Μενού

Ανακαίνιση σπιτιού: Ολική ή επιμέρους;

Θέλετε μια επιμέρους ή μια ολική ανακαίνιση σπιτιού; Επίσης μην ξεχάσετε να διαβάσετε το link με τίτλο “ανακαίνιση σπιτιού προσφορές“.

Η πρώτη σκέψη στο μυαλό του καθενός από εμάς είναι το κόστος το οποίο απαιτεί η κάθε ανακαίνιση. Γι’αυτό, διαβάστε το άρθρο “ανακαίνιση σπιτιού προσφορές” και επιλέξτε την κατάλληλη για εσάς. Πολλές φορές όμως μία ανακαίνιση σπιτιού είναι απαραίτητη, για παράδειγμα για να αυξήσει την παραγωγικότητα και ποιότητα εργασίας σε έναν χώρο. Καθώς, και ναι αυξήσει τη θετική διάθεση των πελατών σε ένα κατάστημα ή ξενοδοχείο. Αλλά, και να διαμορφώσει όμορφα και πρακτικά ένα σπίτι είτε προς ενοικίαση είτε προς άμεση χρήση. Αυτό, όμως, που πρέπει να επιλέξετε είναι αν θα είναι επιμέρους ή ολική ανακαίνιση σπιτιού.

Ξεκινώντας μία ανακαίνιση, πρίν πανικοβληθείτε και πριν δείτε το χάος κατάματα, σκεφτείτε να προσλάβετε τον κατάλληλο σύμβουλο για να σας βοηθήσει σε όλες σας τις εργασίες.

Μία επιλογή που πρέπει να γίνει απο τα πρώτα βήματα μίας ανακαίνισης είναι το αν θα τελέσετε μία ολική ή μία επιμέρους ανακαίνιση. Εδώ πολύ άνθρωποι μπερδεύονται με το τι θέλουν, για αυτό εμείς θα σας παρουσιασουμε και τις δύο πλευρές. Ώστε να είναι εύκολο να διαλέξετε εσείς τι είναι αυτο που σας συμφέρει όχι μόνο οικονομικά αλλά και πρακτικά.

Τα πάντα για την ανακαίνιση σπιτιού, θα είναι ολική ή επιμέρους;

Μια ολική ανακαίνιση σπιτιού περιλαμβάνει:

 1. γκρεμίσματα τοίχων,
 2. αποξηλώσεις ειδων υγιεινής, επίπλων κουζίνας, ντουλαπών, μπαλκονόπορτων, πατωμάτων, ακύρωση καλωδιώσεων κλπ. (πρώτο έξοδο που κανείς δεν βάζει στον προϋπολογισμό του)
 3. κατέβασμα μπαζών (επίσης δεύτερο σημαντικό έξοδο)
 4. ενοικίαση κάδων (το τρίτο έξοδο)
 5. κτίσιμο καινούργιων τοίχων
 6. σοβατίσματα καινούργιων τοίχων και  μερεμετιών από ηλεκτρολόγο, από την  αποξήλωση πλακιδίων τοίχου στο μπάνιο, των κουφωμάτων κλπ (επίσης σημαντικό έξοδο)
 7. αλλαγή ηλεκτρικών καλωδιώσεων, παροχές σύγχρονων αναγκών (αναβαθμίσεις ρεύματος, δορυφορικές  κεραίες, ηλεκτροκίνητα ρολά,   παροχές συναγερμού  κλπ.)
 8. αλλαγή υδραυλικών σωλήνων και  σωλήνων καλοριφέρ
 9. αλλαγή εξώπορτας με απλή η θωρακισμένη
 10. καινούργια έπιπλα
 11. καινούργιες εσωτερικές πόρτες
 12. καινούργιες μπαλκονόρτες  (αλουμινίου ή ξύλινες)
 13. καινούργια πλακάκια
 14.  τσιμεντογωνία (απαραίτητο όταν πέφτουν τοίχοι)
 15. καινούργια  πατώματα (πλακάκι, μάρμαρο ή παρκέ)
 16. ελαιοχρωματισμοί
 17. σοβάτισμα μετά το πέρασμα των καλωδιώσεων του ηλεκτρολόγου
 18. άλλες ειδικές εργασίες (ρωγμές σεισμών, κεραμοσκεπές, τζάκι κλπ.)

ΑΝ όλες αυτές οι εργασίες σας φαίνονται “πολλές” για τον προϋπολογισμό σας διαβάστε το επισυναπτόμενο link με τίτλο “ανακαίνιση σπιτιού προσφορές” και πάρτε μερικές ιδέες.

Ανακαίνιση σπιτιού από τη recons

Η επιμέρους ανακαίνιση σπιτιού είναι μερικές από τις παραπάνω εργασίες που εσείς επιλέγετε, καθώς τις θεωρείτε ζωτικές για την αναδιαμόρφωση του χώρου σας.

Για αυτό είναι πολύ σημαντικό, όπως βλέπετε, να ξέρετε τι είδους ανακαίνιση θέλετε να κάνετε πριν αρχίσετε τη διαδικασία οργάνωσης. Είναι βέβαια πάντα συνετό να πάρετε τέτοια απόφαση αφού συμβουλευτείτε τον εργολάβο σας.

Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια ανακαίνιση σπιτιού επισκεφθείτε τη Recons (Τηλ. 2103003039) για να σχεδιάσουμε το ιδανικό σπίτι για εσάς και την οικογένειά σας. Πάρτε 10 έτη γραπτή εγγύηση σε προσιτές τιμές. Διαβάστε το άρθρο με τίτλο “ανακαίνιση σπιτιού προσφορές” και πάρτε μερικές ιδέες.

Περισσότερα άρθρα

Same Category

Ιδέες για τις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού

Ανακαίνιση σπιτιού και ιδέες για εσωτερικές πόρτες σπιτιού με...

Είδη ταπετσαριών για μια εύκολη ανακαίνιση σπιτιού

Υλικά και είδη ταπετσαριών για όμορφη διακόσμηση σπιτιού. Ανακαίνιση...

Η απίστευτη ανακαίνιση ενός στούντιο 22 τ.μ. στο Παρίσι

Ιδέες διακόσμησης από μια ανακαίνιση σπιτιού 22 τμ. στο...

Stay in touch!

7,091ΥποστηρικτέςΚάντε Like
189ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,310ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής