Πέντε εντυπωσιακές πισίνες με εκπληκτική θέα

Γνωρίστε τις πιο εντυπωσιακές πισίνες με την καλύτερα θέα του κόσμου, που θα σας κόψουν σίγουρα την ανάσα.

Γνωρίστε τις πιο εντυπωσιακές πισίνες με την καλύτερα θέα του κόσμου, που θα σας κόψουν σίγουρα την ανάσα.

Σίγουρα όλοι έχουμε φανταστεί τον εαυτό μας να απολαμβάνει τον καφέ του σε μια όμορφη βίλα ή ξενοδοχείο με πισίνα και πανοραμική θέα.

Δείτε λοιπόν τις πέντε καλύτερες βίλες που συνδυάζουν ηρεμία, μαγική θέα και σπουδαία αρχιτεκτονική.

#1 Μπαλί

Ως η Νο.1 πισίνα στον κόσμο ψηφίστηκε το 2015 η πισίνα του ξενοδοχείου «Hanging Gardens». Πραγματικά, χάνεσαι στην θέα του τροπικού δάσους και του ποταμιού Ayung. Και ακόμα δεν διαβάσατε το καλύτερο, το βράδυ η πισίνα περιβάλλεται από 100 μικροσκοπικά κεριά, και εκτοξεύει την εκθαμβωτική ατμόσφαιρα στα ύψη.

Η πισίνα του ξενοδοχείου Hanging Gardens.
Το βράδυ η πισίνα περιβάλλεται από 100 μικροσκοπικά κεριά.

#2 Σύρος

Δεν γινόταν να λείπει από την λίστα μια ελληνική βίλα με καταπληκτική θέα. Οι αρχιτέκτονες φρόντισαν να μεγιστοποιήσουν την εσωτερική-εξωτερική επικοινωνία του σπιτιού με το Αιγαίο. Και όπως βλέπετε και εσείς το κατάφεραν στο μέγιστο. Αφού, δημιούργησαν μια ισχυρή οπτική σύνδεση με το άμεσο τοπίο.

Βίλα στη Σύρο με πισίνα.
Δεν γινόταν να λείπει από την λίστα μια ελληνική βίλα με καταπληκτική θέα.

#3 Σουηδία

Μπορεί να μην έχει για θέα κάτι εξωτικό, αλλά το αίσθημα του να κολυμπάς βλέποντας τι γίνεται κάτω από τα πόδια σου είναι σίγουρα ξεχωριστό. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, εν ονόματι Avalon Hotel βρίσκεται στην Σουηδία. Οι αρχιτέκτονες αποφάσισαν να αφήσουν γυάλινο τον πάτο της πισίνας, ώστε ο επισκέπτης να χρειάζεται να πάρει βαθιές ανάσες για να κολυμπήσει σε αυτήν.

Πίσινα με γύαλινο πάτο.

#4 Τελ Αβίβ

Μια πανοραμική πισίνα με θέα στον αστικό ορίζοντα, δημιούργησε ο ισραηλινός αρχιτέκτονας Πίτσου Kedem στο ρετιρέ Antokolsky, στο Τελ Αβίβ.

Το ρετιρέ Antokolsky στο Τελ Αβίβ με μια πίσινα.

#5 Σιγκαπούρη

Από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες του κόσμου, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η πισίνα του ξενοδοχείου της Marina Bay Sand. Έχει τρείς φορές το μέγεθος μίας ολυμπιακής πισίνας, και βρίσκεται στον 57ο όροφο.

Η πισίνα του ξενοδοχείου της Marina Bay Sand.
Έχει τρείς φορές το μέγεθος μίας ολυμπιακής πισίνας, και βρίσκεται στον 57ο όροφο.

 

 

 

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό