Καλάθι αγορών

Μινιμαλιστική Βίλα στις Ιταλικές Άλπεις με μοντέρνα αρχιτεκτονική

Μινιμαλιστική Βίλα στις Ιταλικές Άλπεις.

Μινιμαλιστική Βίλα στις Ιταλικές Άλπεις με μοντέρνα αρχιτεκτονική.Ιδέες διακόσμησης από ένα εντυπωσιακό σπίτι.

Μινιμαλιστική Βίλα στις Ιταλικές Άλπεις με μοντέρνα αρχιτεκτονική από τους Camillo Botticini Architects. Οι τελευταίοι ολοκλήρωσαν το σχεδιασμό της Alps Villa, μιας ευρύχωρης μινιμαλιστικής βίλας. Σκαρφαλωμένη σε υψόμετρο 200 μέτρων σε ένα ορεινό πέρασμα στο Lumezzane της Ιταλίας. Ενσωματωμένο σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, η κατοικία είναι μια μοντέρνα όαση ηρεμίας.
Το σπίτι των 400 τετραγωνικών μέτρων, είναι κατασκευασμένο από οξειδωμένο χαλκό και ξύλο, και έχει μια ενδιαφέρουσα μορφή και σχεδίαση. Τρεις, διαφορετικής σύστασης, τομείς που ποικίλλουν σε ύψος συγχωνεύονται για να δημιουργήσουν ένα ακανόνιστο σχέδιο ορόφου σε σχήμα C. Ο πρώτος από τους 3 περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια. Ο δεύτερος διαθέτει το σαλόνι, των οποίων οι οροφές υψώνονται πάνω από 5 μέτρα.
Ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι επίσης εξαιρετικά μοντέρνος, με λευκούς τοίχους, επεκτατικά παράθυρα και μινιμαλιστική επίπλωση. Τα βιώσιμα χαρακτηριστικά της βίλας περιλαμβάνουν γεωθερμικό σύστημα, αντλία θερμότητας και αεριζόμενους τοίχους. Οι οποίοι εξασφαλίζουν και την λειτουργικότητα του χώρου.
Μινιμαλιστική Βίλα στις Ιταλικές Άλπεις με μοντέρνα αρχιτεκτονική.Μινιμαλιστική Βίλα στις Ιταλικές Άλπεις με μοντέρνα αρχιτεκτονική.Μινιμαλιστική Βίλα στις Ιταλικές Άλπεις με μοντέρνα αρχιτεκτονική.Μινιμαλιστική Βίλα στις Ιταλικές Άλπεις με μοντέρνα αρχιτεκτονική.Μινιμαλιστική Βίλα στις Ιταλικές Άλπεις με μοντέρνα αρχιτεκτονική.Μινιμαλιστική Βίλα στις Ιταλικές Άλπεις με μοντέρνα αρχιτεκτονική.Μινιμαλιστική Βίλα στις Ιταλικές Άλπεις με μοντέρνα αρχιτεκτονική.Μινιμαλιστική Βίλα στις Ιταλικές Άλπεις με μοντέρνα αρχιτεκτονική.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.