Καλάθι αγορών

Παρακάτω θα βρείτε όμορφες και πρωτότυπες ιδέες για το εξοχικό σας.

Το εξοχικό σας έχει παλιώσει και δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πια για τις διακοπές σας; Κάντε του ανακαίνιση! Η ανακαίνιση είναι ένας οικονομικός τρόπος για να φτιάξετε το σπίτι σας και να το αναδιαμορφώσετε.

Ο περισσότερος κόσμος, λόγω και της κρίσης έχει μειώσει τα έξοδα που παλαιότερα αναλογούσαν στη συντήρηση του σπιτιού τους. Με αποτέλεσμα τώρα αυτά να εμφανίζουν περισσότερες βλάβες. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν κάποια εξοχική κατοικία την οποία δεν μπορούν να επισκεφτούν λόγω της κακής της κατάστασης. Έτσι αναγκάζονται να πηγαίνουν άλλου διακοπές και να πληρώνουν παραπάνω χρήματα. Αυτό δεν είναι πια πρόβλημα. Εμείς σας έχουμε την λύση στα παρακάτω άρθρα.

Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

Ανακαινίσεις

Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

Κατασκευή

Διακόσμηση

Μελέτες - Άδειες

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Άδειες Δόμησης

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.