Μινιμαλιστική Βίλα στις Ιταλικές Άλπεις με μοντέρνα αρχιτεκτονική

Μινιμαλιστική Βίλα στις Ιταλικές Άλπεις.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Μινιμαλιστική Βίλα στις Ιταλικές Άλπεις με μοντέρνα αρχιτεκτονική.Ιδέες διακόσμησης από ένα εντυπωσιακό σπίτι.

Μινιμαλιστική Βίλα στις Ιταλικές Άλπεις με μοντέρνα αρχιτεκτονική από τους Camillo Botticini Architects. Οι τελευταίοι ολοκλήρωσαν το σχεδιασμό της Alps Villa, μιας ευρύχωρης μινιμαλιστικής βίλας. Σκαρφαλωμένη σε υψόμετρο 200 μέτρων σε ένα ορεινό πέρασμα στο Lumezzane της Ιταλίας. Ενσωματωμένο σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, η κατοικία είναι μια μοντέρνα όαση ηρεμίας.
Το σπίτι των 400 τετραγωνικών μέτρων, είναι κατασκευασμένο από οξειδωμένο χαλκό και ξύλο, και έχει μια ενδιαφέρουσα μορφή και σχεδίαση. Τρεις, διαφορετικής σύστασης, τομείς που ποικίλλουν σε ύψος συγχωνεύονται για να δημιουργήσουν ένα ακανόνιστο σχέδιο ορόφου σε σχήμα C. Ο πρώτος από τους 3 περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια. Ο δεύτερος διαθέτει το σαλόνι, των οποίων οι οροφές υψώνονται πάνω από 5 μέτρα.
Ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι επίσης εξαιρετικά μοντέρνος, με λευκούς τοίχους, επεκτατικά παράθυρα και μινιμαλιστική επίπλωση. Τα βιώσιμα χαρακτηριστικά της βίλας περιλαμβάνουν γεωθερμικό σύστημα, αντλία θερμότητας και αεριζόμενους τοίχους. Οι οποίοι εξασφαλίζουν και την λειτουργικότητα του χώρου.
Μινιμαλιστική Βίλα στις Ιταλικές Άλπεις με μοντέρνα αρχιτεκτονική.Μινιμαλιστική Βίλα στις Ιταλικές Άλπεις με μοντέρνα αρχιτεκτονική.Μινιμαλιστική Βίλα στις Ιταλικές Άλπεις με μοντέρνα αρχιτεκτονική.Μινιμαλιστική Βίλα στις Ιταλικές Άλπεις με μοντέρνα αρχιτεκτονική.Μινιμαλιστική Βίλα στις Ιταλικές Άλπεις με μοντέρνα αρχιτεκτονική.Μινιμαλιστική Βίλα στις Ιταλικές Άλπεις με μοντέρνα αρχιτεκτονική.Μινιμαλιστική Βίλα στις Ιταλικές Άλπεις με μοντέρνα αρχιτεκτονική.Μινιμαλιστική Βίλα στις Ιταλικές Άλπεις με μοντέρνα αρχιτεκτονική.

Κατηγορίες Προιόντων