη

Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από την πισίνα. Και αυτό γιατί το ξενοδοχείο έχουν τοποθετηθεί ξύλινες εξέδρες με ξαπλώστρες.

Πισίνα του ξενοδοχείου The Sarojin στην Ταϊλάνδη.

Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία χωρίς να βγαίνετε τελείως από την πισίνα.

6. Perivolas στην Ελλάδα

Στην Σαντορίνη συναντάμε μια από τις πιο υπέροχες πισίνες στον κόσμο, καθώς μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας με μια εξαιρετική θέα που κόβει την ανάσα. Επίσης, στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο θα μπορέσετε να δείτε ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα στον κόσμο.
Η πισίνα του ξενοδοχείου Perivolas στην Ελλάδα.

Δείτε μερικές ακόμη φωτογραφίες από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες του κόσμου:

Οι πιο εντυπωσιακές πισίνες του κόσμου. Απίστευτη πισίνα. Απίστευτη και εξωπραγματική πισίνα. Εντυπωσιακή πισίνα με θέα την θάλασσα. Τεράστια και εντυπωσιακή πισίνα. Απίστευτη και εξωπραγματική πισίνα.

Κατηγορίες Προιόντων