Εντυπωσιακά φωτιστικά που δίνουν στυλ στην κρεβατοκάμαρα

Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας με εντυπωσιακά φωτιστικά
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας με εντυπωσιακά φωτιστικά που θα δώσουν στυλ.

Σίγουρα όταν κάνουμε μια ανακαίνιση στην κρεβατοκάμαρα μας τα φωτιστικά είναι τα τελευταία που σκεφτόμαστε. Τα επιτοίχια φωτιστικά στο υπνοδωμάτιο μπορούν να αποτελέσουν μια πρακτική λύση από άποψη χώρου. Αλλά, και να έχουν απίστευτο διακοσμητικό αποτέλεσμα.
Με τα επιτοίχια φωτιστικά στην κρεβατοκάμαρα, γλιτώνεις χώρο και ταυτόχρονα φτιάχνεις έναν ιδιαίτερο φωτισμό στο υπνοδωμάτιο. Που καλύπτει τόσο τις ανάγκες σου αισθητικά όσο και πρακτικά.
Τα παρακάτω επιτοίχια φωτιστικά, με στροφέα ή βραχίονα, υπόσχονται να δώσουν μια καλαίσθητη λύση στο ζήτημα του φωτισμού υπνοδωματίου.

Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά και πάρτε όμορφες ιδέες για το σπίτι σας.

#1 Μόνο ένα επιτοίχιο φωτιστικό είναι αρκετό όπου παρά το μέγεθος του, δείχνει εκπληκτικό σε αντίθεση με τον σκούρο τοίχο. Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από μπρούτζο δίνοντας χρώμα, υφή και φυσικά φωτισμό στο χώρο.
Χρυσό φωτιστικό.
#2 Ένα φωτιστικό με βραχίονα αλλά και στροφείο με κυλινδρικό σκίαστρο, σε βοηθά να κατευθύνεις το φως όπου θες εσύ. Παράλληλα, χαρίζει απεριόριστο οπτικό ενδιαφέρον στο υπνοδωμάτιο.
Φωτιστικό τοίχου με χρυσή λεπτομέρεια.
#3 Το μαύρο επιτοίχιο φωτιστικό δημιουργεί μια όμορφη αντίθεση σε σχέση με το ανοιχτόχρωμο δωμάτιο. Ένα φωτιστικό μικρού μεγέθους, μπορεί να χωρέσει παντού. Οι χάλκινες λεπτομέρειες το βοηθούν να δέσει τόσο με το κομοδίνο, όσο και με το κρεβάτι.
Μαύρο φωτιστικό τοίχου.
#4 Δίδυμα επιτοίχια φωτιστικά με λειτουργικό βραχίονα. Πιο εύκολο από φωτιστικό οροφής, αρκεί να πάρεις λάμπες αρκετών watt.
Φωτιστικά.
#5 Θέλεις το υπνοδωμάτιο σου να έχει μια γήινη χρωματική παλέτα; Τότε, σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο να τοποθετήσεις κάποια αντίστοιχα γυαλιστερά επιτοίχια φωτιστικά. Δίνουν κομψότητα από το πουθενά και προσθέτουν το μεταλλικό στοιχείο, σε χώρο που δεν διαθέτει καθόλου μέταλλο.
Εντυπωσιακά φωτιστικά.
#6 Με μια πρώτη ματιά θα πεις ότι είναι τα κλασσικά επιτοίχια φωτιστικά. Αν προσέχεις όμως καλύτερα θα δεις ότι είναι εκλεκτικής σχεδίασης, με πολύ όμορφες λεπτομέρειες. Επιπλέον, προστέθηκε χρυσό σε ένα δωμάτιο με αποχρώσεις του σμαραγδί και του γαλαζοπράσινου. Κάτι που ταιριάζει απόλυτα στο χώρου και του προσδίδει αρχοντιά.
Επιτοίχια φωτιστικά.

Δείτε επιπλέον φωτιστικά δωματίου για να αντλήσετε έμπνευση για το δικό σας σπίτι.

Κρεβατοκάμαρα με εντυπωσιακά φωτιστικά. Λευκά φωτιστικά. Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας με εντυπωσιακά φωτιστικά. Φωτιστικό κρεβατοκάμαρας. Φωτιστικό οροφής. Κρεβατοκάμαρα σε γήινους τόνους με όμορφα φωτιστικά.
 

Κατηγορίες Προιόντων