6 επαναχρησιμοποίηση παλιών σκευών της κουζίνας
Αρχική Συμβουλές & ιδέες Φτιάξτο μόνος σου DIY: Επαναχρησιμοποίησε τα παλιά αντικείμενα της κουζίνας

DIY: Επαναχρησιμοποίησε τα παλιά αντικείμενα της κουζίνας

0
575
επαναχρησιμοποίηση παλιών σκευών της κουζίνας που θα δώσουν αξία και άλλο στυλ διακόσμησης

6 τρόποι για επαναχρησιμοποίηση παλιών σκευών της κουζίνας που θα δώσουν άλλο στυλ διακόσμησης.

Λίγο πολύ, όλοι μας έχουμε αρκετά αντικείμενα στην κουζίνα και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε. Είτε γιατί είναι πολύ παλιά, είτε γιατί δεν τα χρειαζόμαστε πλέον. Γιατί, λοιπόν, να μην τα εκμεταλευτείς και να γίνεις πιο δημιουργικός; Δείτε όμορφους τρόπους για επαναχρησιμοποίηση παλιών σκευών της κουζίνας που θα δώσουν νέο στυλ διακόσμησης στον χώρο.

Βάλτε λοιπόν την φαντασία σας, και ρίξτε μια ματιά παρακάτω για έξυπνους τρόπους και λύσεις, που πέρα από την εξοικονόμηση των χρημάτων, θα δώσετε και πάλι αξία στα παλιά σας αντικείμενα.

1. Φλιτζάνι τσαγιού για τις καρφίτσες σας

Μια πολύ έξυπνη και πρακτική κατασκευή που μπορεί να γίνει πανεύκολα για το σπίτι σας, καθώς, επίσης και ένα δώρο που μπορείτε να προσφέρετε σε κάποιον. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα φλιτζάνι τσαγιού να τοποθετήσετε μέσα σε αυτό ύφασμα και ύστερα να βάλετε τις καρφίτσες σας.

κούπα
Μια πολύ έξυπνη και πρακτική κατασκευή που μπορεί να γίνει πανεύκολα για το σπίτι σας.

2. Κανάτες και φλιτζάνια ως γλάστρες

Ένας όμορφος και χαριτωμένος τρόπος, για να στολίσετε το μπαλκόνι ή την αυλή σας με γλάστρες από φλιτζάνια ή κανάτες. Αν, λοιπόν, έχετε παλιά φλιτζάνια ή κανάτες και σκέφτεστε να τις πετάξετε μην το κάνετε! Καθαρίστε τα, αν θέλετε βάψτε τα και τοποθετήστε μέσα όμορφα λουλούδια για να κοσμήσουν το μπαλκόνι ή ακόμη και την αυλή σας.

φλυτζάνια ως γλάστρες
Ένας όμορφος και χαριτωμένος τρόπος, για να στολίσετε το μπαλκόνι ή την αυλή σας.
φλιτζάνια με λουλούδια
Αν δεν θέλετε να τα κρεμάσετε, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και έτσι.

3. Διακοσμητικό ράφι από πιάτα

Ένας ξεχωριστός τρόπος για να διακοσμήσετε τον τοίχο της τραπεζαρίας σας, είναι να δημιουργήσετε ένα ράφι με πιάτα. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια σανίδα ξύλου και μερικά παλιά πιάτα (είτε λευκά, είτε με σχέδια).

Διακοσμητικό ράφι από πιάτα
Ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό ράφι που φτιάχνετε ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ!

4. Διακόσμηση τοίχου από πιάτα

Αν ο παραπάνω τρόπος δεν σας άρεσε ιδιαίτερα, τότε στολίστε τους τοίχους σας με πολύχρωμα πιάτα. Πάρτε, λοιπόν, όλα τα παλιά σας πιάτα και φτιάξτε μια όμορφη γωνία για τον τοίχο σας.

πιάτα
Στολίστε τους τοίχους σας με πολύχρωμα πιάτα.

5. Κρεμάστρες από πιρούνια, κουτάλια και καπάκια

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και δημιουργική λύση για να τοποθετείτε τις αγαπημένες σας κούπες, είναι οι παρακάτω κρεμάστρες. Αυτή η ιδέα όπως καταλαβαίνετε είναι η ιδανική λύση για τον χώρο της κουζίνας. Μια πρακτική ιδέα που θα σας λύσει τα χέρια.

Κρεμάστρες από πιρούνια, κουτάλια και καπάκια
Μια πολύ όμορφη ιδέα για τον χώρο της κουζίνας.

6. Φωτιστικά από στραγγιστήρια

Τα φωτιστικά από στραγγιστήρια φτιάχνονται πανεύκολα και θα δώσουν έναν πιο vintage αέρα στον χώρο σας. Αν λατρεύετε αυτό το στυλ διακόσμησης τότε η συγκεκριμένη ιδέα φτιάχτηκε για εσάς.

Φωτιστικά από στραγγιστήρια
Τα φωτιστικά από στραγγιστήρια είναι μια ιδέα που ταιριάζει σε vintage σπίτια.