Ιδέες και λύσεις για μικροσκοπικά υπνοδωμάτια

Ιδέες και λύσεις για το σπίτι για να διακοσμήσετε ένα μικροσκοπικό δωμάτιο.Ιδέες διακόσμησης του υπνοδωματίου.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ιδέες και λύσεις για το σπίτι για να διακοσμήσετε ένα μικροσκοπικό δωμάτιο.

Η διακόσμηση ενός μικρού υπνοδωματίου μπορεί να είναι μια πρόκληση, αλλά με τα σωστά tips μπορεί να μετατραπεί σε έναν εξαιρετικό χώρο. Μπορείτε πανεύκολα να το κάνετε να δείχνει μεγαλύτερο και να του δώσετε έξτρα μπόνους στυλ.
Αν έχετε και εσείς ένα μικρό υπνοδωμάτιο δείτε παρακάτω μερικές ιδέες και λύσεις και αντλήστε έμπνευση για το δικό σας σπίτι. Γιατί όταν κάτι είναι όμορφο δεν έχει σημασία αν είναι μικρό ή μεγάλο.

1. Προσθέστε καθρέφτες

Οι καθρέφτες αν τοποθετηθούν σωστά είναι η ιδανική λύση για να κάνετε έναν χώρο να δείχνει μεγαλύτερος. Οι πολλοί μικροί καθρέφτες, μπορεί να μην δίνουν μέγεθος, ωστόσο δίνουν έξτρα μπόνους αισθητικής στο χώρο.

Καθρέφτες.

2. Εκμεταλλευτείτε όλους τους χώρους

Αν έχετε ένα μικροσκοπικό δωμάτιο, ο χώρος κάτω από το κρεβάτι δεν πρέπει να μένει ανεκμετάλλευτος. Προτιμήστε ένα κρεβάτι με συρτάρια ή αν δεν θέλετε να κάνετε μια τέτοια αγορά, τοποθετήστε εσείς μερικά καλάθια με πράγματα.

3. Δημιουργήστε built-in έπιπλα

Μια πρακτική λύση στην περίπτωση που το δωμάτιό σας είναι πολύ μικρό και δεν έχετε χώρο για επιπλέον ντουλάπα. Δημιουργήστε μόνοι σας μια built-in συρταριέρα μέσα στον τοίχο.
Built-in έπιπλο.

4. Σωστός φωτισμός

Προτιμήστε όμορφα φωτιστικά με απαλό φωτισμό ώστε να φωτίζονται οι γωνίες και να δείχνει μεγαλύτερο το δωμάτιο. Αν έχετε μεγάλα παράθυρα βγάλτε τις κουρτίνες και αφήστε να μπαίνει μέσα άπλετο φυσικό φως.
Φωτιστικό κομοδίνου.

5. Χρησιμοποιήστε παρόμοια χρώματα

Αν επιλέξετε χρώματα στις ίδιες αποχρώσεις τότε το δωμάτιο θα δείχνει μεγαλύτερο. Καλύψτε όλες τις μεγάλες επιφάνειες των επίπλων στα ίδια χρώματα και για μεγαλύτερη ζωντάνια βάλτε μερικά διακοσμητικά σε μια πιο έντονη απόχρωση.

6. Προσθέστε γραφείο δίπλα στο κρεβάτι

Τοποθετήστε ένα μικρό γραφείο δίπλα στο κρεβάτι ώστε να το χρησιμοποιείτε και ως κομοδίνο. Προσθέστε και ένα όμορφο φωτιστικό με μαλακό φωτισμό για περισσότερο στυλ.
Γραφείο δίπλα στο κρεβάτι.

7. Εκμεταλλευτείτε το ύψος του

Εκμεταλλευτείτε το ύψος του δωματίου προσθέτοντας ράφια σε μια μεριά του τοίχου. Έτσι θα εξοικονομήσετε χώρο και θα μπορείτε να αποθηκεύσετε διάφορα πράγματα που πιθανώς να σας περίσσευαν.
Ράφια.

Κατηγορίες Προιόντων